Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

lepiej pisać o tym jak R wprowadziło patch do gta IV z 640p na 720p dla ps3 <beka>

A ktoś gdzieś tak napisał?

up@ figaro, Pisałem w trakcie akurat Ty ch.uju :P

Edytowane przez Emet

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Ej, moze umowmy sie, wszyscy razem - kompletnie ignorujemy posty daddiego i boro? Tak jakby nie istnieli. Trolling powinien być zabawny a nie męczący. Jak bedziemy ich kompletnie ignorować to szybko im się znudzi i pójdą na polygamię, haba. Co wy na to? Did you rike it?

Okej,ale niech mi ten retard odpowie na pytanie

Opublikowano

Ej, moze umowmy sie, wszyscy razem - kompletnie ignorujemy posty daddiego i boro? Tak jakby nie istnieli. Trolling powinien być zabawny a nie męczący. Jak bedziemy ich kompletnie ignorować to szybko im się znudzi i pójdą na polygamię, haba. Co wy na to? Did you rike it?

down@ emet, Ty ch.uju

OK, ustalone, kto od tej chwili odpowie na posty tych dwóch użytkowników, a może raczej niezdarnie napisanych botów, ten pedał.

PS. Zobaczymy kto pierwszy się złamie. xD

PS2. Kocham ten temat, zabawy jak w podstawówce. heheh

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Halo 4 najlepsza grafika to oczywista oczywistość i już nic lepiej wyglądającego nie będzie na konsolach :)

i5oevBJarANa2.gif

HANDLUJ Z TYM

no cóż niech mocno pracują nad animacją bo wygląda to jedynie zabawnie, latające kukły i kolorowwa kraina uncharted :)

A jak powinno wyglądać według ciebie jeśli to jest zła animacja?

naturalnie a nie drętwo, ND już tak ma że ich animacja postaci jest słaba, skoki Drake'a z jetpackiem w dupie, itd., lol.

Polecam okulary, albo zdjęcia klapek z oczu.

Można nie lubić Sony, ale ktoś to widzi i mówi, że wygląda słabo, to sam siebie oszukuje.

Opublikowano

A da się lubić Sony, nie znosić Playstation 3 i kochać Naughty Dog? Bo ja tak mam

Opublikowano

No chyba sam sobie odpowiedziałeś ;)

Opublikowano

Wiesz, ale jako fanboj Nintendo mogę być pierd.olnięty, nie? :lol:

Opublikowano

Wiesz... nie lubię się kłócić.. wiec nie będę :P

Opublikowano

Wiesz, ale jako fanboj Nintendo mogę być pierd.olnięty, nie? :lol:

Czy (pipi)nięty to nie wiadamo ale możesz być peduem bo nintendo jest dla peduf :teehee:

Opublikowano

Nintendo nie przestaje zaskakiwać

trosce o dzieci Nintendo blokuje w swoim cyfrowym sklepie dostęp do gier 18+ w ciągu dnia. Przesada?

Nintendo nadal pragnie dbać o swój prorodzinny wizerunek. Choć na Wii U ma pojawić się znacznie więcej gier dla dorosłych niż na Wii, firma postanowiła chronić młodszych graczy przed negatywnym wpływem takich produkcji i w godzinach dziennych zablokowała w swojej usłudze dystrybucji cyfrowej dostęp do treści 18+. Że co?!

O sprawie napisał jeden z użytkowników forum NeoGAF. Włoch podpisujący się jako Panajev2001a twierdzi, że nie mógł uzyskać dostępu do karty katalogowej gry ZombiU w eShopie (odpowiednikiem Xbox Live i PlayStation Network). Zgłosił ten problem do pomocy technicznej Nintendo. Odpowiedź przedstawicieli firmy była zaskakująca. Jak napisali

Drogi kliencie, chcielibyśmy poinformować, że celem Nintendo zawsze było oferowanie rozgrywki dostosowanej do wszystkich grup wiekowych, regularnie śledziliśmy przepisy związane z dostępem do treści stosowane w różnych krajach Europy. W związku z tym postanowiliśmy ograniczyć dostęp do zawartości, która nie nadaje się dla nieletnich, do okresu pomiędzy godziną 23:00 a 3:00.

Warto podkreślić, że chodzi tu tylko o dostęp do zawartości z poziomu cyfrowego sklepu. w zakupione już gry 18+ można grać przez cały czas.

O ile rozumiem chęć dbania o młodych graczy, o tyle wydaje mi się, że Nintendo podejmuje niewłaściwe kroki. Znacznie lepszym pomysłem byłoby wprowadzenie filtrów, które nieletnim graczom blokowałyby możliwość kupna nieprzeznaczonych dla nich produkcji.

Opublikowano

No.. i to się nazywa konstuktywna i kulturna rozmowa na poziomie :hi:

Opublikowano

Czytałem o tej blokadzie. Serio, chcę dostać Zeldę, Mariana, albo coś od Retro. Nie chcę już czytać ani słuchać o kolejnych kretyńskich pomysłach tej firmy, bo niedobrze mi się robi.

Sony, błagam, zrób porządną konsolę, odzyskaj fotel lidera, bo źle się dzieje

Opublikowano

[...]

