Opublikowano 19 czerwca 20168 l Dla wszystkich nieświadomych - ta gra jest ogromna: http://howlongtobeat.com/game.php?id=2843 Edytowane 19 czerwca 20168 l przez Hela
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Dla wszystkich nieświadomych - ta gra jest ogromna: http://howlongtobeat.com/game.php?id=2843 O skur.wesyn A długość idzie chociaż w parze z jakością czy gra jest po prostu rozciągnięta?
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Pewnie idzie, sporo opinii czytałem że to najlepsza część. Persona 4 Golden rozgrzebana, Fire Emblem x3 do przejścia, we wrześniu Final Fantasy i jeszcze 100h na Dragon Quest trzeba mieć
Opublikowano 19 czerwca 20168 l Czytałem wiele recek i info o DQ7 i rzekomo to właśnie fabuła jest jedną z najlepszych rzeczy w tej grze i rzekomo jest jedną z najlepszych jakie Japończycy w jRPGach stworzyli ( i chyba jedna z najdłuższych). Choć raz dziękuję Francuzom za proszenie się jak świnia aby wypuścili grę na zachód (ludzie ze Square przynajmniej ich podają za jedną z głównych przyczyn decyzji o wypuszczeniu zachodniej wersji).
Opublikowano 11 sierpnia 20168 l Kochani, jeszcze tylko miesiąc! >kolorowe, ale ze stylem, a nie te dzisiejsze kopiuj wklejki zalewające rynek jRPG >brak losowych walk >klasyczny, szybki system turowy Edytowane 11 sierpnia 20168 l przez ragus
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l U mnie na pierwszy ogień idzie FFXV więc DQ pewnie ogram w okresie zimowym.
Opublikowano 12 sierpnia 20168 l Ależ piękna muzyka. A pomyśleć, że już się pogodziłem z tym, że nie będzie dane mi w to zagrać.
Opublikowano 13 sierpnia 20168 l Podobno FFXV przesuniete na listopad, to sie ogra DQ najpierw Ósemka tez ma wyjsc w tym roku?
Opublikowano 13 sierpnia 20168 l Ósemka w następnym na 100%. http://www.nintendolife.com/news/2016/07/dragon_quest_viii_pushed_back_to_2017_in_europe
Opublikowano 2 września 20168 l Przyszedłem dzisiaj z roboty z zamiarem zamówienia DQVII, a tu mail z cdp.pl z kodzikiem na -10zł. To był normalnie ZNAK. Wykorzystałem i za gierkę z darmową paczką w Ruchu wyszło 139zł. To teraz nie pozostaje nic tylko czekać. ---- Godzinny gameplay wrzucam jeszcze dla równowagi, coby nie śmiecić zbytnio tematu. Raczej większości nie zainteresuje, ale ja sobie coś tam urywkowo pooglądałem, jako że będzie to moja pierwsza gra z serii jaką ogram. Edytowane 2 września 20168 l przez ireniqs
Opublikowano 13 września 20168 l HobbyConsolas - 9.2/10 (Spanish) NintendoWorldReport - 9/10 Cubed3 - 9/10 Lazy Gamer - 9/10 NintendoLife - 9/10 Attack of the Fan Boy - 9/10 CzechGamer - 9/10 Destructoid - 8.5/10 Meristation - 8.5/10 (Spanish) Everyeye - 8.5/10 (Italian) PCGames - 8.5/10 (German) Multiplayer.it - 8.5/10 (Italian) iDigitalTimes - 8/10 TheSixthAxis - 8/10 Nintendo Insider - 8/10 XGN - 8/10 (Dutch) Godisageek - 8/10 Gamereactor.se - 8/10 (Swedish) Spieletester - 8/10 (German) IGN - 7.7/10 JeuxVideo - 7.5/10 (French) BeyondPixels.at - 7.4/10 (German) Paste Magazine - 7.2/10 App Trigger - 6.5/10 Expert Reviews - 6/10 Przeczytałem tej recenzje na 6-7 i rzucam bigosem po ścianach. Można je podsumować tak: "no bardzo fajna gra, porządne jRPG ale nie mam czasu na tak długie gry w 2016 roku" xD
Opublikowano 13 września 20168 l Tak bo lepiej wydać 250zl na 4-5h grania niż 140zl na grubo ponad 100h. xD
Opublikowano 13 września 20168 l Kogo obchodzą recenzje smarkfonowego pokolenia. Jeszcze 3 dni i w Weekend może grzmieć, padać i gradem napierdaczać. Ja zamykam się w pokoju i idę polować na metal slajmy.
Opublikowano 13 września 20168 l Nooo, żeby tylko nie było płaczu po milionie jedno-przyciskowych walk, że nuda. To najdłuższy DQ, a ogrom identycznych walk potrafi powalić niejednego retro-mastera. Tak tylko sobie gadam. Ta gra to jest kuźwa epopeja dla tytanów.
Opublikowano 13 września 20168 l Walki są błyskawiczne i nie ma losowych starć, także spokojna twoja r o z c z o c h r a n a.
Opublikowano 13 września 20168 l Nie wiem jak tutaj zbalansowali (grałem tylko troszkę w japońca) , ale na PSX-ie i tak trzeba było straszliwie pakować drużynę. Więc powodzenia jeśli ktoś będzie latał i omijał rywali. Z drugiej strony dzisiejsze c.i.p.eczki zaraz opanują jakieś grube, szybkie systemy pakowania z yt. Lache kładę na typów którzy samodzielne nie odkrywają systemów a małpują z opisów tanie myczki. Picze. Oby nie było za dużo prostackich furtek. Ta kniga ma sponiewierać wszystkich po równo, hehehe. Edytowane 13 września 20168 l przez Arm9_Team
Opublikowano 13 września 20168 l Gra przeszła bardzo długą drogę jeśli chodzi o balans i już w reckach w Japonii gdy DQ wyszedł jakieś 3 lata temu ludzie byli zachwyceni jak świetnie zbalansowali grindowanie. Ja tam jestem o to spokojny, czytałem parę recek (tych rozsądnych) i każda jednoznacznie stoi za epicką fabułą i świetnym piórem prowadzenia dialogów. Na coś takiego lata czekałem.
Opublikowano 13 września 20168 l Cała seria grindem stoi, jak to bedzie kogos pierwsza gra z serii to sie moze troche zdziwic. Z osemki pamietam tyle ze wiecej niz strategia na bossa pomagalo wbicie kilku poziomow.