Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 109
  • Wyświetleń 31,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio naszła mnie lekka chętka na Vice City; a jako ze samo granie mi już nie wystarcza to postanowiłem zrobić coś od siebie - obrazek w stylu "mieszanym" między GTA IV, San Andreas i  Vice City.

• Za dzieciaka VC wydawało się mieć strasznie długą fabułę i ogrom misji, a dziś się okazuje, że to gierka na weekend. Sterowanie maszynami latającymi na kompie to była padaka, choć w SA niedawno jakoś

Opublikowano

A ja pykam na kompie i mam problem z myszką. Ona była nieaktywna w czasie grania? Nie mogę płynnie operować kamerą. Czy czasem nie bylo takich problemów na piracie?

Opublikowano

też tak miałem,musisz wduszać esc. i wracać do gry za którymś razem zaskoczy xd

Opublikowano

A ja pykam na kompie i mam problem z myszką. Ona była nieaktywna w czasie grania? Nie mogę płynnie operować kamerą. Czy czasem nie bylo takich problemów na piracie?

Możliwe również, że masz ustawione sterowanie na "klasyczne" w menu.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Postanowiłem trochę popracować nad moim poprzednim "artem" i jak na razie jestem na takim etapie; 
7XYpVLQ.jpg

Dla ciekawych - poprzednie wersje prezentowały się kolejno tak:
v1. 1TExo0b.jpg

v2  xN2jKOE.jpg
v3 h8DpIVD.jpg

• 3 miesiące temu...
  • 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Ostatnio wziela mnie chcica na gta vc i tutaj pytanie do wlascicieli wersji z psn na ps3, poprawili w koncu ten slaby framemate?

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Lepiej na PC ograj. 

Opublikowano

najlepiej na ps2, nie kłuje pikseloza tak bardzo

Opublikowano

Jest, ale ma dwie działające misje :teehee:

Opublikowano

I taki remaster powinien powstać równolegle z tym co powstało na tablety.

A VC ma jakieś mody poprawiające grafę?

Opublikowano

Wolę stare VC niż mody z IV.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Miał ktoś z was problem z zebraniem wszystkich paczek w VC na PS2? Ja zebrałem wszystkie, ale gra usilnie wmawia mi, że mam ich 99 na 100. Poświęciłem kolejnych kilka godzin i sprawdziłem wszystkie lokalizacje paczek z mapki poniżej i w żadnej z nich nie było już paczki, więc musiałem zebrać ich 100 i nie ma innej możliwości. Jestem pewien, że każdy zaznaczony punkt na mapce sprawdziłem zarówno z mapką jak i ze screenem dołączonym na stronce i nie było tam już nic. Spotkał się ktoś z was z podobnym bugiem? Jest jakiś sposób na odratowanie sprawy? Czy muszę zaczynać grę od nowa i modlić się, żeby następnym razem nie było to samo?

Korzystam z poniższej mapki:

mapapa.png

Dostępna również ze screenami i opisem tutaj: http://pl.gta.wikia.com/wiki/Ukryte_paczki_w_GTA_Vice_City

Opublikowano

Dobra, nie było tematu, jestem osłem :P Mimo, że porównywałem screeny to jednak źle szukałem paczki na stadionie (lewy górny róg). Dzisiaj grając od nowa przypadkiem to odkryłem -,-

Opublikowano

Ja tylko takimi grami żyję. Nie ciągnie mnie do nowości, może poza kilkoma tytułami. A Vice City to jedna z moich ulubionych gier ever i potrafię wybaczyć jej wszystkie błędy. Jeśli R* zrobi kolejną część uniwersum HD w VC to będzie to kolejna gra którą będę musiał ukończyć.

Opublikowano

Vice City zabija klimatem. Inne czesci GTA byly swietne ale jednak to Miami wciagnelo mnie najbardziej. Sciezka dziewkowa do dzis dzien gra u mnie w aucie ;)

Opublikowano

Też uważam Vice City za najlepszą odsłonę GTA, żadnej części tyle razy nie kończyłem co tej, chętnie tez wracam do Vice City Stories. Klimat jest absolutnie niesamowity, wszystko w tej grze zrobiono idealnie.

Opublikowano

Widzę, że jednak wszystko ze mną okej, bo nie tylko ja sądzę, że VC jest najlepszą odsłoną. W sumie na równi z nią może stanąć VCS, które tak samo niszczy klimatem i muzyką. Dlatego tak bardzo nie rozumiem czemu R* pominęło VC w uniwersum HD ... Przydałoby się odświeżyć klasyka i zrobić jakąś nową odsłonę. Z pewnością byłaby pozytywnie odbierana, o ile miałaby choć w 80% tak miażdżący klimat i soundtrack co Vice City.

Opublikowano

No z tym że każda gra w hd rozgrywała się we współczesnych czasach więc dla mnie i tak nie było by to już to co w oryginalnym vc czy vcs :/ nie żebym chciał aby seria cały czas tkwiła w tym samym ale takie nowe gta znów w latach 80' to byłby mesjasz :banderas: