Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 375,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Planuję wykupić 365 dni PS+. Teraz mam pytanie do tych, którzy korzystają z tej usługi, bądź korzystali  - jedno bardzo zasadnicze - warto? Kupuję gry praktycznie na bieżąco, dlatego pytam. W czerwcowej ofercie mają być Team Ico HD i Demon's Souls, Team Ico posiadam a DS jest za grosze. Poproszę argumenty za i przeciw. 

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Jak kupujesz na bieżąco tytuły to nie warto ;)

Opublikowano

Czyli ten ps+ jest dla biedaków :O nic dziwnego, że posiadacze X tego nigdy nie zrozumieją :mellow::P

Opublikowano

Tak właśnie myślałem. A co z dodatkowymi opcjami? Ściąganie łatek w backu, szybszy dostęp do dem i wersji beta, promocje? Opłaca się?

@Soul: Sądzę, że Plus jest dobry dla ludzi, którzy całkiem niedawno kupili PS3 i nie mają zamiaru wydawać na gry miesięcznie 200-300 zł. Niekoniecznie oznacza to od razu, że ktoś nie ma kasy. xD

Opublikowano

Nie warto. Naściągałem tylko towaru i wszystko gnije na dysku. Skoro kupujesz gry na bieżąco, to nie ma sensu.

Opublikowano

Wystarczyło mi już jak Square odpowiedział bo on jest na bieżąco w temacie gier ale dzięki za info. No cóż, Sony musi się bardziej wysilić jeśli mają przyciągnąć graczy naszego pokroju. 

Mam wrażenie, że niedługo wywołam wilka z lasu xD.

Opublikowano

Nemesis- Jesteś na bierząco a nie grałeś w takie "starocie"?

No ok, ale skoro grasz nie jesteś na bakier z nowymi tutułami, to plus plusa jest taki, że yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

.

.

.

.

.

.

może jednak nie kupujesz wszystkiego co byś chciał ograć?

Jak nie jesteś na bierząco z nowymi tytułami i masz spore zaległości, to PS+ jest bardzo dobrym rozwiązaniem, chociaż nie idealnym, bo mimo, że dostaje się te kilka gier co miesiąc, to nikt Ci nie zagwarantuje, że takie jakie chcesz.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Team Ico mam a w Demon's Souls faktycznie jeszcze nie grałem, choć patrząc na materiały nie jestem pewnie czy ta gra mnie przyciągnie, choć muszę przyznać, że swój urok posiada. Pajgi, to oczywiste, że nie kupuję wszystkiego w ciemno tylko dlatego, że premiera i że jest na topie. Dzięki za opinię.

Opublikowano

Patrząc na ofertę plusa to tak gdzieś pi razy oko 50% tytułów ograłem, 25% mam nie ogranych a chciałbym a pozostale 25% mnie nie interesuje w ogóle.

Teoretycznie nawet dla tych interesujących mnie 25% PS+ się opłaca, ale irytuje mnie jak opłacona przeze mnie gierka leży odłogiem bo nadrabiam inne tytuły, więc nawet nie rozważam subskrypcji PS+.

Opublikowano

@ Nemesis

joke mode on

Jak nazywamy ludzie którzy nie mają kasy ? xD

Opublikowano

MaZzeo,  w sumie dla Ciebie jako osoby, która dopiero niedawno kupiła PS3, Plus jest nawet ciekawą opcją. Z drugiej strony masz rację. Jeśli się zdecydujesz nawet na 90 dni, to zaliczysz chociaż kolekcję Ico, jeśli oczywiście te gry Cię ciekawią, Demon's Souls może Ci też zabrać trochę czasu jeśli lubisz masterowanie i nerwowe trzymanie pada w łapach.

@Soul: hahahaxD

Opublikowano

Ja niedawno, po prawie roku użytkowania, zrezygnowałem z PS Plus. Dlaczego? Nie jestem w stanie przejść tych wszystkich gier. Mam jeszcze masę zaległości do ogrania, na które nie mogę znaleźć czasu. Skąd więc jeszcze czas na dodatkowe gry z PS Plus? Doszedłem do wniosku, że będę przechodził tylko to, co mnie interesuję. A tego i tak jest za dużo. :) Ostatnio też kupiłem X360, więc dochodzą kolejne gry. Na PC też mam parę gierek do przejścia, w tym kilka klasyków. No i nie wspomnę, że na któregoś z next-genów się czaję w tym roku. ;) Pewnie odnowię abonament na PS4.

Oczywiście PS Plus to wspaniała usługa. Dotychczas żadna firma nie wyszła na ulice i nie rozdawała rocznie 65 gier (+PS Vita) niemal za darmo.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Teraz to już sam nie wiem. Z jednej strony, jeśli zdecyduję się na zakup subskrypcji na okres trzech miesięcy to przez ten czas mogę akurat dostać to czego i tak bym nie sprawdził, natomiast roczny abonament to całe 12 miesięcy i to dość długi okres na podsumowanie opłacalności. (pipi)a,no dylemata se mam. xD

Opublikowano

jak was stac kupowac gry za200-300 zl miesiecznie to chyba rok plusa nie jest finansowym wyzwaniem. a przez rok napewno trafia sie.gry warte uwagi

Opublikowano

Bierz plusa nawet na caly rok. Warto. Nawet jak jestes na biezaco to i tak znajda sie tytuly, ktorych nie ograles.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Zwłaszcza te z cyfrowej dystrybucji. Po za tym czasem trafią się niezłe promocje. 

Opublikowano

Szybkie pytanie: sprawdzales liste gier, ktore pojawily sie w Plusie 2.0 ? Sprawdz jak wyglada to procentowo tak jak MaZZeo wczesniej pisal i bedziesz wiedziec czy warto.

Opublikowano

a rozwazasz kupno vity?ja od poczatku chomikowalem tytuly z plusa na ten sprzet, w lutym go kupilem i na starcie mialem 10 tytulow z tej uslugi do ogrania. teraz tez praktycznie gier na vite nie kupuje wiec dwie co miesiac co dokladaja mam na pewno wczesniej nie ograne.

Opublikowano

Plus jak najbardziej oplacalny. Sam gry kupuje na bierzaco, ale i tak majac zaleglosci Plus podrzuca sporo swietnych gier. Do tego fajne promocje. Planuje Vite kupic wiec tym bardziej to oplacalny zakup bo nie majac konsolki, uzbierala aie juz spora biblioteka.

Opublikowano

Nemesis: Wiesz, że w dziale PS3 jest temat o PS+? :P

Tak jak ktoś napisał, jak możesz sobie pozwolić na nowe gry, to co to za wydatek PS+ na rok - tym bardziej jak można co jakiś czas w promocji za chyba 140 zł kupić.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nemesis, nie sugeruj się tylko tą moją opinią, bo to jest tylko i wyłącznie wg mojego uznania i stylu grania :P Co do tego tekstu, że może w tych trzech miesiącach się coś trafi, to najlepiej kupić wtedy jak rzeczywiście trafi się szpil, na którym by Ci zależało. Jak wposmniano wyżej, sprawdź sobie co wyszło w poszczególnych miesiącahc i jak to wpływa na twoje gry.

Opublikowano

XD

Opublikowano

ciekawe czy ktoś pójdzie w ich ślady i w następnej generacji będziemy dostawać tylko easy mode a reszta będzie do dokupienia 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.