Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Agents Of S.H.I.E.L.D - 2013 - Joss Whedon - ABC

Featured Replies

Opublikowano

Cholera, jestem w pełni usatysfakcjonowany. Wysoki poziom drugiej połowy poprzedniego sezonu utrzymany, oba odcinki były ŚWIETNE.

Do tego mroczniejszy i poważniejszy ton, i widać że tym razem mają konkretny plan na sezon od samego początku.

Zapowiedź trzeciego także robi. 

Chyba wiadomo już kto jest ojcem Skye.

• Odpowiedzi 640
  • Wyświetleń 49,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

xena :(. a za tydzień blizzard:

Blizzard_Dialogue.png

Opublikowano

Fajny motyw z nowym nabytkiem Hydry w kolejnym odcinku. Chociaż i tak wiadomo, że to gra na dwa fronty

Edytowane przez Farmer.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

zaje.bisty debiut bobbi, no i komentarz angola doskonale oddający moje odczucie co do koloru włosów :). sezon cały czas super.

Opublikowano

Dla mnie Bobbi kradnie ten serial. Jest po prostu doskonała, no nie dało się tej postaci lepiej zrobić. Spokojnie widziałbym ją w kolejnych Avengersach, czy innym Kapitanie Ameryce.

Ostatni odcinek znowu bardzo dobry i z coraz większą niecierpliwością czekam na kolejny.

Opublikowano
  • Autor

fakt, mockingbird zaje.bista. nie dane jej było zostać wonder woman

adrianne_palicki___wonder_woman_by_c_edw

ale w marvelu odnalazła swój dom :). swoją drogą wysoka jest, góruje nad prawie każdym w serialu.

Edytowane przez tk___tk

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja skończyłem właśnie. No (pipi)a to jest to. Tak dobrze nie było od 1. odcinka 1. sezonu. To jest właśnie ta magia Marvela jakiej brakowało w połowie 1. sezonu.

Opublikowano

Świetny odcinek, jaram się tematem tego miasta i chyba każdy fan Marvela czuje podobnie. Mam wrażenie, że serial nabierze teraz jeszcze większego rozpędu.

Do tego z Warda zrobili naprawdę za(pipi)istą postać, w tym odcinku prawdziwy przech.uj. Na ten moment chyba tylko na Tripa nie mają za bardzo pomysłu.

Opublikowano

Na początku sezonu myślałem, że Warda wrzucili jako zapchajdziurę a tu w końcu ktoś miał na niego pomysł i wyszło lepiej niż dobrze. Scena w autobusie wyszła super :) Zrehabilitowali się za średni pierwszy sezon.

Opublikowano

Siedzialem sobie w autobusie i kminilem, wiec co mysle:

CITY OF ATTILAN!

Opublikowano

Przy którym odcinku się rozkręca 1 sezon? Jestem po ósmym.

Opublikowano

Ten z ognistym chińczykiem byl już całkiem niezły.

Edytowane przez Guernica

Opublikowano

Jaki ten SHIELD jest dobry! :banderas:

Podoba mi się to, że zamiast w kółko nawiązywać do Avengersów (jak to było w pierwszym sezonie), serial stał się w końcu integralną, a zarazem wartościową częścią Marvel Cinematic Universe. Bardzo ładnie się to wszystko zazębia, a wygląda na to, że jego rola będzie coraz większa.

Było kilka za(pipi)istych i całkiem zaskakujących motywów w tym odcinku:

- Rozmowa ojca Skye z Coulsonem! (a potem ujawnienie tożsamości matki Skye!)

- Retrospekcje z Whitehallem (i zaskakująco makabryczna scena zabiegu odmładzającego)

- Cała akcja Warda z bratem i jej zakończenie. Z zimną krwią wymordował całą swoją rodzinę? Jeszcze do niedawna wszyscy się obawiali, że Ward zbyt łatwo odkupi swoje winy i wróci na "jasną stronę". ;)

- Nawiązania do Red Skulla i ujawnienie, że to Alexander Pierce uwolnił Whitehalla.

No i wygląda na to, że rozwój wątku miasta postępuje szybciej, niż można się było spodziewać.

Ze złych wieści: następny odcinek dopiero w grudniu. :/

Edytowane przez Hejas

Opublikowano

Wyjasnia sie pozniej kim jest ten

niebieski koleś z lodówki?

Opublikowano

Ja chyba sobie zrobię powtórny seans ostatniego odcinka bo był MOCARNY, ta

wiwisekcja

a MacLachlan jest chyba najlepszym villainem z całego MCU.

Opublikowano

Szkoda ze Coulson dostał bana na filmy z uniwersum. Zaraz koncze pierwszy sezon, jest calkiem ok, dzieki za namowienie do powrotu.

Opublikowano

Serio? To zasmuciłeś mnie, myślałem, że jego postać wróci chociaż gościnnie :smutas:

Opublikowano

No z tego co czytałem w żadnym filmie ma już się nie pojawić. W serialu są smaczki z filmów ale filmy odcinaja sie od serialu.

Opublikowano

Trochę trudno by im było w kilka minut i w miarę składnie wytłumaczyć w filmie czemu przeżył. Ale tak czy inaczej szkoda że go nie będzie, jedna z przyjemniejszych postaci w MCU.