Opublikowano 10 grudnia 20241 r Taaa, widziałem pełno znaków zapytania na morzu Jest tam coś ciekawego, czy tylko skarby, kontrabandy, tudzież inne pierdoły?
Opublikowano 10 grudnia 20241 r 3 minuty temu, Paolo1986 napisał(a): Taaa, widziałem pełno znaków zapytania na morzu Jest tam coś ciekawego, czy tylko skarby, kontrabandy, tudzież inne pierdoły? Z tego co pamiętam głównie złom handlowy -prawdopodobnie masz już znacznie lepszy sprzęt niż ten ze skarbów. A pływanie za tym to niezapomniane przeżycie. Łajba pooooowooooli płynie do celu, Wiesław pooooooowoooooli płynie na dno.... Czujesz te emocje?
Opublikowano 10 grudnia 20241 r poczuj ten ból, kiedy z dala od znaku rozpierdzieli ci się łódź i weź płyń żeby wrócić. Ogólnie to pływanie łódką i szukanie tych skarbów to mordęga. Jak nie potrzebujesz hajsów, to można to olać.
Opublikowano 10 grudnia 20241 r Płynąłem ostatnio Spoiler Na wyspę mgieł I atakowały mnie te yebane syreny, tak, że rozwaliły mi łódź tuż przed celem i musiałem załadować sejwaTaaa, podejrzewam, że mam już lepszy sprzęt, no i całkiem sporo hajsu
Opublikowano 10 grudnia 20241 r Nie ma sensu tych znacznikow czyścić. Odbiera to radość z grania, a jest o wiele więcej ciekawszych rzeczy do roboty + zrobienia platynki do której to nie jest wymagane.
Opublikowano 10 grudnia 20241 r Tak sądziłem. Na pewno będę chciał skompletować sobie wszystkie rynsztunki i ich ulepszenia. Ciekaw jestem, gdzie poszukiwania mnie zaprowadzą
Opublikowano 10 grudnia 20241 r @Paolo1986 jak chcesz wszystkie je skompletować to szykuj górę koron. A potem jeszcze kasiora na zaklinanie i winnicę.
Opublikowano 11 grudnia 20241 r Znaczy chcę skompletować wszystkie schematy na rynsztunkiJeśli chodzi o wytwarzanie, to zostanę przy moim secie gryfa, na razie wyśmienity poziom. Mógłbym już wyruszyć po schematy mistrzowskie, bo mam obecnie 35 level, więc je będę chciał wytworzyć.
Opublikowano 11 grudnia 20241 r @Paolo1986 W dodatku "Serce z kamienia" dochodzi dodatkowy rzemieślnik za zayebiście przydatnymi ulepszeniami. Haczyk jest taki, że najpierw trzeba mu rozbudować warsztat. Wszystkie etapy kosztują w sumie 30 albo 40 tys. Potem dochodzi cena samego ulepszenia sprzętu. I nie pamiętam czy w KiW był jakiś warty uwagi wydatek. Winnica to dla mnie ciekawostka.
Opublikowano 11 grudnia 20241 r 55 minut temu, Agent_Man napisał(a): @Paolo1986 W dodatku "Serce z kamienia" dochodzi dodatkowy rzemieślnik za zayebiście przydatnymi ulepszeniami. Haczyk jest taki, że najpierw trzeba mu rozbudować warsztat. Wszystkie etapy kosztują w sumie 30 albo 40 tys. Potem dochodzi cena samego ulepszenia sprzętu. Spoczko, hajsu raczej nie zabraknie, mam około 75k póki co
Opublikowano 11 grudnia 20241 r Wczoraj byłem na chwilę u ziomka i właśnie gra na ps5 w Wiesia ale świetna to jest gra , sam ograłem początkiem roku i znów jest chęć żeby zagrać.
Opublikowano 11 grudnia 20241 r Ja ogrywam 4 raz i znowu świetnie się bawię. Ale tym razem tylko zadania i zlecenia, olewam szukanie i czyszczenie map, chyba że coś po drodze wpadnie.
Opublikowano 11 grudnia 20241 r Jak pisałem wcześniej, mi brakuje dodatkowych opcji w dialogach. W niektórych by się przydały. Niektórzy narzekają na walkę a mi się nadal podoba.
Opublikowano 11 grudnia 20241 r 3 godziny temu, Agent_Man napisał(a): @Paolo1986 W dodatku "Serce z kamienia" dochodzi dodatkowy rzemieślnik za zayebiście przydatnymi ulepszeniami. Haczyk jest taki, że najpierw trzeba mu rozbudować warsztat. Wszystkie etapy kosztują w sumie 30 albo 40 tys. Potem dochodzi cena samego ulepszenia sprzętu. I nie pamiętam czy w KiW był jakiś warty uwagi wydatek. Winnica to dla mnie ciekawostka. Ten ofirczyk nie ma żadnych ulepszeń wartych tej kasy. Lepiej zostać przy zwykłych kamieniach.
Opublikowano 11 grudnia 20241 r No Sekiro czy Tsushima to nie jest ale biedy też nie ma. Początkowo jest drewno, ale z czasem się człowiek przyzwyczaja
Opublikowano 11 grudnia 20241 r Dla mnie walka jest dynamiczna, szczególnie jak się dużo "tańczy" wokół przeciwników Jak najbardziej na plus. Do tego pamiętajcie o rzucaniu znaków
Opublikowano 11 grudnia 20241 r Najważniejsza, jedyna słuszna, prawilna, najmądrzejsza, najlepsza dla życia i zdrowia Geralta decyzja- już za mną Spoiler
Opublikowano 11 grudnia 20241 r Przecież ten wybór to tylko złudzenie. Geralt zawsze traktuje Triss jak upośledzoną młodszą siostrę, a za Yennefer rzuciłby się w ogień.
Opublikowano 12 grudnia 20241 r W grze rzeczywiście nie da się jej słuchać Offtopując trochę....zacząłem oglądać serial na Netflixie i trochę zmienił moje spojrzenie na postać Yennefer
Opublikowano 12 grudnia 20241 r Mi się wydaje, że zrobili Yen w grze taką bardzo pyskatą bo z książek miałem inny jej obraz
Opublikowano 12 grudnia 20241 r Narcystyczną, zapatrzoną w siebie paniusię, która myśli że jest naj-istotą na świecie. Dlatego tak mnie wpienia. Na tyle świetnych postaci, włącznie z tymi z DLC i drugiej tak irytującej persony w tej grze nie ma.