Skocz do zawartości

Console Wars 5: Starcia Betonów

Featured Replies

Opublikowano

mnie ciekawei to DE3 po prawej, dead rising 3?

a moze left 4 d3ad? (chociaz stylistyka bardziej pasuje do dead rising)

• Odpowiedzi 11,6 tys.
  • Wyświetleń 376 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dobra, Mendrek ciągle się pyta jakie to są różnice między Xbox LIVE a PSN, mimo nawet tego że dokładnie mu je wypisałem jakiś czas temu.   Tak więc postanowiłem skleić filmik dla takich jak on:  

• mentalność Lionela i komentujących na PPE - pogoń za hardware i ocenianie wszystkiego pod kątem jakichś tranzystorów (i to tacy ludzie mają czelność śmiać się z pececiarzy, że ci zamiast grać gadają o

• raven_raven
    raven_raven

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=v6jIK_cHF5c   To jest ta gierka, do której po nocach moczą się sonyboty xD?   Chcecie mi powiedzieć, że gra w której jedyny koleś z latar

Opublikowano

mnie ciekawei to DE3 po prawej, dead rising 3?

a moze left 4 d3ad? (chociaz stylistyka bardziej pasuje do dead rising)

Bylo w temacie o E3,GC to jest FAKE.

Opublikowano

już wiadomo czemu o grze tak długo było cicho...

BL20L7pCUAEBOg8.jpg

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news-22457-banjo_kazooie_4__halo_5__fable_iv___wyciekla_lista_gier__ktore_microsoft_pokaze_na_e3.html

Zaczyna się. Im bliżej E3 tym więcej przecieków trafia do sieci. Microsoft obiecał, że w Los Angeles pokaże aż 15 ekskluzywnych tytułów szykowanych na Xboksa One. Do Sieci trafiła lista, która zdradza rzekomo, co gigant z Redmond szykuje na swój pokaz.

Halo 5
Killer Instinct
Banjo Kazooie 4: Grunty Land
Forza Motorsport 5
Quantum Break
Halo: Spartan Assault
Ryse
Fable 4
Crackdown 3
Fortnite
Dead Rising 3
Call of Duty: Ghosts
Battlefield 4
The Witcher 3: Wild Hunt
Dying Light
Prey 2
Homefront 2
Beyond Good & Evil 2
Mirror’s Edge 2
Rainbow 6: Patriots
Brother in Arms: Furious Four
League of Legends

Opublikowano

FAKE a oni to jako news dali :wallbash: 

Opublikowano

nawet z taka lista zainteresowaloby mnie maks polowa tytulow i nadal mniej niz DRM i always online.

Opublikowano

Go ahead, make my day

Opublikowano

Mnie by taka lista nie zdziwiła, oczywiście na pewno sporo tych tytułów nie wyszłoby od razu. Są to głównie multiplatformy, oraz serie które normalną sprawą powinny pojawiać się na Xboxie. Jest ofkoz kilka niespodzianek pokroju B&K czy Killer Instict, ale jak dla mnie taki pokaz mógłby się odbyć.

Oczywiście nie ma co liczyć że wyjdą wszystkie w jednym rzucie. Start-up nie powinien być za mocny, bo potem trzeba się liczyć z posuchą, gdy czołowe studia wyprztykają się z czołowych gier.

Opublikowano

LoL na Xone ? hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Opublikowano

ja na moment wroce do tematu grania na PC. Bez kitu to naprawde jest chyba dla najwytrwalszych...

Probowalem odpalkic u siebie ostatnia jedna gier, ciagle czegos brakowalo- a to plikow DLL, a to DX byl niezgodny, to to to tamto.

Dzisiaj dostalem lapka znajomej, bo synowi nie dziala FIFA 13.

No rzeczywiscie - wykrzacza sie na samym starcie, czytam fora:

pierwszy problem występuje przy wczytywaniu ustawień osobistych. Po zatwierdzeniu jednego z profilów gra wyłącza się i użytkownik jest w pulpicie windowsa. Da rade jakoś łaskawie odpalić grę dzięki tworzeniu nowych profili zamiast wczytywaniu już istniejących...tylko co z tego ? Gra wygląda jak mario bros z nintendo, tak jakby nie akceptowała wcześniej ustawionych rozdzielczości i odpalała się na 800x600. Gram na laptopie i obraz był ucięty a grafika jest jedną wielką pikselozą.

Z góry informuje że próbowałem już chyba każdego sposobu zaczynając od tych podstawowych : sterowniki do karty graficznej najnowsze, direx 11, nie ma polskich znaków w nazwie komputera / użytkownika, plik replay0 jest tylko do odczytu (inaczej gra w ogóle sie nie odpala) itp itd można wymieniać.... Na koniec przy okazji chciałbym się zapytać jak wygląda reklamacja i czy bez problemu odzyskam swoje wyrzucone w błoto pieniądze ?

