Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 5 minut temu, Rudiok napisał(a):Ja już stackuję na kolejne lata, także promki są zawsze mile widziane Pozytywne nastawienie
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. W dniu 14.07.2025 o 07:54, Rudiok napisał(a):Promo na prenumeratę do 31.07:219,00 -> 199,00 za wariant podstawowy.https://www.psxextreme.pl/kategoria-produktu/prenumerata/Te 219 to i tak tanio bo przecie 12 x 24.99 to 299,88. To teraz promo 1/3 taniej. A przecie jeszcze dostawa. Perez nie za tanio kurde bele?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. 1 minutę temu, grzybiarz napisał(a):Te 219 to i tak tanio bo przecie 12 x 24.99 to 299,88. To teraz promo 1/3 taniej. A przecie jeszcze dostawa. Perez nie za tanio kurde bele?Przy prenumeracie nie masz prowizji kolportera i ogólnie jest, że tak powiem, pewna kasa, bo w kiosku to ktoś raz kupi, raz nie. Natomiast ogolnie fakt, że powinno byc drozej. Jak sprawdzałem to prenumeraty są kilka(naście) procent tansze od tego, ile by wyszło za pojedynczy zakup numerow, ale uznałem, ze juz nie bedziemy podnosic, troche nie te czasy dla prasy na takie manewry.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 6 godzin temu, Rudiok napisał(a):Ja już stackuję na kolejne lata, także promki są zawsze mile widziane Same. Z tym, że ja mam do #351.Także, w przyszłym tygodniu przedłużenie o kolejne 12 numerów Jeszcze chwila i będę miał do numeru 400, a to oznacza, że musicie działać dłużej. Edytowane 13 godzin temu13 godz. przez mitra
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Taa, gorzej jak po drodze się zawiniemy i będzie "oddawaj piniondze"!!11 Nie przedłużać na tyle do przodu, zakaz! Chociaż w sumie do 30-lecia Roger kazał wydawać, a to wyjdzie 360 numer.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 9 godzin temu, Perez napisał(a):Taa, gorzej jak po drodze się zawiniemy i będzie "oddawaj piniondze"!!11 Nie przedłużać na tyle do przodu, zakaz!Chociaż w sumie do 30-lecia Roger kazał wydawać, a to wyjdzie 360 numer.To za pozostały hajs robicie imprezę w Bieszczadach.