Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

Ta lista dotyczy gier w które ludzie chcieliby zobaczyć w plusie. Numerem jeden jest action adventure dlatego że "gracze" pokroju Mendrka chcą ograć Uncharted w Plusie.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

To są ludzie którzy mają PS3 dość długo i nie ograli Uncharted?...wait

W ogóle to nie ma bata że wrzucą Uncharted do plusa. On chyba z 20gb waży 

EDIT :Tak szwedzi potwierdzają że 20gb

Edytowane przez Lionel

Opublikowano

Ta lista dotyczy gier w które ludzie chcieliby zobaczyć w plusie. Numerem jeden jest action adventure dlatego że "gracze" pokroju Mendrka chcą ograć Uncharted w Plusie.

kolejny fail

http://blog.eu.playstation.com/2013/02/14/playstation-plus-what-sort-of-content-do-you-want/

We always do our best to provide a range of titles to suit everyone’s tastes, while also satisfying the general needs of the PlayStation Plus service. Below, using my wizardly Excel skills, I’ve put together a chart showing the genre split for all IGC content since June 2012.

8470386299_03d5f30984.jpg

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

To są ludzie którzy mają PS3 dość długo i nie ograli Uncharted?...wait

W ogóle to nie ma bata że wrzucą Uncharted do plusa. On chyba z 20gb waży 

EDIT :Tak szwedzi potwierdzają że 20gb

Infamous 2 chyba też waży ok. 15-20gb i jakoś jest, więc w czym problem? 

Opublikowano

u1 i u2 jest w store wiec jest w pelni mozliwe ze go kiedys wrzuca do plusa.

Do plusa na bank nie trafia gierki na dwuwartowych bluray bo zajmują prawie 50gb czyli U3,K3,MGS4,GoW3 (więcej z głowy przypomnieć sobie nie umiem)

Opublikowano

@Ficuś

Ważą tyle bo mają xx wersji w pełni spolonizowanych, natomiast jeżeli dla każdego kraju Sony by przydzieliło odpowiednią wersję językową(oryginalną+przetlumaczoną na wyznaczony język) wtedy wielkość by się zmniejszyła do ok. 10-15gb. Przecież sam KZ3 ma w sobie wersję 2D i 3D, bez 3D waży 25gb, jakby odciąć jakieś chińskie i ruskie to wyszłoby z 15gb. No ale to jak wiadomo nierealne. :P

Opublikowano

kolejny fail

http://blog.eu.playstation.com/2013/02/14/playstation-plus-what-sort-of-content-do-you-want/

We always do our best to provide a range of titles to suit everyone’s tastes, while also satisfying the general needs of the PlayStation Plus service. Below, using my wizardly Excel skills, I’ve put together a chart showing the genre split for all IGC content since June 2012.

8470386299_03d5f30984.jpg

No dobra, więc jest to lista gier w które były plusie. Skoro ps plus jest tak popularny to graczom podoba się to co dostają. Na pierwszym miejscu jest action adventures a nie szczelanki.

W tej generacji konsol strzelanki stały się najpopularniejszym gatunkiem.  .Jednak na PS3 mamy szeroki wybór gier ekskluzywnych reprezentujący inny gatunek - wyścigi, rpg, platformówki, actioin adventure które są bardzo popularne. Posiadacze x360 w tym temacie często śmieją się z takich gier. Oceniają gry po tym jak wygląda w nich strzelanie lub jego brak. Według nich:

Heavy Rain - press x to jason,samograj, festiwal qte

Uncharted - samograj, słabo się strzela,

God of War - samograj

Opublikowano

Heavy Rain to fajny eksperyment i doświadczenie ale od zawsze powtarzam, że trzeba się modlić by branża tego typu gameplaya nie podchwyciła i nie zalała nim rynku. Zresztą WD to samo - do mnie to interaktywne historie nie mające nic wspólnego z tym czym ma być dla mnie gra. Raz na rok mimo wszystko można w taki tytuł zagrać i się dobrze bawić ale broń boże częściej. To już wolę iść do kina.

Opublikowano

Heavy Rain to fajny eksperyment i doświadczenie ale od zawsze powtarzam, że trzeba się modlić by branża tego typu gameplaya nie podchwyciła i nie zalała nim rynku. Zresztą WD to samo - do mnie to interaktywne historie nie mające nic wspólnego z tym czym ma być dla mnie gra. Raz na rok mimo wszystko można w taki tytuł zagrać i się dobrze bawić ale broń boże częściej. To już wolę iść do kina.

dokładnie eksperyment, bo fajnie to się oglądało, ale grało już niekoniecznie jeśli brać wszystkie składowe tej produkcji to całość zasługuje na 6/10 nic więcej. 

