Opublikowano 25 października 201212 l Piękna moja okładka. EDIT: weź mnie (pipi)iaku do znajomych przyjmij chu.ju Edytowane 25 października 201212 l przez MYSZa7
Opublikowano 25 października 201212 l czemu ten temat jeszcze istnieje? gdzie jest moderacja? czy mendrek dokonał już rytualnego mordu na swoich oponentach z wirtualnego świata virtual fighter? jak się ma kariera zawodowa uzytkownika obso? czy oqgozo zrobił już doktorat? dlaczego psyko nie pisze na forumie? Edytowane 25 października 201212 l przez tk___tk
Opublikowano 25 października 201212 l Odpaliłem "MVP" i sam content nawijki jak i to jak to się klei, średnio mi osobiście podchodzi. He he, już miałem napisać o skojarzeniu tytułowym: 5. Richard Harrow (prod. PWL) - Charlie Sheen aż odpaliłem "Próbkę grajmu" i już nie pytam o inspiracje :]
Opublikowano 25 października 201212 l Jeśli myślisz, że inspirowałem się Pezetem, to chyba nie robiłeś kupy dziś XDDD
Opublikowano 26 października 201212 l czemu ten temat jeszcze istnieje? gdzie jest moderacja? czy mendrek dokonał już rytualnego mordu na swoich oponentach z wirtualnego świata virtual fighter? jak się ma kariera zawodowa uzytkownika obso? czy oqgozo zrobił już doktorat? dlaczego psyko nie pisze na forumie? z Psykiem gadalem ostatnio jakos na gg, ale napyerdolony bylem to ledwo pamietam. Cos mowil chyba ze mu sie nie chce/nie ma czasu/zarabia diengi na graniu caly Sajko
Opublikowano 26 października 201212 l a mieliśmy się ustawić na chlanie jak już się przeprowadzi do cioci
Opublikowano 27 października 201212 l Jeśli myślisz, że inspirowałem się Pezetem, to chyba nie robiłeś kupy dziś XDDD To chyba jasne, że w Próbce Grimu inspirowałeś się Bosskim Romanem.
Opublikowano 29 października 201212 l Nie podchodzi mi. Pal licho, ze jestes pulpeciakiem - to jest zwyczajnie slabe, nie podchodzi mi sposob w jaki jedziesz. Jestes grubym amatorem, najedzonym konstruktorem, kubelek xxl jest twoim napedowym motorem! <tak to ja wariat, ema ema!>
Opublikowano 29 października 201212 l A Ty kładziesz papę, więc nie wiem, kto bardziej przegrał, wieprzu.
Opublikowano 29 października 201212 l spłuczki były klasykiem foruma zanim dorosłeś do klawiatury więc trochę szacunku dla klasyki leszczu
Opublikowano 29 października 201212 l spłuczki były klasykiem foruma zanim dorosłeś do klawiatury więc trochę szacunku dla klasyki leszczu Chu.j Ci w serce, Rasputin.
Opublikowano 29 października 201212 l ciekawe jakie du.py mialby prosiak w swoim klipie. bede twoim najwiekszym fanem.
Opublikowano 29 października 201212 l rozi, kiedy klip? no co ty, musieliby mu katownik nabazgrac przed kamera, zeby wiedzial gdzie sie miesci w kadrze. :<
Opublikowano 29 października 201212 l ciekawe jakie du.py mialby prosiak w swoim klipie. bede twoim najwiekszym fanem.
Opublikowano 31 października 201212 l Widzę, że małe masz pojęcie o tworzeniu rapu. oj uniosles sie mistrzu rapu. rzeczywiscie male mam doswiadczenie w tworzeniu rapu, byc moze dlatego, ze s.ram na niego z samolotu. z zycia jednak znam przyklady znajomych, ktorzy osiagneli cos po czasie, i nie wyskakiwali z byle go.wnem i pomyslem na legala tydzien po tym jak zapisali rymami pierwsza kartke. niech twoje grimeowa kariera skonczy sie na probce, tak bedzie lepiej. Edytowane 31 października 201212 l przez Najtmer
Opublikowano 31 października 201212 l O (pipi)a. Zachował ktoś nawijki loskiego ? Tam był chyba nawet dżejdżej na ficzuringu.