Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

POPEK [2013] MONSTER

Featured Replies

Opublikowano

Mi nie musisz mówić. Ja pana Popka gorąco dopinguje i czekam na zaproszenie do "Kuby" w tvn by rozpocząć medialną karierę. W jakich programach widzicie Popusia? Ja jako prezentera pogody i w "nasz nowy dom" jak pójdzie do Polsatu.

• Odpowiedzi 737
  • Wyświetleń 71 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Niesamowite szczęscie miał plemnik jj, tak sobie płynął na(pipi)any śmeijąć się widząc że wszyscy mądrzejsi bracia skonczyli  w chusteczce.

• KRÓL RAPGRY JAK ZAPOWIEDZIAL W UTWORZE DIRTY DIANA TAK ZROBIL

• Pizda nad głową, pipipizda nad głową Kręć dupą swoją, krekrekręć dupą swoją Tańczy z Albanii kowboj napierdolony kowboj Wszędzie się czuje dobrze, ale najlepiej w klubie go-go     :bunny:       

Opublikowano

A co oni mogą wiedzieć o Albańskim? Król jest jeden (oczywiście oprócz Zenona Martyniuka) i wie lepiej.

Opublikowano

miazga ze popek bedzie mial koncert w tauron arena xD ciekawe ile osob wbije na koncert

Opublikowano

Byłem dzisiaj w mieście (wyjazd do miasta to święto w rodzinie) i widziałem dorosłego gościa w koszulce gangu albanii.

Opublikowano

A wyglądał jak gangster, albo patus? Wiesz... łysawa głowa, napakowany, łańcuch na szyi?

Opublikowano

Tak ale wysiadł z tramwaju więc możliwe, że to nie prawdziwy gangster.

Opublikowano

Byłem dzisiaj w mieście (wyjazd do miasta to święto w rodzinie) i widziałem dorosłego gościa w koszulce gangu albanii.

Jakbyś zobaczył we Wrocławiu kogoś w koszulce król Albanii to pewnie ja.

Towar_38102_78278.jpg

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

miazga ze popek bedzie mial koncert w tauron arena xD ciekawe ile osob wbije na koncert

Jaki inny polski artysta biletowany koncert tam zrobi? Pytam sie kuuuurwa? Dziękuje dobranoc!
Opublikowano

@up

Jak Gang będzie znowu grał we Wro to idziemy i robimy reportaż dla foruma + fotki najładniejszych gimbusek. Wierzę mocno, że się uda!

Opublikowano

Jaki inny polski artysta biletowany koncert tam zrobi? Pytam sie kuuuurwa? Dziękuje dobranoc!

Byłem tam na Ozzym Osbournie w 2010 roku, a w w 2016 będę na Popku :lapka:
Opublikowano

Byłem tam na Ozzym Osbournie w 2010 roku, a w w 2016 będę na Popku :lapka:

Lepiej jeszcze raz sprawdź grzybiarzu nazwy obiektów, bo możesz pojechać w złą stronę.

Opublikowano

nie wierze ze 30 paro letni facet moze chodzic w koszulce krola albanii 

Opublikowano

Bronxik jak zwykle spina bo to prawdziwy znawca i koneser gatunku o niezwykłym guście. XD

@szejdj - w planach bluza z kapturem "jestem królem - bij pokłony". Uwierz w to. :cool:

Opublikowano

Jak na razie to ty się spinasz komentując te wszystkie prowokacje, ale sam przyznaj że noszenie takich ti szertów w twoim wieku to trochę przypał

Opublikowano

13256321_1098828513511652_19873462141708

:obama:

Opublikowano

ONR niedługo jak Isis u nas będzie, czekam na kalifat. Mam nadzieję tylko, że żaden fan Gangu nie spotka się z tymi fanatykami i nie ucierpi. Gdzie wolność słowa i przekonań? :(

Opublikowano

No nie może mi wyjść z głowy, żona ma bekę, chodzę po domu i zawodzę non stop, sąsiedzi myślą pewnie, że dobry patol mieszka na 3 piętrze, dresy, Popencjusz w głośnikach... <3

https://www.youtube.com/watch?v=CNv9rFiu-KQ

https://www.youtube.com/watch?v=YHYmb9JWg6Y

<3

Opublikowano

Ten Robert M chyba w każdym kawałku używa tego fruity loopsa 5. Bit/perka czy jak to się zwie, ciągle brzmi tak samo.

Fajne były te czasy, kiedy Popek zaskakiwał, a teraz muza taka sama, wokal tak samo śpiewa, nawet tekst podobny (napad na bank/napad na burdel).

Dirty Diana, cover La bouche, pierwsza płyta Gangu, gdzie było kilka dobrych numerów - to było dobre:)