Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Rozumiem ale najlepsze jest to jak wejde na ten WebApp i klikne na Generations w squadzie to mam karty z 12 wymieszane z 13 ...i tu już w ogóle nie wiem nic...

• Odpowiedzi 341
  • Wyświetleń 110,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xMAFIA_PLxMICHAL
    xMAFIA_PLxMICHAL

Swojego klubu na stronie ultimate i w zakladce Ultimate w grze w leaderbordzie

• 1. nie wiem 2. nie, mogliby kiedyś takie coś dodać, sam się kiedyś zastanawiałem dlaczego do tej pory nikt na to nie wpadł z EA, dodatkowo chciałbym żeby była opcja posiadania np. 2-3 supergwiazd w s

• Postanowiłem też wyleczyć się z FUT więc wyprzedałem cały skład. Gdyby ktoś był chętny to mam na sprzedaż 320tys. coinsów za 100zł, albo np. kartę PSN o podobnej wartości.

Opublikowano

tez nie mam pojecia po co jest ta opcja. Niby mozesz zobaczyc jaka chemie beda mieli Twoi starzy zawodnicy z poprzedniej druzyny, ale kto z tego korzysta...?

Opublikowano

Moze poprostu opcja zeby pokazac czym sie gralo w zeszlym roku i jak to dzialalo? choc sam nie wiem

Opublikowano

To jest po prostu, żebyś mógł sobie zrobić taki dream team z zawodników, których miałeś we wszystkich poprzednich UT - ot, taka zabawka, ale całkiem spoko.

Opublikowano

mialoby to jakikolwiek sens, gdybys mogl nimi zagrac. Mogliby zrobic taki tryb, bez mozliwosci sprzedazy tych zawodnikow np.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja natomiast pochwalę się swoim srebrnym team'em. Skład oparty wyłącznie o zawodników naszej rodzimej ekstraklasy gdzie turbokozakami są Melikson, Prezes oraz Piech. Jak na "srebrniaków" są nieprzeciętnymi zawodnikami. W obronie trójka Lecha Poznań Henriquez, Kamiński/Wołąkiewicz i Arboleda wsparci Kikutem. Do tego Murawski a reszta to już raczej w rotacji. Jeszcze szukam ustawień optymalnych. Ustawienie 4-3-2-1 bardzo tu lubiane:-) brak mi jeszcze trenera ale chemistry i tak mam około 95 pkt. Trochę czasu mi to zajęło ale skład kosztował mnie około 5000 coinsów. Wyniki całkiem całkiem. A w tle buduję sobie skład taki fan'owski w oparciu jak zawsze od początku UT o graczy ligi angielskiej. W bramce Szczęsny i w środku Fletcher. Pierwszy to Polak, a więcej naszych nie dam rady wystawić niestety do składu a drugi to wspaniały człowiek - poznałem go kiedyś osobiście i zawsze jest w moim team'ie ze zwyczajnej sympatii.

Opublikowano

http://www.ea.com/pl/football/fifa-ultimate-team/show-off#iLLFZ7XDjwb:360

Wreszcie zrobilem sobie sklad z Bundesligi. Nie jestem tylko pewny, czy Schmelzer i Dante zostana w podstawowej 11, bo mysle o zamienieniu ich na odpowiednio Alabe i Badstubera/Subotica. Do tego jakas lawka rezerwowych i mozna podbijac swiat. Pozniej, gdy zarobie miliony pewnie zloze sobie cos z Premier League.

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

UT strasznie dziwne, szybkość tej gry jest ma sa kry czna przy chemii 100%. nie idzie pomyśleć ani przytrzymać piłki żeby coś wykombinować. W 2 lidze sezony awans do 1 jest dla mnie prosty narazie a w 1 lidze będąc dwa razy wszystkie mecze porażki :D to jest masakra wszystko trzeba chyba na pamięć grać :D troche wkurzające niestety, bo już myślałem grając w 5,4 lidze słabym zespołem wyglądało to zupełnie inaczej =/

Edytowane przez RychuDTC

Opublikowano

Pytanie nooba, gdzie zmienia się stadion, strój, piłkę i herb, bo potrzebuje tego do wykonania zadania menedżera.

