Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

GTAV sprzeda trochę konsol, poszło 20mln. GTAIV na konsolach więc premiera 1-2mc przed next genami to mocny kopniak w jaja jeśli nie planują wersji next genowej, największa premiera tego roku a może i tej generacji.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Bardzo dziwna sytuacja moim zdaniem.

Opublikowano

W pierwszej chwili myslalem, ze to LAIR xD

PS. Press X to awesome lol

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ci co wierzą, że to będzie ex na next geny to niech zajdą na ziemie. Taki tytuł startowy choć byłby megatoną to po prostu R* by się całkowicie nie opłacał. Mi tam zmiana daty na wrzesień nie rodzi jakiś chorych teorii. Dalej obstawiam, że next geny zadebiutują na gwiazdkę 2013. A GTAV wg mnie wcześniej czy później wyjdzie w wersji delux w prawdziwym hd równocześnie na next genach i pc czyli pewnie gdzieś w 2014.

Co do gifa mam te same pytanie co w dedykowanym temacie....gdzie w mitologii był jakiś drewniany wąż?!

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Cutscenka + wciśnięcie w randomowym momencie przycisku.

David Cage siedzi w Santa Monica?

Dalej obstawiam, że next geny zadebiutują na gwiazdkę 2013. A GTAV wg mnie wcześniej czy później wyjdzie w wersji delux w prawdziwym hd równocześnie na next genach i pc czyli pewnie gdzieś w 2014.

Też tak uważam.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No jezeli GTAV wyjdzie na next geny to moooze kupie jak stanieje ;P

Opublikowano

gowjfk1r.gif

X360 - brak emocji.

Walki z bosami w Dark Souls biją na głowę to co jest w GOW3 i co będzie w gow:a,więc z czym do ludzi. Tam nie ma żadengo QTE w walce z bosem,i jakie uczucie jest po pokonaniu bosa

Opublikowano

W halo 4 tak wygląda walka z finałowym bossem

Opublikowano

W halo 4 tak wygląda walka z finałowym bossem

co nie zmienia faktu że to chuiowe rozwiązanie w grach wideo? @ale się zgrałem XD dokładnie jeden moment w grze a cała gra oparta na tym mechanizmie.

Edytowane przez Dr.Suess

Opublikowano

Polecam obczaić ostatniego bossa w Uncharted na Vitę. Podręcznikowy przykład, jak nie robić walk z bossami.

Po odłożeniu Vity, jeszcze przez pół dnia nie mogłem w to uwierzyć.

QTE, w którym smyrasz palcem po ekranie jak w jakimś crapie na komórki.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

akurat jak wyważą QTE z realnymi walkami jak było chociażby w God of War2 to będzie super - tam było i epicko i dużo się walczyło. Za to w trójce tych największych bossów załatwiało się niestety na zasadzie press X to awesome i prawdziwych walk z bossami jest tam może z 4(Hades,Herkules,Skorpion,Zeus)

Opublikowano

uncharted na vite to woogle beka, a ludzie się przypierdzieleli że walking dead to samograj. przypominam że U:złota otchłań wystarczy pokazać palcem gdzie drake ma skoczyć, on sam się wespnie skoczy i przeciśnie XDD

Opublikowano

Z filmiku, który wrzuciłem w temacie o grze.

Co do Golden Abyss, to Bend och.ujało z tym wykorzystywaniem bajerów jak dotykowy ekran, panel, przechylanie i kamera.

Chociaż czyszczenie przedmiotów z brudu było fajne :P

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

GTAV sprzeda trochę konsol, poszło 20mln. GTAIV na konsolach więc premiera 1-2mc przed next genami to mocny kopniak w jaja jeśli nie planują wersji next genowej, największa premiera tego roku a może i tej generacji.

Jeśli ogłoszą nextgeny na E3 to minie conajmniej rok do premiery - tak to widzę, muszą sobie dać czas na hype więc premiera GTA V jest totalnie niezagrożona imo.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Sugerujesz ze nextgeny dopiero w 2014?

Opublikowano

Moim zdaniem na 99% procent. Nie będzie nowego bfa w 2013 więc ea czeka, żeby pokazać go na nextgenach, pól roku to jest za mało czasu, żeby od zera nakręcić hype na nowe konsole. No chyba, że faktycznie sony pokaże w lutym to święta wydają się dość realnym terminem (chociaż obstawiam, że europa dostanie po nowym roku) <wrózenie z fusów>

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Wystarczyłoby gdyby R* ogłosił GTA V na nextgeny. hype sie sam nakreci i jestem pewien ze byłby to najlepszy start konsol ever ;)

Opublikowano

Kolejna konsola której nie kupisz i jej gierkami będziesz się jarał w statusach?

<jizzinyourpants> <randomenglishphrase>

zaczepianie to najczęstsza forma okazywania uczuć i miłości : /

ja chcę 20 luty :3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.