Opublikowano 11 grudnia 201410 l Ra's tak lubi nazywać Batmana. W końcu Nietoperz to detektyw. Edytowane 11 grudnia 201410 l przez Farmer.
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Bardzo mi się podobało a do Ra'sa się przekonałem prawie od razu. Na szczęście nie odarli go z długowieczności i chwała im za to. Czekam z penisem w pupie na dalszy ciąg.
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Też nie mogę się doczekać kolejnych odcinków. Wiadomo kiedy następna seria ? nie przypuszczałem że z Merlyna będzie taki kutas który będzie gotowy zaryzykować życie córki
Opublikowano 12 grudnia 201410 l Są już zwiastuny do poświątecznych odcinków i wg. mnie może pojawić się Lazarus Pit. Wiadomo że pierwsze 2-3 odcinki po przerwie to Arsenal i Black Canary vs Liga Zabójców w Starling
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Może? To jest pewne bardziej niż, że jutro będzie sobota. Ciężko jest sobie wyobrazić co innego by mogli wymyślić.Ciekawe tylko czyja to noga w zwiastunie kolejnego odcinka.
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Obstawiam Yamashiro. Noga wygląda na kogoś z Ligii, a chyba tylko Maseo pomógłby Oliverowi. Plus to chyba on wygłasza tą kwestię: "Oliver Queen is dead ". Mnie ciekawi czy rzeczywiście Ollie jest martwy czy to tylko przenośnia. Jeśli trup to czy kąpiel w źródłach "przekrzywi" jego osobowość jak w przypadku Jason'a Todd'a , który potem stał się Red Hoodem ? To byłby ciekawy manewr. Edytowane 13 grudnia 201410 l przez Farmer.
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Od razu mi przyszło na myśl że to właśnie Maseo mu pomoże bo to nie możliwe że Olivier zginie. Może wystąpi to Ligi? Wszyscy będą się starać o jego powrót do Starling i stanie się to w ostatnim odcinku sezonu. Edytowane 13 grudnia 201410 l przez xtomashx
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Możliwe. Kalel coś wspominał o jakiś materiałach gdzie Arrow i Ra's wspólnie trenują. Może Głowa Demona doceniła młodego i chce go mieć przy sobie i sam nakazał zabrać go do Jam Łazarza. Oliver Queen odszedł. Teraz musi stać się kimś innym. Musi stać się... czymś innym.
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Może. Zresztą to też ciekawa teoria. Czym tak naprawdę kierował się Merlyn wystawiając Olivera? Dobrze wiedział, że nie ma szans. Niby dzięki temu ma czyste konto ale czy tylko o to chodziło? Może chce wyruchać Ra'sa z pomocą Queena? Może to on zabierze Arrowa do źródeł. Chyba nawet nie wyjaśnili jak Merlin przeżył konkretną kosę w finale pierwszego sezonu. Ale też z drugiej strony nie ma co zakładać, że Lazarus Pit jest odpowiedzią na wszystko.
Opublikowano 13 grudnia 201410 l No i w sumie Merlyn był trenowany przez Ligę więc zna ich lokację. I tak jak mówiłem sceptykom - 2 połowa Arrowa jest zawsze lepsza niż 1sza
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Inna teora (daje w spoiler): Liga o wszystkim wie, ze thea zabila kanarka, a ta walka oliego to po to zeby uspic czujnosc merlyna. Wiec go Ras nie zabil, tylko poturbowal i wyleczy. No i Oliwier zyska w ich oczach ze sie poswiecil dla rodziny
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Liga na pewno wie że Merlyn w tym maczał w tym palce jednak nie wie co dokładnie się stało. Skoro Olivier stanął za nim i zdecydował się być przeciwko Lidze to musieli wiedzieć co i jak. Może dzięki Lazarus Pit wyciągną z Oliego prawdę i po odpowiednim treningu Ligi będzie musiał sam go wykończyć żeby wymazać "grzech" Thei ?
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Inna teora (daje w spoiler): Liga o wszystkim wie, ze thea zabila kanarka, a ta walka oliego to po to zeby uspic czujnosc merlyna. Wiec go Ras nie zabil, tylko poturbowal i wyleczy. No i Oliwier zyska w ich oczach ze sie poswiecil dla rodziny No faktycznie super teoria. Tak, Ra's miał z góry obmyślone, że tylko poturbuje Arrowa i dlatego pierdolnął mu tak, że poleciał w przepaść. Przecież takie upadki są lajtowe i mało kto ginie w następstwie. Na pewno tak założył Mastaczi nie wiem, czy Ty wiesz, ale Lazarus Pit nie leczy zmarłych.
Opublikowano 13 grudnia 201410 l To był sarkazm, chodziło mi o to, że Oliver zlatując z tej góry mógł się rozwalić na miliard kawałków i wtedy już nic by mu nie pomogło poza klonowaniem chyba XD
Opublikowano 13 grudnia 201410 l Inna teora (daje w spoiler): Liga o wszystkim wie, ze thea zabila kanarka, a ta walka oliego to po to zeby uspic czujnosc merlyna. Wiec go Ras nie zabil, tylko poturbowal i wyleczy. No i Oliwier zyska w ich oczach ze sie poswiecil dla rodziny No faktycznie super teoria. Tak, Ra's miał z góry obmyślone, że tylko poturbuje Arrowa i dlatego pierdolnął mu tak, że poleciał w przepaść. Przecież takie upadki są lajtowe i mało kto ginie w następstwie. Na pewno tak założył Mastaczi nie wiem, czy Ty wiesz, ale Lazarus Pit nie leczy zmarłych. <kaszl>...wielka..<kaszl> ...kosa...<kaszl> ...w bebechy....<KASZL>