Opublikowano 1 października 201410 l Cholera, jestem w pełni usatysfakcjonowany. Wysoki poziom drugiej połowy poprzedniego sezonu utrzymany, oba odcinki były ŚWIETNE. Do tego mroczniejszy i poważniejszy ton, i widać że tym razem mają konkretny plan na sezon od samego początku. Zapowiedź trzeciego także robi. Chyba wiadomo już kto jest ojcem Skye.
Opublikowano 4 października 201410 l Fajny motyw z nowym nabytkiem Hydry w kolejnym odcinku. Chociaż i tak wiadomo, że to gra na dwa fronty http://player.ooyala.com/iframe.html#pbid=NmNmN2I3NzYyNDQ2ZDY4ZDA2NTdiNThk&ec=NvbXV1cDoMwsssyb1vi4ft50ksEYAQOo&docUrl=http%3A%2F%2Fscreenrant.com%2Fagents-shield-season-2-preview-simmons-hydra%2F Chociaż i tak wiadomo, że to gra na dwa fronty Edytowane 4 października 201410 l przez Farmer.
Opublikowano 23 października 201410 l Autor zaje.bisty debiut bobbi, no i komentarz angola doskonale oddający moje odczucie co do koloru włosów . sezon cały czas super.
Opublikowano 30 października 201410 l Dla mnie Bobbi kradnie ten serial. Jest po prostu doskonała, no nie dało się tej postaci lepiej zrobić. Spokojnie widziałbym ją w kolejnych Avengersach, czy innym Kapitanie Ameryce. Ostatni odcinek znowu bardzo dobry i z coraz większą niecierpliwością czekam na kolejny.
Opublikowano 30 października 201410 l Autor fakt, mockingbird zaje.bista. nie dane jej było zostać wonder woman ale w marvelu odnalazła swój dom . swoją drogą wysoka jest, góruje nad prawie każdym w serialu. Edytowane 30 października 201410 l przez tk___tk
Opublikowano 12 listopada 201410 l Ja skończyłem właśnie. No (pipi)a to jest to. Tak dobrze nie było od 1. odcinka 1. sezonu. To jest właśnie ta magia Marvela jakiej brakowało w połowie 1. sezonu.
Opublikowano 12 listopada 201410 l Świetny odcinek, jaram się tematem tego miasta i chyba każdy fan Marvela czuje podobnie. Mam wrażenie, że serial nabierze teraz jeszcze większego rozpędu. Do tego z Warda zrobili naprawdę za(pipi)istą postać, w tym odcinku prawdziwy przech.uj. Na ten moment chyba tylko na Tripa nie mają za bardzo pomysłu.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Na początku sezonu myślałem, że Warda wrzucili jako zapchajdziurę a tu w końcu ktoś miał na niego pomysł i wyszło lepiej niż dobrze. Scena w autobusie wyszła super Zrehabilitowali się za średni pierwszy sezon.
Opublikowano 16 listopada 201410 l Siedzialem sobie w autobusie i kminilem, wiec co mysle: CITY OF ATTILAN!
Opublikowano 16 listopada 201410 l Ten z ognistym chińczykiem byl już całkiem niezły. Edytowane 16 listopada 201410 l przez Guernica
Opublikowano 19 listopada 201410 l Jaki ten SHIELD jest dobry! Podoba mi się to, że zamiast w kółko nawiązywać do Avengersów (jak to było w pierwszym sezonie), serial stał się w końcu integralną, a zarazem wartościową częścią Marvel Cinematic Universe. Bardzo ładnie się to wszystko zazębia, a wygląda na to, że jego rola będzie coraz większa. Było kilka za(pipi)istych i całkiem zaskakujących motywów w tym odcinku: - Rozmowa ojca Skye z Coulsonem! (a potem ujawnienie tożsamości matki Skye!) - Retrospekcje z Whitehallem (i zaskakująco makabryczna scena zabiegu odmładzającego) - Cała akcja Warda z bratem i jej zakończenie. Z zimną krwią wymordował całą swoją rodzinę? Jeszcze do niedawna wszyscy się obawiali, że Ward zbyt łatwo odkupi swoje winy i wróci na "jasną stronę". - Nawiązania do Red Skulla i ujawnienie, że to Alexander Pierce uwolnił Whitehalla. No i wygląda na to, że rozwój wątku miasta postępuje szybciej, niż można się było spodziewać. Ze złych wieści: następny odcinek dopiero w grudniu. Edytowane 19 listopada 201410 l przez Hejas
Opublikowano 23 listopada 201410 l Tak, jest to ziomek Ronana, czyli Kree http://marvelcinematicuniverse.wikia.com/wiki/Kree
Opublikowano 23 listopada 201410 l Ja chyba sobie zrobię powtórny seans ostatniego odcinka bo był MOCARNY, ta wiwisekcja a MacLachlan jest chyba najlepszym villainem z całego MCU.
Opublikowano 23 listopada 201410 l Szkoda ze Coulson dostał bana na filmy z uniwersum. Zaraz koncze pierwszy sezon, jest calkiem ok, dzieki za namowienie do powrotu.
Opublikowano 23 listopada 201410 l Serio? To zasmuciłeś mnie, myślałem, że jego postać wróci chociaż gościnnie
Opublikowano 23 listopada 201410 l No z tego co czytałem w żadnym filmie ma już się nie pojawić. W serialu są smaczki z filmów ale filmy odcinaja sie od serialu.
Opublikowano 23 listopada 201410 l Trochę trudno by im było w kilka minut i w miarę składnie wytłumaczyć w filmie czemu przeżył. Ale tak czy inaczej szkoda że go nie będzie, jedna z przyjemniejszych postaci w MCU.