Opublikowano

Wolę dostawać regularnie zaje.biste i chwytające za serce historie z samograjowym gameplayam jak w The Walking Dead, niż kolejne strzelanki typu cod, bf, halo, killzłom.

Opublikowano

Wolę dostawać regularnie zaje.biste i chwytające za serce historie z samograjowym gameplayam jak w The Walking Dead, niż kolejne strzelanki typu cod, bf, halo, killzłom.

To nie lepiej i taniej oglądać filmy?

Opublikowano

Rzeczywiście okazuje się, że Gearbox prze(pipi)ało pieniądze od Segi przeznaczone na produkcję Aliensów pompując je w produkcję Borderlands 1 i 2

http://www.reddit.com/r/gaming/comments/18ndgq/i_was_a_tester_on_aliens_colonial_marines_ama/

Tak jakby ktoś myślał ze tylko wydawcy okazują się skurwysynami ;[

Opublikowano

Czyli co? W cenie nowego uncharted bede mial nowe gearsy i roczny dotep do najlepszej uslugi sieciowej na konsolach przez rok?

No coz, sony :)

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Co do tej podwyżki cen, śmieszy mnie reakcja xbotów. Jeszcze niedawno, śmialiśmy się z płatnego Lajwa, to oni odpierali, że ich to stać i to drobnostka te ponad 100 zł rocznie. Do plusa, to się dopier.dalają, że te wszystkie hity to już dawno poprzechodzili bo to dorośli ludzie i dla nich kupno gry to jak splunięcie. A teraz? A teraz to ku.rwa jaki raban za tę podwyżkę :)

HIPOKRYZJA# MIĘSNY JEŻ# 20TH FEBRUARY# JARANKO# JIZZ IN MY PANTIES#

Opublikowano

Po prostu wiemy jak ciezko wam, 13letnim fanom konsoli podupadlego giganta z Japonii, kupowac gry za kieszonkowe. A teraz bedziecie musieli placic o 1/3 wiecej.

Edytowane przez Dave Czezky

Opublikowano

Beka będzie jak sony podniesie ceny gier na PS4 jeszcze tak o 100pln bo większe koszty produkcji :P

Opublikowano

Rzeczywiście okazuje się, że Gearbox prze(pipi)ało pieniądze od Segi przeznaczone na produkcję Aliensów pompując je w produkcję Borderlands 1 i 2

http://www.reddit.com/r/gaming/comments/18ndgq/i_was_a_tester_on_aliens_colonial_marines_ama/

Tak jakby ktoś myślał ze tylko wydawcy okazują się skurwysynami ;[

Teraz wystarczy ze Sega ich posadzi i mają ciepło

Ale Borderlandsy 1 i 2(z nastawieniem na 2) wyszły im fpytke. Kasa od Segi nie poszła na marne xD

Opublikowano

To nie lepiej i taniej oglądać filmy?

Nie. W filmach nie możesz podejmować decyzji, nie jesteś w stanie aż tak zżyć się z bohaterem itd. Film i taka gra to dwa różne doświadczenia i jedno w żadnym stopniu nie zastępuje drugiego.

Opublikowano

Nie można zapomnieć, że "za(pipi)iste i chwytające za serce historie" nie są ekskluzywne dla gier takich jak The Walking Dead.

Opublikowano

Wiem, że jestem może staroświecki jeśli chodzi o gierki ale z założenia to w nie się powinno grać, a nie oglądać.

Opublikowano

Nie można zapomnieć, że "za(pipi)iste i chwytające za serce historie" nie są ekskluzywne dla gier takich jak The Walking Dead.

A mówiłem że są?

Powiedziałem, że wole takie historie z samograjowym gameplayem, niż kolejną zwykłą strzelanka ala cod/bf/halo/kz

@up

No ja w the walking dead grałem, ty może ogladałeś na YT, nie wiem.

btw, z reddita podane wyżej

"we are making the new alien game with creative asembly who make total

war. That game looks amazing. Very dark, very slow paced (in a good

way). The textures and lighting look really really good. I've seen it

running on a PC. The PS4 devkit looks like a computer. It looks as good

rif not better running as any super high end pc. We did not have those

controllers, but they look like what was promised."

Może wreszcie się uda dobra gra o alienach.... o ile to co napisał to prawda.

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

The Walking Dead to dobry serial - nie żałuję tych 35 zł :P

Opublikowano

Rowniez nie zaluje 35zl. Zaluje natomaist 200zl na Heavy Rain ...Tak czy inaczej w obu przypadkach sa to samograje, raz na rok mozna sobie cos takiego obejrzec, ale dawanie takim tworom GOTY to kpina.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.