lechu 21 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Może ale ze standem jest stabilniejsza Nie może być... Po tylu poprawkach firmware'u potrzebuje jeszcze hardware'owego standu żeby uzyskać lepszą stabilność...? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Może ale ze standem jest stabilniejsza sowiecka propaganda ps3 też mialo być stabilniejsze z podstawą, a moje stoi bez podstawy i nigdy nie *ebło (myslalem, że może jest to jakiś hi-tech, który wspomaga chłodzenie/obieg powietrza, bo moja żyleta furkocze jak solidny wentylator ) Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 PS4 jest cieńsza niż PS3 Slim, więc jak stoi w pionie to łatwo może (pipi)nąć na bok. Ale hej, twoja konsola i trzymaj ją jak chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Tak tylko żartowałem, ale jak wczoraj zacząłem swoją Konsuelę oglądać jeszcze raz z każdej strony, to zobaczyłem coś, od czego włos zjeżył mi się na głowie... Wzdłuż boków konsoli, tych, na których można ją postawić, biegną takie szczeliny, a "dno" tej szczeliny pokryte jest połyskującym plastykiem. W szczelinie po prawej stronie (patrząc od frontu urządzenia), ten błyszczący plastyk na dnie jest w jednym miejscu wypukły, tak na długości około 4-5cm - też tak macie? To naturalna krzywizna czy feler w moim urządzeniu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Niewidoczny 334 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Tez tak mamy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Każdy tak ma, bo tam wiatrak siedzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Mam pytanie Jak ustawić wopcjach obrazu te HDMI Ypb itd na Automatycznie zostawić czy dać te powiększone? Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 sprawdziłem teraz u siebie: RGB auto Ybp auto Deep Colour off pewnie o to Ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Przecież nikt tych ustawień nie poda, kiedy nie wie, jak i do czego podłączona jest konsola. Najlepiej sprawdzić różne ustawienia i zostawić te, które dają najlepszy efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 HDMI do TV. RGB Auto mam, ybp też, deep colour wyłączone. Tak OK? Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Zakres RGB ustaw na pełny, a Deep Colour na auto. JEŚLI będzie działać i wyglądać dobrze, to możesz zostawić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Pytanko jeszcze co lepiej kupować jeżeli będę chciał dokupić jakieś DLC: zdrapki na allegro czy normalnie płacić kartą kredytową? Co wychodzi taniej. Z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Zdrapki wyjdą taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Da się jakoś zmienić tą niebieską tapetę w menu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Iras 24 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Dopiero z firmware 2.0 gdzieś pod koniec roku... Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 294 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Da się jakoś zmienić tą niebieską tapetę w menu? Będą ruchome motywy jak na ps3, może i tapete w końcu da się zmienić, ale to dopiero od Firmware 2.0 więc czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza
mr_pepeush 96 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Tez tak mamy Dzięki... przez chwilę miałem ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza
Desmond 2 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Jeśli to kogoś interesuje, to biały pad z tyłu wygląda tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Szkoda, ze nie jest w całości biały (czarny touch pad nie pasuje moim zdaniem). BTW fajny kot, chyba zwęszył coś fajnego w tym kartonie Cytuj Odnośnik do komentarza
Desmond 2 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 A mi się akurat te czarne elementy podobają, ba, mało tego, jak był mock-up z jeszcze jedną czarną częścią to podobał mi się jeszcze bardziej. No ale kwestia gustu. Kot po prostu zwęszył karton, jak najbardziej wystarczy . Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Mi też się średnio wpasowuje ten touch. Ten od xboxa padzik fajnie się komponuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 ktoś dziś pytał o ustawienia video/ kalibracje, znalazłem coś takiego to wkleje Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Da się jakoś zrobić, żeby przy załączaniu PS4 automatycznie telewizor przestawiał się na złącze HDMI z konsoli? Telewizor Samsung H6400 Wpięty do portu nr 1. Xbox 360 sam się przełączał jednak na innym telewizorze. Edit: OK zmieniłem w ustawieniach PS4 "połącz urządzenie z HDMI" czy coś podobnego i działa jak trzeba Edytowane 10 Września 2014 przez k0ntra Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 Da się jakoś zrobić, żeby przy załączaniu PS4 automatycznie telewizor przestawiał się na złącze HDMI z konsoli? Telewizor Samsung H6400 Wpięty do portu nr 1. Xbox 360 sam się przełączał jednak na innym telewizorze. Edit: OK zmieniłem w ustawieniach PS4 "połącz urządzenie z HDMI" czy coś podobnego i działa jak trzeba Gdzie ta opcja jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 402 Opublikowano 10 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2014 (edytowane) Dajesz ustawienia i później prawie na samym dole "System" Ma być ptaszek na "Włącz powiązanie z urządzeniem HDMI" Edytowane 10 Września 2014 przez k0ntra 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi