Skocz do zawartości

Battlefield Polska - luźne gadki o wspólnych meczach, prywatnych serwerach, czy też nt. nieoficjalnego serwera Psx Extreme (BF3 & BF4)

Featured Replies

Opublikowano

Panowie,ktos chetny na granie w bf3/bc2 ? :)

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 428,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja żona znowu w akcji  

• Normalnie kącik w Barvo o którym kiedyś rozmawialiśmy, poniżej wasze wypowiedzi: - Nie czuję tego "rozdarcia". Zauważyłem przez przypadek, a że ta guma jest tak cienka to nie przeszkadza. - opieram k

• waldusthecyc
    waldusthecyc

zgodnie z obietnicą, of cors HD. tak Was słychać, tylko minuta, bo obiecałem, że więcej to nie ma sensu a to na prośbę Pryxa:   http://www.youtube.com/watch?v=EoB8AicbNXI&hd=1   wideo przyciem

Opublikowano

No właśnie z Mcluskim rozmawialiśmy o tym niedawno. Ja mam PS3, a on w święta pożyczy i jedziemy.

Opublikowano

Ok,to dodam was na starym koncie.

Opublikowano

Jeśli będę w chacie a nie u rodziców to tez się piszę.

Opublikowano

748860.gif

Z dlc jak rozumiem tylko B2K,CQC sciagac?

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ja dzis odpadam bo psn tak "szybko" dziala,ze sciagne wszystko dopiero jutro. Ale od jutra moge grac.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Kierwa, wie ktoś czy sejwy z wersji ps+ działają z pudełkową wersją? Bo jak dorwę tanio pudełko B3 w poniedziałek to też byłbym chętny.

Opublikowano

Staty ci sie przeniosa z multi.

Lista Osob:

1.Zaq

2.Hansior

3.Mcluskim

4.Oip (Moze)

5.Gumis

6.Farmer (Moze)

7.Maztika

8.

9.

10.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Ja to najwcześniej w święta. Nie mam już PS3, ale umówiłem się z kolesiem, że zrobimy wymianę na kilka dni. Jak w dwóch ostatnich Deals of Christmas nie rzucą czegoś dobrego to szybko będę miał PS3 i możemy łupać. BTW jakiś czas temu grałem w BFBC2 i trafiłem po południu na kilka pełnych serwerów. Będzie z kim grać :)

Opublikowano

Nie wiem czy macie pobrane dlc i patche do bf3/bc2 na ps3 ale jezeli nie to juz proponuje zaczac pobierac. O 11:55 (czas IRL) dodalem do pobranie wszystkie dlc z bf3 teraz mamy 17:25 i pobral sie tylko b2k i mam 85% cqc ale nawet 1MB/s z psn nie pobiera. :wallbash:

Opublikowano

Pro tip: u mnie zaobserwowałem, ze często jak muli pobieranie, to jak daje wstrzymaj i za chwile znowu wznow, to często rusza z kopyta wtedy. Nie pytajcie mnie, dlaczego.

Edytowane przez tommi

Opublikowano

Pro tip: u mnie zaobserwowałem, ze często jak muli pobieranie, to jak daje wstrzymaj i za chwile znowu wznow, to często rusza z kopyta wtedy. Nie pytajcie mnie, dlaczego.

probowalem,nic nie daje. Jeszcze 2 dlc,pozniej tylko patche do bc2,bf3 i mw3. Moze przed nowym rokiem sie pobierze :D

Edit:

Wreszcie przyspieszylo. 1 Dlc i patche

Edit 2:

Pobrane wszystkie dlc do bf3,pobrany patch do bc2. Jeszcze tylko patche do bf3.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Troche pogralismy w bc2 z Gumisiem i powiem wam panowie,ze nie nastawial bym sie na granie w bc2. Bo jest dosc pusto. Raczej nastawiajcie sie na granie w bf3.

Opublikowano

WESOŁYCH!!!!

santa.jpg

1088172677580044245678928881905252625508

Edytowane przez Gęsior

Opublikowano

Hanisor,Klucha mielismy grac w bf3

Opublikowano

Po Nowym Roku będę łupał na 100%. Wracam do domu 4 - 5 stycznia i odpalam BFBC2. Z BF3 mam problem bo nie mam gry, a kupować trochę bez sensu. Jak nie pożyczę od kogoś to zostaje BC2.

Opublikowano

Dzis z Remikiem chwile gralem w bc2 i troche ludzie bylo.

Opublikowano

No ja też. Wreszcie po 5 miesiącach pauzy zaczynam wychodzić na plus z K/D.