Opublikowano

UT strasznie dziwne, szybkość tej gry jest ma sa kry czna przy chemii 100%. nie idzie pomyśleć ani przytrzymać piłki żeby coś wykombinować. W 2 lidze sezony awans do 1 jest dla mnie prosty narazie a w 1 lidze będąc dwa razy wszystkie mecze porażki :D to jest masakra wszystko trzeba chyba na pamięć grać :D troche wkurzające niestety, bo już myślałem grając w 5,4 lidze słabym zespołem wyglądało to zupełnie inaczej =/

Nie zalamuj mnie ;) Wlasnie awansowalem moim 3,5 gwiazdkowym zespolem do 2 ligi wygrywajac mistrza. Ale az sie boje o kolejna bo widze ze wiekszosc meczy to zawodowiec i klasa swiatowa. o ile w UT daje rade to grajac kariere to jakas masakra. Komputer nadal dostaje boosta pod koniec. Przez 70 min graja jak ciamajdy. Non stop ich dusze i nagle ostatnie 10 min to akcja za akcja i super szybkie podania. Jakby zupelnie ktos inny gral.

Opublikowano

Znaczy ja pisałem o online hehe ale pewnie offline też cieżki :D

Chyba wyjdzie na to że najwięcej pobawie się WG w klubie (nie kariera) teraz bardzo fajnie że dostaje się wyzwania tylko w klubie a nie podczas kariery czy zwykłego meczu gdzie szło szybko się polepszyć :) . tak btw Neymar jest kapitalny w grze :D

Opublikowano

Jestem nowy.

Wczesniej pogrywalem w PESa teraz na urodziny dostalem od kumpla nowa fifke.

zaczalem grac FUT i wszystko spoko, kupilem sobie ze 2 zlote paki.

Z jakis konkretniejszych mam dzagojewa, czamaka, ganso, reszta jakies zlote no namey na poziomie 70 ov.

Gralem poki co sezon offline, dzisiaj pogralem pierwszy raz online ( 3w 2l ) no i nie wyrabiam z kasa na kontrakty.

brazowy kontrakt przedluza tylko o 1 mecz a na aukcjach zloty kosztuje ok 900 zlociszy, jak ja za 1 mecz dostaje ok 450zl.

nastanie taki moment, ze bede musial grac brazowymi by zebrac kase na kontrakty, jak zarabiacie na to kasiore majac

w teamie np pol realu madryt czy borussi dortmund ?

Sa jakies strony z jakimis tutorialami jak to wszystko sensownie polaczyc ?

Bo na razie ide byle do przodu metoda prob i bledow gdzie przewaga jest bledow..

Opublikowano

Jestem nowy.

Wczesniej pogrywalem w PESa teraz na urodziny dostalem od kumpla nowa fifke.

zaczalem grac FUT i wszystko spoko, kupilem sobie ze 2 zlote paki.

Z jakis konkretniejszych mam dzagojewa, czamaka, ganso, reszta jakies zlote no namey na poziomie 70 ov.

Gralem poki co sezon offline, dzisiaj pogralem pierwszy raz online ( 3w 2l ) no i nie wyrabiam z kasa na kontrakty.

brazowy kontrakt przedluza tylko o 1 mecz a na aukcjach zloty kosztuje ok 900 zlociszy, jak ja za 1 mecz dostaje ok 450zl.

nastanie taki moment, ze bede musial grac brazowymi by zebrac kase na kontrakty, jak zarabiacie na to kasiore majac

w teamie np pol realu madryt czy borussi dortmund ?

Sa jakies strony z jakimis tutorialami jak to wszystko sensownie polaczyc ?

Bo na razie ide byle do przodu metoda prob i bledow gdzie przewaga jest bledow..

