Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Prawda jest taka że na PS3 jeszcze 3 lata będą wychodzić topowe exy a sprzedaż przekroczy 100 milionów, nie można tego powiedzieć o x360.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Prawda jest taka że na PS3 jeszcze 3 lata będą wychodzić topowe exy a sprzedaż przekroczy 100 milionów, nie można tego powiedzieć o x360.

Spoko, w 2015 roku będziesz grał na prawie 10 letniej konsoli.

To tak jakby siedzieć nadal na szaraku w 2006.

Opublikowano

No ale mazzeo, nie uważasz ze gry osiagnely juz taki poziom ze dorobiona gra na xa albo ps3 robi juz niezaleznie od tego kiedy ją włączysz?

Okami to najlepszy przykład, ico, mgs2, ninja gaiden.

Zreszta nie kazdy przesiada sie na nowy sprzet od razu, niektorzy czekaja rok, dwa, trzy, widzac gry jak last of us i beyond nie mam nic przeciwko jeszcze 3 latom z taka grafiką, a gameplay może byc slaby i na next genach.

wiem ze mam racje

uncharted 2 nigdy nie bedzie już brzydkie.

Opublikowano

takie widoczki na poczatku ps3

HAZumkLbY8ec.png

uncharted_pic1.jpg

oznaczały że nadszedł nowy etap gier, raczej już niesmiertelnych

Opublikowano

no, niektórzy tutaj dalej by siedzieli jeszcze 5 lat na ps360 :sleep:

To już 7 rok tej generacji leci, wystarczy tego, wiadomo że przy H4 zdziałali cuda jak ta gra wygląda ale to już czas na nowe maszynki, nowe IP, itd.

Opublikowano

No Tobie i mendrkowi przydałyby się wehikuły czasu, Ciebie bym wysłał w przyszłość byś zobaczył x1080, a mende w czasy snesa by nadrabiał pegasusa, dodatkowo nie musialibysmy was czytac.

Edytowane przez _Milan_

Opublikowano

Spoko, w 2015 roku będziesz grał na prawie 10 letniej konsoli.

To tak jakby siedzieć nadal na szaraku w 2006.

Zobacz że na Wii grafa jest niewiele lepsza niż na ps2 a mimo to ludzie bawili się świetnie na tej konsoli. Wii prezentuje grafe jak na 12 letniej konsoli a exy uważane są za najlepsze. Myślę że Sony planuje PS3 sprzedawać podobnie do PS2. Od 2005 do roku sprzedało sie 60 milionów PS2 mimo słabej grafy. PS3 prawdopodobnie wyprzedzi Wii gdyż nintendo będzie chciało jak najszybciej uśmiercić tą konsole.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

no nie ;]

uncharted22_01.jpg

Opublikowano

No Tobie i mendrkowi przydałyby się wehikuły czasu, Ciebie bym wysłał w przyszłość byś zobaczył x1080, a mende w czasy snesa by nadrabiał pegasusa, dodatkowo nie musialibysmy was czytac.

oj synek znowu zatwardzenie masz, nie moja wina że $ony was olało :)

no RE Remake jest nieśmiertelny, prawdziwy survival horror do tego, dziś już nie robią takich gier, RE6 to porażka jak gierki w salonach gier do postrzelanie na 10minut.

Opublikowano

nie dosc że niedawno to skończyłem i bawiłem sie znakomicie, grafika jest świetna, to dodatkowo wiem że niestety im dalej w generacje tym mniej będzie takich gier, patrzcie co te cholerne dranie zrobili z residentem 6, jak właczyłem szostke i postacie szły do przodu po sznurku niewazzne w ktora strone galke wychyliłem to wiedziałem ze zblizamy sie do konca serii;/

Opublikowano

Okami w HD wygląda praktycznie jak gra z tej generacji.

Viftiful Joe do teraz wygląda genialnie

A i tak najlepsze wrażenie robią gry w 2d- taki Rayman Origins za 30 lat będzie dalej poniewierał oprawą.

A taki Monkey Island3 pomimo już chyba 15 lat na karku dalej kosi i kosić będzie:

Monkey-Island-monkey-island-530457_640_480.jpg

Opublikowano

proste, gry w 2D i w cel-shading się nie starzeją wizualnie tak jak gry w 3D z normalną oprawą graficzną.

Zelda Wind Waker w HD tak samo dalej robi.

Opublikowano

Jakbys wyslal mendrka w przeszlosc to nie nadrabialby snesa, tylko robil wszystko co w jego mocy aby microsoft zniszczyc zanim jeszcze powstanie.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Zawsze najmniej starzeją się gry z oprawą bajkową, stawiającą na design. A najszybciej te z oprawą uchodzącą za realistyczną. W Jak&Daxter gra się wyśmienicie dziś, Zelda: Wind Waker powala. Ale taki Resident Evil 4 wygląda jak kupa, a Killzone zabija śmiechem. To samo jest z jeszcze jedną generacją do tyłu. Bez problemu da się pograć w Crasha Bandicoota, Super Mario 64, czy Banjo-Kazooie. A w Ace Combat ? Gran Turismo? Turoka? Blah

Opublikowano

RE4 w HD wygląda dobrze. Chyba, że masz na myśli odpalenie tej gry z Gacka, PS2, czy Wii na LCD. No ale to działa też w drugą stronę. Taki Uncharted też wyglądałby słabo na CRT.

Opublikowano

Mam na myśli grę z tej konsoli na której wyszła. RE4 nie był pierwotnie w HD. Uncharted jest pierwotnie w HD. No, ale racja, RE4 w HD tragicznie nie wygląda. Ale jak go odpalałem na Wii to mnie odrzuciło

Opublikowano
  • Autor

2649904c-s.jpg

2D <3

Opublikowano

wy tu gadu gadu a exów dalej brak na plejsztejszona 3, no chyba że sonybociarnie robi najlepszy ex ps3 przez 1,5 roku jak to:

lbpkarting.jpg

no cóż jaki target $ony, takie gry a raczej ich brak, przykre :hi:

Mam wrażenie, że robisz kopiuj-wklej tego posta już od jakiegoś czasu, tak jedziecie po Mendrku a to jest równie załosne...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.