Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Mi w premierówce też się nie pojawił, ale później jak odkrywałem znaki zapytania, to się pojawiał kolejny i wpadło.

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Cos zmienili z tym dropem. Nam 4 lvl zabilem trolla 38 razy (!!!) i nie wypadlo. Odpuszczam

Opublikowano

Pytanie do posiadaczy Dzikiego Gonu na XO. Pobrałem wszystkie 16 bezpłatnych DLC ale alternatywny wygląd Ciri nie pojawia mi się w pobranych dodatkach z poziomu menu gry. Czy też tak macie?

Opublikowano

Ponowię pytanie. Gra ktoś na NG+ juz w dodatki i dostaje mało doświadczenia nawet za bardzie rozbudowane misje mieszczące sie w pułapie 5 lvl? Obecnie mam 91 lvl i robiąc misje na 88 dostaje na przykład 48 pkt doświadczenia...

O to samo miałem spytać.  Gram na X One, jestem na 20 levelu na NG i za misje dostaję między 1 a 12 pkt doświadczenia... Czy da się to jakoś naprawić bez czekania na kolejny patch? Zaraz przejrzę zagraniczne fora - jak coś znajdę to dam znać.

Edytowane przez falcon87pl

Opublikowano

nie czaje po co grasz na NG+ majać tak niski lvl? ;o Ja mam własnie 92 i za ostatnią misie z serca z kamienia dostałem ok 150pkt. W pewnym poradniku wycztałem ze przy wybraniu ostaniej linii dialogowej dostaje sie 300 pkt a normalmnie 150, więc być może wszystko jest w porządku, 

Opublikowano

Znalazłem coś takiego:

"It's not an issue. It's made to do that when you've overleveled for the quest. Example: I am level 21. I just completed a level 14 quest and only got 5xp. That's because I'm more than 6 levels above the recommended level. I just completed a level 29 as well and got 450xp. I completed a level 21 and got 200.

http://www.gamefaqs.com/boards/702760-the-witcher-3-wild-hunt/71976984 )

Przy czym jest to wpis z zeszłego roku. Wie ktoś może czy to jest nadal aktualne, że robiąc zadania które wymagają niższego levelu można dostawać śladowe ilości xp?

Edytowane przez falcon87pl

Opublikowano

Tak to jest aktualne. W zakładce zadania masz te zadania nawet lekko wyszarzone. Tak wiec warto zwracać uwagę by robic misje nie będące na niższym levelu o 5. Ale tak czy siak widze ze w dodatkach jakos mniej wpada. Zreszta mi to większej różnicy nie robi bo i tak mam prawie maksymalny level i na drodze ku zagładzie idzie praktycznie jak przez masło, ale pytałem z ciekawości i w sumie fajnie byłoby dobić do tego 100 poziomu ;p

Opublikowano

Ja dotarlem wlasnie do Novigradu, gdzie zaczynaja sie schody :-/ Handlarzom brakuje rak, cutscenki odpalaja sie po 20sec, a w sklepie w zakladce eliksirow nie mozna kupic brakujacego skladnika pod trojkatem :| hmm.. (neo ratuj)!

Opublikowano

Tak to jest aktualne. W zakładce zadania masz te zadania nawet lekko wyszarzone. Tak wiec warto zwracać uwagę by robic misje nie będące na niższym levelu o 5. Ale tak czy siak widze ze w dodatkach jakos mniej wpada. Zreszta mi to większej różnicy nie robi bo i tak mam prawie maksymalny level i na drodze ku zagładzie idzie praktycznie jak przez masło, ale pytałem z ciekawości i w sumie fajnie byłoby dobić do tego 100 poziomu ;p

Dzięki za odpowiedź. W międzyczasie zrobiłem zadania na różnych poziomach i za ten na 22 dostałem normalne xp (mam 21 poziom). Więc wszystko gra. A zacząłem czyszczenie zleceń wiedźmińskich i pobocznych więc trochę zadań na poziomach 15-20 mam do zrobienia :)

Opublikowano

Za zadania na 15 lvl juz raczej dostaniesz śladowa ilośc exp.

Oficjalnie zostało mi jedno trofeum z dodatku krew i wino. Podstawka splatynowana a SzK na 100%. Powiedzcie mi co potem sie robi z życiem?:P

Edytowane przez kacprzak1991

Opublikowano

Triss jest prześliczna w tej części. Czarna może jej buty czyścic. Teraz trzeba odpowiednio tylko poprowadzić watek xD

Opublikowano

Może w sensie, że inny/osobny zestaw - coś jak 3 platyny w Demon's Souls (każda z danego regionu).

Opublikowano

Trofea są te same, ale edycja goty to nowa pozycja na liście gier. Trofea się nie sumują z edycji premierowej i goty. 

Opublikowano

Właśnie skończyłem grę. Dlaczego pomimo wspierania Dijkstry miałem zakończenie, w którym to Radowid wygrał walkę o władzę na północy?

Tak bardzo chciałem zabić gnoja a tu taki zonk :/

Opublikowano

Nie doprowadziłes questa z nim do końca

Opublikowano

Ech.  :(

W ogóle jest gdzies wypisane jakie decyzje wpływają jak na zakończenie?

U mnie Ciri została Wiedźminką, ale jestem ciekawy jak to sie jeszcze mogło potoczyć :obama:

Opublikowano

Wszystko zależy od decyzji jakie podejmujesz w związku z Ciri. Np. czy wziąłeś ją do Emhyra albo pozwoliłeś samej pójść na zebranie loży czarodziejek. Wszystko jest w necie. 

Ciri może jeszcze zostać cesarzową albo zginąć. I to ostatnie zakończenie jest podobno kanonicze.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Znajdź jakiegoś save przed końcem i zrób quest z Radowidem polecam mozna ubic skurczysyna.

Co do pytania to tak, w googlach.

Opublikowano

No napewno przed wyspą mgieł

Opublikowano

A jest zakończenie w którym Geralt ma wyj.ebane na obydwie laski i nie wiąże sie z wyboru z żadną z nich? :D