GTA IV różnice są, ale subiektywne - bo co kto wolał

[...]

No weź mnie nie osłabiaj... Tak sie skłąda, że kiedyś kumpel wpadł do mnie z X'em i porównaliśmy dokładnie na jednym TV 2 wersje.

W wersji na PS3 lepsze.. i to MINIMALNIE były tylko 3 rzeczy: minimalnie lepsza jakość cieni (na tyle małą różnica, że wręcz nieistotna), nieco lepsza jakość growej telewizji (komu to potrzebne?) i minimalnie lepsza jakość wody (porównując do ustawień na PC).. przy czym mowa o ogólnym efekcie bo na PS3 w wodzie nie odbijały się pojazdy ani ludzie (na X360 tak).

X360 ma pełne 720p - PS3 nie = subiektywna róznica? nie sądzę..

X360 ma jakieś AA (marne... ale ma) - na PS3 dodali AA ponad rok po premierze

X360 ma ostry obraz - na PS3 jest rozmazana papka, na którą nie idzie patrzeć (naprawili to dopiero w TBoGT)

X360 ma też ogólnie nieco lepszy framerate

Na PS3 nie da się słuchać własnej muzyki.. a ta z gry jednak się po pewnym czasie nudziła (to jest dla mnie ogromny minus biorąc pod uwagę to, że PS3 ma w standardzie HDD i ogólnie oferuje taką możliwość).

Wszystko to podlega subiektywnej ocenie, tak? :rolleyes:

gta iv wygląda marnie w porównaniu z wersja na x-a tak samo RDR, a to że dodali AA rok po premierze to bzdura totalna ;/

Edytowane przez BoroBoro

Opublikowano

Ja tam ciesze sie z tych zrytych pomyslow Ninny. Jest chociaz beka... I fajnie ze nie podazaja za trendami.

Opublikowano

Jak można się przejmować takimi pierdołami, jak GTA IV teraz, jak V za pasem i tyle świetnych gier.

Opublikowano

[...]

GTA IV różnice są, ale subiektywne - bo co kto wolał

[...]

No weź mnie nie osłabiaj... Tak sie skłąda, że kiedyś kumpel wpadł do mnie z X'em i porównaliśmy dokładnie na jednym TV 2 wersje.

W wersji na PS3 lepsze.. i to MINIMALNIE były tylko 3 rzeczy: minimalnie lepsza jakość cieni (na tyle małą różnica, że wręcz nieistotna), nieco lepsza jakość growej telewizji (komu to potrzebne?) i minimalnie lepsza jakość wody (porównując do ustawień na PC).. przy czym mowa o ogólnym efekcie bo na PS3 w wodzie nie odbijały się pojazdy ani ludzie (na X360 tak).

X360 ma pełne 720p - PS3 nie = subiektywna róznica? nie sądzę..

X360 ma jakieś AA (marne... ale ma) - na PS3 dodali AA ponad rok po premierze

X360 ma ostry obraz - na PS3 jest rozmazana papka, na którą nie idzie patrzeć (naprawili to dopiero w TBoGT)

X360 ma też ogólnie nieco lepszy framerate

Na PS3 nie da się słuchać własnej muzyki.. a ta z gry jednak się po pewnym czasie nudziła (to jest dla mnie ogromny minus biorąc pod uwagę to, że PS3 ma w standardzie HDD i ogólnie oferuje taką możliwość).

Wszystko to podlega subiektywnej ocenie, tak? :rolleyes:

gta iv wygląda marnie w porównaniu z wersja na x-a tak samo RDR, a to że dodali AA rok po premierze to bzdura totalna ;/

Are you THAT dumb?

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Ja tam ciesze sie z tych zrytych pomyslow Ninny. Jest chociaz beka... I fajnie ze nie podazaja za trendami.

Problem jest taki, że to oni kreują trendy

Opublikowano

Jakie trendy? Żartujesz?

Opublikowano

Przestańcie kurde cytować w nieskończoność te cytaty, bo 90 % posta to cytat cytowany 3 razy i jedna linikijka tekstu źle wygląda.

Opublikowano

Yyyyy. Casualizacja rynku gier, sterowanie ruchowe to nie są obecnie dominujące trendy?

Opublikowano

Jakie trendy? Żartujesz?

-Move pochodzi od Wiimota

-Ekran dodtykowy PSV pochodzi od DSa

-Rozszerzona rzeczywistość to patnet Niny

-Sumer Smash Bross Sony

-Zmiana wyglądu rynku i target na casuali

-Wspieranie gier z Ps3 na PSV, Nintendo robiło tak z DS i Wii

Dixi ignorancie!

Opublikowano

Większa połowa tu takich a szczególnie na PPE, co nawet o tym nie wiedzą.Sony to kopiarka pomysłów, oryginalnych rzecz jasna.

Edytowane przez Bushisan

Opublikowano

Większa połowa tu takich a szczególnie na PPE, co nawet o tym nie wiedzą.Sony to kopiarka pomysłów, oryginalnych rzecz jasna.

Do MS to im jeszcze bardzo, bardzo daleko w kopiowaniu :whistling:

Opublikowano

Ale niedługa droga do kopania co niektórych trolli.

Edytowane przez Zdunek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.