Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

A która gra w strzelaniu stawia na realizm? Proszę o przykłady.

Modern Warfare 3 oczywiście.

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 398,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

Ach ten recoil w MW3. :D ARMA, Operation Flashpoint...

Opublikowano

No i oczywiście 'Red Orchestra 2'.

Ale w żadnej grze nie dostaniemy prawdziwego REALIZMU z zacinającą się bronią, prawdziwym odrzutem itp.. Mówię, jak jest.

Opublikowano

w RDR bylo calkiem realnie, oczywiscie w kategoriach growych

ale typki klęczące o oberwaniu w nogi, wypadająca broń którą starali sie podnieśc jeśli mieli dobra rękę, odrzut bo oberwaniu kulki, bylo calkiem nieźle, chociaż oczywiscie nie ma mowy o całkowitym realizmie

Modern Warfare 3 oczywiście.

e64.jpg

Edytowane przez Yano

Opublikowano

idealny recoil był w Call of Juarez: The Cartel, inni mogliby brać przykład z tej gry jak to się powinno robić 

Opublikowano

Mafia: The City of Lost Heaven  w swoim czasie stawiała na realizm i całkiem nieźle jej to wyszło.

98b719dcee8b8a0a1ffa6c21d29758e0,61,1.jp

Opublikowano

Ale chodzi mi o realizm realizm. A takiej gry nie ma i nie będzie chyba nigdy.

Opublikowano

No coz, jedna kulka i juz praktycznie po zabawie

Opublikowano

Tak jest w Red Orchestrze. Ooo, albo w S.W.A.T. tak było. I w Rogue Spear.

Opublikowano

No coz, jedna kulka i juz praktycznie po zabawie

zwykle tak, ale jeśli dowalisz adrenaline overdrive to i mając pare kulek w sobie możesz dalej sarżować

wbrew pozorom berserkerzy to nie tylko mitologia, wiele nacji dopakowało swoje wojska o różne wspomagacze i/lub adrenalice co powodowało że nawet będąc nieźle poharatanym można było z werwą stawać do walki

tak więc, nie jest tak że jedna kulka w palec i już leżysz i płaczesz

Opublikowano

W Mafii też tak było, wszystko zależy od odległości i broni. W dwójce tak samo. Magnum, czy strzelba i nie ma czego zbierać.

Opublikowano

Serio chcecie takich realistycznych gier? Właśnie one mają dać poczucie bycia w innym świecie. Realizm może być ale bez przesady. 

Opublikowano

gra z realistycznymi obrażeniami od kul i wybuchów może być ciekawa, pod warunkiem, że nie strzelanina

Opublikowano

americas army bylo spoczko, 10minut biegu po mapie, 20 czolgania i kampienia w krzakach, szarza z m16, strzal i zaciety naboj w komorze, KIA.

Opublikowano

Tylko czemu lucudt mieli humana ?

Poza tym pol-sekundowy lag, blind fire zza winkla wygrywa - stwierdzam kaszane. W gearsach zawsze mnie tylko horda rajcowala ze znajomymi ;)

Opublikowano

w jedynce wystarczyło nie mieć hosta - lag zawsze był widoczny i nie ma przebacz.

no ale ten lag z czasem był nawet fajny... <tęskni>

Opublikowano

Poza tym pol-sekundowy lag, blind fire zza winkla wygrywa - stwierdzam kaszane. W gearsach zawsze mnie tylko horda rajcowala ze znajomymi ;)

Przecież koleś wali z lancera więc równie dobrze mógł trafiać obok lucudta. Ta gra to poezja w multi, gdyby tylko dopracowali kod sieciowy oraz parę bugów to by nie musieli nic zmienić w kolejnych częściach, ale nie ku'rwa oczywiście musieli zje'bać coś co działało prawie idealnie.

Opublikowano

No i oczywiście 'Red Orchestra 2'.

Ale w żadnej grze nie dostaniemy prawdziwego REALIZMU z zacinającą się bronią, prawdziwym odrzutem itp.. Mówię, jak jest.

Zacinająca sie broń jest w Stalkerze. Jest odrzut itp ;)

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Przecież koleś wali z lancera więc równie dobrze mógł trafiać obok lucudta. Ta gra to poezja w multi, gdyby tylko dopracowali kod sieciowy oraz parę bugów to by nie musieli nic zmienić w kolejnych częściach, ale nie ku'rwa oczywiście musieli zje'bać coś co działało prawie idealnie.

Nie żartuj. Sterowanie w jedynce a w trójce to ogromna przepaść. Przyklejanie się do osłon też sporo dokładniejsze.

Opublikowano

Nie żartuj. Sterowanie w jedynce a w trójce to ogromna przepaść. Przyklejanie się do osłon też sporo dokładniejsze.

No to mówie kilka bugów tj. przyklejanie się czy inne blokowanie się w przeszkodach. Sterowanie w trójce zbytnie adhd dla mnie. Zresztą jak nie grałeś w jedynke tak, żeby się niej zauroczyć to wiadomo, że bedziesz raczej bronił trójki. Bo gow1 to coś więcej niż gra to cała społeczność, ustawki etc. Każdy z kim gadałem mówił, że wszystkie kolejne części nie miały tej magii co pierwszy trybik. 

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Mazeo napisz ile miałeś killi w jedynce bo jak mniej niż 10-20k to nie mamy o czym rozmawiać na temat tego multi

Opublikowano

taka tam tolerancja 10000 fragów

Ja nie rozmawiam, jak ktoś ma mniej niż 10-40k

Edytowane przez Gość

Opublikowano

zabawne, jak xboty klaszczą uszami na obiecanke o 15 exach, a wszystko inne to jedynie plotki i domysły. a kiedy pojawia się w internecie "we will kill sony at e3" to xboty już mają mokro, a xbot dady pisze "ból dupy fanów facebookstation". 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.