Opublikowano czwartek o 11:112 dni 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a):W3? Always bossLiczę, że ten Dawnwalker da przynajmniej namiastkę klimatu z W3.A na switchu to panu się nie chciało przejść w 360p żeby poczuć retro vibe
Opublikowano czwartek o 11:152 dni Teraz, kudlaty88 napisał(a):A na switchu to panu się nie chciało przejść w 360p żeby poczuć retro vibeNo wiem, już mnie pytali fani. Czekam na wersję na Switcha 3, żeby acziki były hehehe.
Opublikowano czwartek o 11:252 dni Ja bym sobie chętnie niektóre questy powtórzył, bo jakieś 85-90% kolejnego przejścia byłoby takie samo jak poprzednie 4 razy.
Opublikowano czwartek o 13:412 dni Też bym sobie przeszedł kolejny raz, ale niestety kupka wstydu rośnie i wolę nadrabiać backlog. Trzecie DLC mnie na pewno zmotywuje do powrotu Natomiast muszę przyznać, że nieco mnie zaskakuje wasz problem z levelem, bo szczerze mówiąc raczej na bieżąco jak się pilnuje misji i je wykonuje to nie ma większego problemu z ogarnianiem doświadczenia.
Opublikowano czwartek o 13:552 dni 12 minut temu, lukas_k96 napisał(a):Też bym sobie przeszedł kolejny raz, ale niestety kupka wstydu rośnie i wolę nadrabiać backlog. Trzecie DLC mnie na pewno zmotywuje do powrotu Natomiast muszę przyznać, że nieco mnie zaskakuje wasz problem z levelem, bo szczerze mówiąc raczej na bieżąco jak się pilnuje misji i je wykonuje to nie ma większego problemu z ogarnianiem doświadczenia.Gra jest tak zrobiona, że jak ktoś robi story, nigdy nie będzie poniżej, ale jak robi tylko poboczne to może się wydarzyć.
Opublikowano czwartek o 14:422 dni Nie no może się wydarzyć, jak wczoraj wyszedłem z podziemi gdzie misja miała poziom 6 to nagle znalazłem się w okolicy potworów z poziomem 14-20 i musiałem spiepszać aż prawie płotka podkowy pogubiła
Opublikowano czwartek o 14:552 dni A te trzecie dlc to myślicie, że osobno będzie czy podstawka potrzebna?
Opublikowano czwartek o 15:102 dni 14 minut temu, Donatello1991 napisał(a):A te trzecie dlc to myślicie, że osobno będzie czy podstawka potrzebna?Zależy, czy bohaterką będzie baba, czy bohaterem chłop. Ale standalone raczej nie ma sensu, jak już ma być DLC to niech zintegrują z grą.
Opublikowano wczoraj o 15:35 1 dzień Przy tej karciance czas jakos wolniej plynie chyba… Jasny gwint xDI tak latam od karczmy do karczmy, bo niektorzy maja takie unikaty w taliach, ze nawet nie warto z nimi rozpoczynac…Co to sa za cuda, ze karczmarka kladzie jedna karte i nagle znikad pojawiaja sie trzy kolejne?Ale mam juz dwie dziesiatki i rog wojenny podwajajacy rzad, do tego uwielbiam szpiegowac, jakos to bedzie.Ktos dobrze przemyslal ta zabawe!
Opublikowano wczoraj o 15:40 1 dzień Grasz przeciwko potworom? Potrzebujesz karty trzaskający mróz i szybko zniwelujesz przewagę w 1 rzędzie.
Opublikowano wczoraj o 15:50 1 dzień Mam te karty niwelujace jednostki w rzedach do 1 punktu ale bywa, ze sie nie wylosuja a czesto i tak jak na zlosc oponent ustawia taki rzad, na ktory akurat brak mi antidotum.Poki co tylko jedna kowalka miala talie potworow - taka mloda co handluje na stoisku razem z kowalem na podworku u BaronaW samej grze nie dotarlem nawet do miasta Novigrad jeszcze; ale do restauracji otaczajacych jego mury to i owszem, bo tam sie gra w karty xD Edytowane wczoraj o 15:51 1 dzień przez Ken Adams
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ja miałem buga z jedną z kart którą można podnieść w jednej z karczm. Była ona z jakiegoś questa, albo po postaci (coś jak ukryty skarb)- świeciła mi się po przytrzymaniu zmysłu, ale nie było na niej interakcji.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. No właśnie te karty najgorsze żeby nie pominąć jak chce się platynę zrobić. Zastawiam się jak by wyglądała walka na normalu bo na tym najwyższym czasami jest ciężko ale bez tragedii i trzeba kombinować.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 20 minut temu, BRY@N napisał(a):No właśnie te karty najgorsze żeby nie pominąć jak chce się platynę zrobić. Zastawiam się jak by wyglądała walka na normalu bo na tym najwyższym czasami jest ciężko ale bez tragedii i trzeba kombinować.Tylko na początku jest trudno na najwyższym. No jeszcze dużo zależy potem od builda i są nagłe skoki trudnosci w DLCkach. Ja przejście na najwyższym robiłem buildem pod eliksiry, chyba najlepiej się na nim gra właśnie na Death March.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ja mam builda pod szermierkę, większość na czerwono, a lepsze obrażenia Igni zadaję niż mieczami. Później wrzucę screeny. Co prawda to NG+, ale dziwne to że walnę ogniem 2-3 razy i po przeciwniku, a mieczem muszę się namachać.
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Z tym poziomem postaci robiąc wszystkie poboczne rzeczy to łatwo można być ponad stan tego co jest w głównej linii fabularnej.