Opublikowano 13 lipca 201410 l popek jest krulem kurrva, sam rapowac nie umiesz pajacu JEDEN Z DRUGIM
Opublikowano 13 lipca 201410 l popek jest krulem kurrva, sam rapowac nie umiesz pajacu JEDEN Z DRUGIM Jak nie rapowym, to na pewno jest Krulem życia. Te polskie łaki nigdy się nie zbliżą do takiego hajsu jaki zarabia Pop (mniejsza z tym, że niezbyt legalnie). Gdzieś ostatnio czytałem, że kupił sobie kajdan za 50 koła. Cebulaczki co najwyżej mogą se zafundować bransoletę jak kanabis ;- ).
Opublikowano 22 lipca 201410 l Autor jaki kolejny rockowy klasyk pop rytualnie zgwałci na ołtarzu ulicznego rapu? czekamy na rozwój wydarzeń...
Opublikowano 22 lipca 201410 l Jakkolwiek by mi się to nie nie podobało, to tak jak teka, czekam na rozwój wydarzeń.
Opublikowano 26 lipca 201410 l teka i zes wykrakal... poper i .... adam mickiewicz Edytowane 26 lipca 201410 l przez danielskii
Opublikowano 7 września 201410 l !!!!!!!!!!!!!!!1 THANK YOU BASED POPEK, co on znowu zrobil, patrzcie tylko. To jest prawdziwy słeg
Opublikowano 9 października 201410 l https://www.youtube.com/watch?v=oxwdgSPXvmc nikt tego nie wrzucił? popek ogarnął fita, jedyny polski raper, którego na takowy stać xD
Opublikowano 9 października 201410 l I to nawet specjalna zwrotka dla Popka Na początku myślałem,że będzie jak wklejony Akon do teledysku Roberta M.Propsy Popek.Jesteś ostatnią nadzieją polskiego rap (pipi)idołka.