Opublikowano 28 marca28 mar Ja tu chcę ceny podnosić, a ten mi o promocjach! No ale w sumie może by faktycznie na święta jakiś szybki strzał zrobił, bo potem to pewnie listopad. Tak że wstrzymaj się kilka dni.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. W dniu 28.03.2026 o 12:20, Słupek napisał(a):Prezesie kochany czy planujesz jakąś promocje na prenumeratę? choćby na zajączka czy dopiero na Mikołaja?Pamiętam o tym, ale po świętach już coś podziałamy. Nie chcę na święta ludziom spamować promkami na prenumeratę :)
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. W dniu 28.03.2026 o 13:52, Perez napisał(a):Ja tu chcę ceny podnosić, a ten mi o promocjach! No ale w sumie może by faktycznie na święta jakiś szybki strzał zrobił, bo potem to pewnie listopad. Tak że wstrzymaj się kilka dni.O, serio myślisz o podwyżkach ikstrima? Czyżby niedługo pełne 3 dyszki za numer?
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. 50 minut temu, Pix napisał(a):O, serio myślisz o podwyżkach ikstrima? Czyżby niedługo pełne 3 dyszki za numer?Nieee, numeru regularnego nie. Jeśli już to prenumeraty tylko. One obecnie są trochę niedostosowane do ceny wydania i rosnących kosztów wysyłki (poczta od kwietnia dorzuciła znowu +10%). Zazwyczaj masz prenumeratę taniej te 10-15% od wydań regularnych, a u nas za 12 numerów zapłacisz 300 zł, a prenumerata pocztowa kosztuje 219 zł, czyli masz ponad 25% taniej. Natomiast no jeszcze muszę to policzyć wszystko na spokojnie.