Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

to mnie rozwala - taki wiesiek - ogormna gra - bedzie miał mase rozgałęzień i wyborów powodujących że kolejne przejście może być bardzo odmienne, mimo że już jedno może zająć i 200h, po tak długim czasie zapewne mało kto będzie miał nadal niedosyt i chęć zaczynania od nowa

tymczasem jest masa krótkich gier - pierwszy przykład the order 1888, w takich grach aż prosi się o wybory i rozwidlenia fabuły - żeby mieć realną zachęte do przejścia 2-3 razy, w końcu jak sie gre rpzechodzi 6h to naprawde żal wydawać ponad 200zł na tak krótką zabawe. a przecież w miare łatwo można by było dodać rozwidlenia fabularne żeby wycisnąć z gry chociaz te 12-15h na 2-3 przejścia

nie rozumiem tego. można powiedzieć że wiesiek nie potrzbuje tych rozwidleń bo i bez nich jest świetny i długi. tymczasem gry które wręcz błagają o jakieś replaybility (pipi) dostają.. szkoda

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Po przeczytaniu playtestu Rogera jestem zupełnie spokojny o jakość oprawy audio-video Wiedźmina. Rzeczywiście, wspomnianym mankamentem są sporadyczne efekty przenikania roślinności przez postaci oraz dość długie, bo 40 sekundowe loadingi. Ponadto autor tekstu wspomina jeszcze o dorysowującym się krajobrazie podczas galopu. Żadne z wymienionych nie jest w stanie zburzyć pozytywnego odbioru całości. NIe ma mowy o niedorobionych, niskiej jakości teksturach, spadkach animacji podczas dużej intensywności zdarzeń na ekranie czy innych rażących ''brzydactwach'' Dodam, iż krajobraz dorysowuje się również na sławetnym i rzekomo nokautującym...wersję konsolową ULTRA dla PC - o taki scenariusz modlą się PC-towi szowiniści, ale prawdopodobnie będą musieli podtrzymywać swoje przekonania przywdziewając klapki na oczy -nie sądzę, żeby były duże różnice. Przynajmniej wrażenia z playtestu w Extremie na to nie wskazują.

Opublikowano

Wiedźmina do Ordera porównywać, to jakby stado słoni zestawić z jedną mrówką.

Opublikowano

a jak było z platyną w poprzednich częściach, jakie najtrudniejsze trophy do zdobycia?

gre trzeba było przechodzić kilka razy/ różne zakończenia dla trophy?

trophy za poziom hard?

były pucharki za znajomość książek 

Opublikowano

O której ten materiał z Kingą?

A to ma się dzisiaj pojawić? My tutaj jak na razie tylko spekulowaliśmy, że być może się pojawi.

Ed.

Na forum w3 piękny ból dupy po materiale z psx <dat feel>

Edytowane przez McDrive

Opublikowano

O której ten materiał z Kingą?

A to ma się dzisiaj pojawić? My tutaj jak na razie tylko spekulowaliśmy, że być może się pojawi.

Ed.

I te cytaty, że zamiast tworzyć pływanie i miasto to powinni upiększać wersje PC xD 

http://forums.cdprojektred.com/threads/1974-Wied%C5%BAmin-3-grafika/page810

Beka (polecam również kilka ostatnich stron) - główny argument gif z LoD Dying light (rysowanie w oddali), które zostało naprawione w patchu i aktualizacji konsoli z af i dofem xD

Edytowane przez Starh

Opublikowano

w którym temacie pośmieje się zaraz?

Edytowane przez masta_g

Opublikowano

Szkoda mi nerwów, nawet tam nie zaglądam.

Opublikowano

w którym temacie pośmieje się zaraz?

Grafika, to co wkleił Starh.

Opublikowano

jakim materiale z psx? tym z tą szutczną du.perą co sie "nagrała"?

Opublikowano

domyślam sie ze chodzi o psx extreme

ja za to ogląałem przed chwilą ten film o mechanice gry co był 2 strony temu - no (pipi)a zakochałem sie, chyba jednak kupuje ps4 z wieśkiem na premiere

Opublikowano

Problem jest taki że na przestrzeni wciąż mocniejszych sprzętów ludzie zapomnieli o co tak naprawdę w grach chodzi . Na co komu fabuła , postacie i klimat jeżeli tekstury są średniej jakości a liczba postaci na ekranie nie przekracza miljona . 

Opublikowano

na pewno dziś miał być gameplay z PS4 na PS Polska?

Opublikowano

I te cytaty, że zamiast tworzyć pływanie i miasto to powinni upiększać wersje PC xD 

Beka (polecam również kilka ostatnich stron) - główny argument gif z LoD Dying light (rysowanie w oddali), które zostało naprawione w patchu i aktualizacji konsoli z af i dofem xD

tumblr_inline_n61s89LwAa1qmbnjy.gif

Warto będzie wejść do tego tematu, jak pokażą wersje na PS4, dopiero będzie ból dupy.

Opublikowano

Nie wiemy. Przed chcwilą na fb napisali już niebawem, które trwa już od piątku -_-

tumblr_inline_n61s89LwAa1qmbnjy.gif

Warto będzie wejść do tego tematu, jak pokażą wersje na PS4, dopiero będzie ból dupy.

Na to właśnie czekam najbardziej i te głupie analizy eustachego_j23.

Nie wiemy. Przed chwilą na fb napisali już niebawem, które trwa już od piątku -_-

Opublikowano

FB playstation polska to zawsze jest "soonTM" - oni sami nie wiedzą kiedy i taka jest prawda.

Opublikowano

Jest PREORDER dla rezerwowego :shout: , mam mdlosci z radosci  :sorcerer:  

Opublikowano

dziś nie będzie tego gameplayu, może do końca tygodnia dopiero

z fejsa

Opublikowano

Prawda jest taka, że wszyscy ogarnięci mają kompletnie dosyć tych krzyków o downgradzie, płaczu o grafikę i wycierania się benchmarkami z silników graficznych. Mamy dość Iwana, Raisona chyba czekającego na kolejną książkę i innych walczących z zawziętością godną lepszej sprawy.
Nie wszyscy tam są tacy, bo byśmy zwariowali. A ludzie przyklejeni czy to do komputera, czy do konsoli i warczący na wszystko będą zawsze.

Opublikowano

Mi się wydaje, że w tym gameplaju jest misja z tym tajnym samolotem NASA i jest na razie embargo na jego ujawnienie i to ich powstrzymuje ;)

Edytowane przez da$io

Opublikowano

po(pipi)e to sam będę grał na pc ale naprawdę nie oglądam screenów pod względem graficzki czy był downgrade czy nie :)  czytam ten temat i żal mi się robi kolegów z pc'tami. Rozbroił mnie jeszcze pewien temat w którym koleś mówił że nie zagra bo wpierw optymalizowali grę na pada a nie na klawiature i myszkę. A on na padzie grać nigdy nie będzie :D    Jaaaa jakby pc'towy gracz nie mógł komfortowo na padzie grać. Ciekawe jak w batmana albo AC grał ? Myślicie że na klawiaturze też w gry wyścigowe gra :D ?

Opublikowano

Takie podejście, że nie zagra, bo gra optymalizowana była pod pada, to dla mnie podchodzi pod debilizm i nie powinno być w ogóle brane pod uwagę :/

Opublikowano

Czy gralibyście, gdyby przystawili Wam klawiatury i myszki i kazali na nich grać?