Ej spokojnie kupisz zloty kontrakt za 350 w kup teraz. ja wczoraj kupilem tak z 8 kart. Kazda wydluza o 11 meczy. Wejdz w wymiane i ustaw cene max w kup teraz na 350. Spokojnie znajdziesz karty zlote do kontraktu. Nie ma sensu kupowac brazowych ktore brazowym zawodnikom przedluzaja o 5 meczy a zlotym chyba tylko o jeden. Za mecz dostajesz 450-550 ale za wygrana lige lub puchar to i nawet 7000. Sprawdzaj o co grasz i z jakim poziomem. Latwe to wygrane ok 3500 + ew zlota karta. Ja mialem podobny problem. Sprzedalem jednego zlotego zawodnika w jego miejsce wpadl braz. Wydluzylem kontrakty i wygralem 2 ligi. Z wygranej kasy odkupilem zawodnika i panuje nad iloscia meczy zdolnych do gry. Gorzej jak trafi sie kontuzja i wtedy kluczowy zawodnik wypada. Warto miec dobra lawke rezerw zeby zmiennik nie oslabial zespolu.

Opublikowano

Czytalem o Happy hour w FUT12 i starszych wersjach, nie ma takiego czegos jeszcze w FUT13? czy sa jakies godziny gdzie lepiej kupowac zlote paczki?

Opublikowano

Ja kupowalem i otwieralem paczki w piatek jakos o 22. Wypadly mi karty o lacznej wartosci ~100k.

Opublikowano

Ja kupiłem już z 10 paczek za 7.5k i poza Rodriguezem (83 LW) to wszystko max 80 ;/

Opublikowano

dlatego w tym roku nic nie kupuje, zagralem kolejne 2 sezony i juz mnie stac na Piszczka, Farfana i jeszcze zostanie troche kasy.

Do 1 ligi szlo calkiem niezle, w kazdym sezonie bylem mistrzem, zobaczymy jaki poziom bedzie teraz, gdy juz jestesmy na topie.

EDIT: no i Raulos mial racje, mialem problemy z FIFA 13. Po skasowaniu aktualizacji odpalilem dzisiaj UT i sie okazalo, ze za 3 mistrzostwa mialem do odbioru 3 zlote paczki.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ja taki głupi przykład akurat kupuje tylko i wyłącznie teraz paczki z Błaszczykowskim na okładce, nie wiem dlaczego ale dawał mi najlepszych graczy i TYLKO z niego ( na ok 80 paczek ( z 20 Błaszczykowski) ) miałem Kompanego, Toure Y, Higuain, Hamsik, Robinho, Pique, więc dla mnie bardzo fajne dawał karty i teraz tylko tak długo otwieram w sklepie aż będzie Błaszczykowski :D

HH kiedyś chyba były jak sie pojawiała drużyna tygodnia teraz narazie cisza nigdzie nic na stronce ani w grze nie jest napisane.

Opublikowano

Na Tweeter pisze ze dzisiaj o godzine 6PM (UK time) beda nowi zawodnicy TOTW, choc nie pisza nic o happy hour, to chyba sprubuje wziasc paczke zaraz po tym jak to wyjdzie i zobaczyc czy nie trafie przynajmniej na cos 80+

Opublikowano

Na 12 paczek (Błaszczykowski) Kaka,Menez,Ashley Cole, Busquets, z rare więc może było HH od 19stej :D ale bez in form :(

Zmieniłem skład na gorszy a gra się wiele lepiej nie rozumiem gry :)

Opublikowano

Moze masz lepsze chemistry? A moze po prostu zawodnicy bardziej pasuja pod Twoj styl gry. Nigdy nie rozumiem kolesia ktory narzeka ze ma chu... zespol a gra glownie na dosrodkowania i bieg skrzydlem kiedy jego skrzydlowi maja slaby speed. Kwestia taktyki i wykorzystania mocnych stron. Nie bede gral na wrzuty jesli nikt nie bedzie mial dobrego heading w polu karnym.

Opublikowano

dlatego w tym roku nic nie kupuje, zagralem kolejne 2 sezony i juz mnie stac na Piszczka, Farfana i jeszcze zostanie troche kasy.

Do 1 ligi szlo calkiem niezle, w kazdym sezonie bylem mistrzem, zobaczymy jaki poziom bedzie teraz, gdy juz jestesmy na topie.

EDIT: no i Raulos mial racje, mialem problemy z FIFA 13. Po skasowaniu aktualizacji odpalilem dzisiaj UT i sie okazalo, ze za 3 mistrzostwa mialem do odbioru 3 zlote paczki.

Za mistrzostwa grane offline czy online? Ja miałem mistrza 5 i 4 dywizji online i żadnych paczek nie dostalem.