Granie na PC - LOOOOOL!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Super lista exów z Wieśkiem 3, z którego CDP pokazało screeny z PS4.

Opublikowano

no poki co to lista exow na PS4 nie jest pokazniejsza.

Ja czekam na pokaz graficzny, bo poki co blizej mi do wodotryskow Sony.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Probowalem odpalkic u siebie ostatnia jedna gier, ciagle czegos brakowalo- a to plikow DLL, a to DX byl niezgodny, to to to tamto.

Tak to jest jak nawyki z xbox'a wchodzą w krew i sie odpala piraty na innych platformach :)

hit ostatniego czasu:

szybciej sciągnałem batmana ac i zainstalowałem i zagrałem niż skończyła sie instalacja i patche z gt5 xD

Edytowane przez SzewczykDratewka

Opublikowano

Super lista exów z Wieśkiem 3, z którego CDP pokazało screeny z PS4.

Nie, wszystkie screeny do tej pory są z PC z renderera na DX9.

Opublikowano

Przecież tą listę można sobie o kant dupy roztrzaskać z Prey 2 na czele.

Opublikowano

Przecież tą listę można sobie o kant dupy roztrzaskać z Prey 2 na czele.

Właśnie ostatnio krąży plotka, że Arcane (Dishonored) ma dokończyć Prey 2.

Opublikowano

Przecież to jest lista od tego samego gościa co zrobił tego fejka z obrazkami :P

Opublikowano

Tak to jest jak nawyki z xbox'a wchodzą w krew i sie odpala piraty na innych platformach :)

hit ostatniego czasu:

szybciej sciągnałem batmana ac i zainstalowałem i zagrałem niż skończyła sie instalacja i patche z gt5 xD

No usunalem szybko, bo nawet mi sie (pipi)ac nie chcialo. Kumpel powiedzial to samo co Ty, ze to przez torentowa wersje, wiec podalem dzisiejszy przyklad z Oryginalna FIFA 13 na PC! (pipi)e takie granie.

Edytowane przez easye

Opublikowano

hit ostatniego czasu:

No usunalem szybko, bo nawet mi sie (pipi)ac nie chcialo. Kumpel powiedzial to samo co Ty, ze to przez torentowa wersje, wiec podalem dzisiejszy przyklad z Oryginalna FIFA 13 na PC! (pipi)e takie granie.

akurat ea to inna liga.

fifa od EA zawsze jest z(pipi)ana. Ciekawe, że nie ma takich cyrków z innymi grami od nich. Ich team jest ułomny czy tez brakuje im kasy po reklamach :D

Opublikowano

Pierwszy ex z zapowiedzianej listy 15-stu.

Mega! Swietna grafika, muzyka, biore w ciemno !

I gdzie teraz jest wasz Bog Sonoklapy !?

:teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Podoba mi się i to bardzo. :)

Uj, że konsoli nie kupię, ale pomysł fajny. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

I jeszcze Halo: Spartan Assault na.... Win8 Phone.

http://www.eurogamer.net/articles/2013-06-04-halo-spartan-assault-is-a-top-down-twin-stick-shooter-for-windows-8-devices

By Wesley Yin-Poole Published Tuesday, 4 June 2013

Halo: Spartan Assault is a top-down twin-stick shooter for Windows 8 devices inspired by classic arcade shooters Robotron and Total Carnage.

The spin-off is a co-production between 343 Industries and Gatling Gears developer Vanguard Games, and is due out in July 2013 for $6.99 (the UK price is yet to be announced).

Spartan Assault will run on any device that runs Windows 8, including the Surface tablet, Windows 8 phones and Windows 8 PCs. Your progress is saved across multiple platforms, so you can start on Surface, for example, then continue on a Windows 8 Phone.

While the game has been optimised for touch devices you can use a mouse and keyboard if your device supports it. Xbox 360 controller support for the PC version will be added a couple of weeks after launch, 343 executive producer Dan Ayoub told Eurogamer at a recent briefing in London.

Spartan Assault uses virtual thumb sticks on either side of a touch device. The left controls movement of your Spartan, the right controls the direction of fire (there's a subtle lock-on assist to help you out). You can throw grenades, switch weapons, melee and jack ground vehicles using taps of the screen - but you can't jump, and there are no flying vehicles. The adaptive virtual thumb sticks move with you as your thumbs slide about the touch device.

Obrazki w linku.

Opublikowano

Casualowe pierdu pierdu, w dodatku nie pokazali ani fragmentu gameplay'u, a niektórzy już wniebowzięci XD

Uwielbiam te początki generacji i ekscytacja każdym tytułem nawet potencjalnymi średniakami XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.