Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Featured Replies

Opublikowano

Drugi dungeon za mną, jeszcze lepszy niż pierwszy.

Niech ta gra się nie kończy błagam.

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 407,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• spojrzmy na gierke nie patrzac na to jak dzialala do dzisiaj w trybie stacjonarnym: - zbyt duze i puste przestrzenie, nie raz pare minut biegnie sie w samotnosci po trawce - beka z posterunkow w inn

• Il Brutto
    Il Brutto

No i padl Calamity Ganon, 50 godzin na liczniku, czas napisac male podsumowanie. Piekna to byla gra... a nie czekaj, to byla VTM Bloodlines w ktora gralem 2 miesiace temu, teraz czas na BOMBY PRAWDY.

• Przeszedłem dzisiaj i ja. Na liczniku 90+, zdobyty Master Sword i Hylian Shield, zaliczone wszystkie kapliczki, znalezione 102 Koroki, bestie uwolnione, blablabla. Nie ukrywam, że od 80 shrine'a w gór

Opublikowano

Dlatego w tyg. zabrałem się za poboczne a na weekend robię główne :D A teraz czyszczę side w Zora`s i niektóre zabierają naprawdę sporo czasu.
A efekt zaciągających się chmur mnie rozwala.... tutaj wyraźnie widać jak leje nad Zora`s :blush:

eLLz3lc.jpg

Opublikowano

aa, o tym mowisz :D no to mozesz robic zdjecia aparatem w grze, nie ma wtedy huda z oczywistych powodow :) ale w sumie nie interesowalem sie czy mozna je jakos wyciagnac potem z gry...

No właśnie bardzo ciekawi mnie, jak to zrobili. Specjalnie porównałem sobie oba obrazki. Widać, że nic nie jest ucięte.

9HA10tH.jpg

zYXLGTy.jpg

Nie jest ucięte, ale jest rozmyte. Czyli ma mniejszy rozmiar. Wydaje mi się, że ktoś zrobił fote aparatem w grze, następnie wszedł w album, odpalił foto i zrobił screena. Niestety zdjęcia w albumie w grze nie są na pełny ekran stąd kiepski wygląd.

Opublikowano

Siemanko. Witam was jako gracz, który ogrywal LoZ OoT na premierę ;) Nowa Zelda praktycznie 10/10

Mozecie mi.podpowiedzieć, gdzie szukać dobrych przepisów na żarcie i eliksiry?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Jarek64

Opublikowano

Przekartkowałem ten poradnik, zeby nie do(pipi)ac sobie spoilerami i ile rzeczy ominałem z początku, to szkoda gadać :obama:

I cieszą właśnie przepisy w jednym miejscu, za wiele razy zrobiłem potrawe zamiast eliksiru :lapka:

Opublikowano

Siemanko. Witam was jako gracz, który ogrywal LoZ OoT na premierę ;) Nowa Zelda praktycznie 10/10

Mozecie mi.podpowiedzieć, gdzie szukać dobrych przepisów na żarcie i eliksiry?

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Głównie to próbuj sam wedle rozsądku (wiele potraw jest wychodzi z dosyć logicznych produktów) tak jednak praktycznie wszystkie stajnie, wioski itp. mają przynajmniej jeden plakat pokazujący przepis na dane jedzonko/eliksir. Jak się patrzy po ścianach budynku to nie da się go niezauważyć a najczęściej są one w sklepach lub motelacch. 

Opublikowano

:reggie:

Opublikowano

wydaje mi sie, ze lodka nabiera predkosci jak sie ciagle macha lisciem :dunno: NIE WIEM, wczoraj 3x zginalem probojac doleciec do tej yebanej wyspy i 3x umarlem doslownie metr od brzegu, to sie wkurzylem i wzialem tratwe z pobliskiego shrinea i plynalem na wyprawe niczym robinson crusoe. oh wait... :Coolface:

Opublikowano

Napier...nie z liścia to chyba jedyna słuszna sprawa no chyba że będziemy mieli tyle szczęścia że wiatr powieje w żagiel w tą samą strone co płyniemy.

Edytowane przez Oldboy

Opublikowano

Myślałem właśnie o metodzie z magnesem, ale nigdy jeszcze jej nie próbowałem. Tak samo czy np. dałoby się podnieść obiekt metalowy, na którym się stoi? Choć zapewne wyślizgnąłby się on jakoś spod linka i bez niego się uniósł. 

Opublikowano

A propos balonów, to udało się komuś zrobić z nimi coś ciekawego? Ja próbowałem uczepiać na nich bomby albo jabłka żeby puszczać w obozy potworów, ale lecą tak powoli, chaotycznie i pękają tak szybko, że nic mi z tego raczej nie wychodziło.

Opublikowano

Są potrzebne do kupowania akcesoriów oraz ulepszania przedmiotów.

Przy okazji wrzucam prosty sposób na szybkie wzbogacenie się:

Edytowane przez Di

Opublikowano

U wróżek. Np. ulepszenie Hylian Hooda do 4. poziomu wymaga 15x Amber.

Opublikowano

Lornetką zaznacz ważne strony.

Opublikowano

Musiałem coś na cisnąć i teraz oprócz energi nad przeciwnikami jest jeszcze liczba (dla przykładu 288/288), gdzie to wyłączyć?

Opublikowano

Musisz się rozebrać.

champions-tunic-zelda.jpg

Edytowane przez Di

Opublikowano

A na gorąc szukać jakichś ciuchów czy tylko potiony?