Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Zrozumie to raz na zawsze,ze nie jestem żadnym alterem Mendrka. Po prostu uważam,ze w tym co pisze jest sporo prawdy. Na pewno poziomem dyskusji jest o klasę wyżej od topowych tutaj fanów Xboxa. Wymienialem ich niki we wcześniejszym poście.

Edytowane przez Dixi

Opublikowano

Zrozumie to raz na zawsze,ze nie jestem żadnym alterem Mendrka. Po prostu uważam,ze w tym co pisze jest sporo prawdy. Na pewno poziomem dyskusji jest o klasę wyżej od topowych tutaj fanów Xboxa. Wymienialem ich niki we wcześniejszym poście.

uwarzam że nie

Opublikowano

Ciebie akurat nie brałem pod uwagę bo to jest oczywista oczywistość.

Opublikowano

BoroBoro żyje zgodnie z zasadą

"Dziś xbot,jutro sonoklap"

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Jak chcesz, to potrafisz napisać coś śmiesznego :P

Opublikowano

Sonyboty, kiedy zrozumiecie, że Xbox w każdym roku dostaje więcej exów licząc całą platformę płytową/elektroniczną i ta pozycja nie jest zagrożona.

Jeżeli ktoś chce źródło, to niech wpisze sobie w google, bo to tajemnicą nie jest.

Ale oczywiście Dixi/Mendrek i Sonyboty wiedzą jakie gry wylądują w naszych napędach w przyszłym roku.

Pamiętajcie: Jak krowa dużo muczy, to mało mleka daje.

Personalnie nie mam nic do PS3, ma parę fajnych exów, o których pisałem wcześniej, ale wmawianie ludziom głupot na temat potężnej listy exów Sony nie jest na miejscu ;/

To tyle.

Xbox'owcy i Ps'owcy żyjcie w pokoju :)

Opublikowano

Jeśli chcesz wydać kase w błoto, to xbox będzie idealnym wyborem, deal with it

Opublikowano

Nie lubię, jak zazdrość występuje z szeregu argumentów.

No ale czego się spodziewać.

Opublikowano

Dla człowieka dopiero teraz wchodzącego w tę generację PS3 będzie zdecydowanie lepszym wyborem chociażby ze względu na brak konieczności płacenia za multi i bardzo korzystny program PS+, gdzie można nadrobić stare perełki.

Opublikowano

Chyba, że chcesz grać w Girsy i Halo... a nie, to też nie... ostatnio widziałem jak dwa betony przekonały gościa, że jak chce się grać w Girsy i Halo, to lepiej kupić PS3 :D

Opublikowano

Miałem każdą konsolkę obecnej generacji.

I DLA MNIE korzystniejszy wydał się Xbox, po wypunktowaniu plusów i minusów.

Każdy ma inną miarę i nie można zakładać, że każdy się będzie nią kierował.

Opublikowano

Zakładam, że osoba dopiero wchodząca do gry nie ma sprecyzowanych preferencji, a już na pewno nie sprecyzowanych co do tytułu. No chyba, że ktoś się ewidentnie napalił na jakąś gierkę, ale w takim razie ciężko jest prowadzić jakąś konstruktywną rozmowę ;)

Opublikowano

Dla człowieka dopiero teraz wchodzącego w tę generację PS3 będzie zdecydowanie lepszym wyborem chociażby ze względu na brak konieczności płacenia za multi i bardzo korzystny program PS+, gdzie można nadrobić stare perełki.

chcesz zniechęcić taką osobę do konsol? przecież gówniane PS3 robi tylko złą reklamę swoimi ułomnościami tej branży.

już widzę jak ktoś argumentuje przed kupnem: "kupię sobie PS3, lubię konsole, zawsze płynne gry i brak instalacji jak na PC, do tego nie ma tylu problemów co z Windowsem".

Opublikowano

Bądź tak:

Kupię sobie Xboxa, lubię konsolę, lubię płacić za golda, bo dostaję również połączenia p2p, więcej reklam w dashboardzie, czy nawet "darmowe" gry F2P!!

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

BoroBoro żyje zgodnie z zasadą

"Dziś xbot,jutro sonoklap"

swój pozna swego :/

nie

Opublikowano

Mam pytanie - czy kupić PS3 przed świętami, czekać na świąteczne promocje, czy może po świętach będzie taniej ? Albo olać sklepy i szukać w internecie ( sklepy internetowe w moim przypadku, żadne Alledrogo bo mi jeszcze PS3 zwykłym wyślą i będę musiał wstawiać swoje romanse, edytować archiwum GG i takie tam ) ? Jakiś handlowiec się znajdzie wśród naszych betonoów ? Nie piszcie o Xboxie bo Xboxa elite już mam

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Na Muve.pl mają chyba najtaniej i dostaniesz z jakąś nowszą grą i filmem na BR. Po świętach nie będzie taniej, najlepsze oferty są na święta.

Opublikowano

Dzięki, właśnie patrzę po ofertach i wszędzie brak towaru. A tak z innej beczki, da radę wsadzić do PS3 jakiś inny dysk, np. SSD ? Odpiszę jak wrócę z roboty.

Opublikowano

Można wrzucać SSD, tylko PS3 nie wykorzysta w pełni jego możliwości

Opublikowano

Mam pytanie - czy kupić PS3 przed świętami, czekać na świąteczne promocje, czy może po świętach będzie taniej ? Albo olać sklepy i szukać w internecie ( sklepy internetowe w moim przypadku, żadne Alledrogo bo mi jeszcze PS3 zwykłym wyślą i będę musiał wstawiać swoje romanse, edytować archiwum GG i takie tam ) ? Jakiś handlowiec się znajdzie wśród naszych betonoów ? Nie piszcie o Xboxie bo Xboxa elite już mam

Po świętach będzie obniżka ps3 na 100% aby podtrzymać dobrą sprzedaż. Oczywiście zaczekają na ruch microsoftu który zrobi to pierwszy póki jeszcze na x360 zapowiedziane są zaj.ebiste gry. Dlatego na twoim miejscu poczekałbym do lutego. Te konsole moim zdaniem nie są warte więcej niż 600 złotych więc nie daj się naciągnąć.

Opublikowano

Czekam na Mendrka broniącego Call of Duty: Black Ops – Declassified jako potężnego exa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.