Opublikowano 27 października 201410 l Zabijasz bossy z ktorych moga dropnac klucze, u kowala robisz z kluczy Infernal Machine i otwierasz portal do uber bossow (ktore w sumie teraz nie sa takie straszne) Nastepnie z tych uber bossow moga dropnac materialy potrzebne do zrobienia Amuletu. Bossy z ktorych dropia klucze (tylko poziom udreka i wyzej): Akt1 - Pola niedoli Akt2 - Oaza Dulgana (czy jakos tak) Akt3 - Kamienny most Akt4 - Srebrna iglica lvl1 Recki na amulet lub pierscionki (lvl60) kupujesz na 2-gim akcie w miescie (taka mala dziewczynka, na S... cos chyba) To tylko tak ogolnie, wpisz ''key wardens'' na youtube albo google. W necie pelno tego jest.
Opublikowano 13 listopada 201410 l Ktos chetny do pogrania w co-opie wieczorami? Zaczalem przygode, gram na ekspercie i koncze II akt wiec jakby co to zapraszam
Opublikowano 13 listopada 201410 l zrob jak najszybciej cala gre przelec nawet na easy. jak odblokujesz tryb przygody to bedziemy mogli pociupac cos razem wtedy szybko nabijesz do 70 i zacznieny robic rifty;)
Opublikowano 13 listopada 201410 l Wiec biore sie do roboty ; ) Jak ukoncze gre na jakimkolwiek teraz poziomie to lvl i tak moj zostaje w trybie Przygodowym czy sie resetuje?
Opublikowano 13 listopada 201410 l zostaje i lecisz potem dalej. najwznuejsze to zrobic szybko kampanie i jak odblokujesz tryb przygody zobaczysz jak szybko leci level pozniej
Opublikowano 20 listopada 201410 l Przeniesienie postaci z ps3 na ps4 odbywa sie bezproblemowo? Wersja gry ma jakis wplyw?
Opublikowano 27 listopada 201410 l Duza niespodzianka od Blizzarda zwiazana z Diablo na ps4, ja obstawiam ze beda to sezony
Opublikowano 28 listopada 201410 l watpie. zeby byly sezony musieli by trzymac postacie u siebie na serwach chyba zeby nie bylo przeginki z oszustwami a to chyba wymaga bycia online i podlaczenia do battlenet. moze jakas nowa postac, nowe przedmioty a moze nowy akt;)
Opublikowano 28 listopada 201410 l Mogliby dać jakaś nową postać. Najlepiej alternatywę dla czarodzieja, brakuje mi jakiegoś nekromanty lub druida.
Opublikowano 28 listopada 201410 l masz przeciez with doctora, ja postaciowo jestem zadowolony;) natomiast nowe tereny z checia przygarne! lasy kurast np. pozatym nowe przedmioty i jakies nowosci na miare gr czy cos:)
Opublikowano 28 listopada 201410 l Niby tak, ale mi szaman jakoś nie siadł. Za bardzo na przywoływanie jest nastawiony.
Opublikowano 28 listopada 201410 l Zejdzcie na ziemie, takie bonusy jak nowe postacie, akty itd dostaniemy dopiero w nowym PLATNYM dodatku pokroju ROS, Teraz mozemy dostac jakies nowe itemki itp, ja sie i tak upieram przy sezonach a jesli chodzi o postacie to oczywiscie ze beda je trzymac na serwerach i bedzie mozna grac na nich tylko online. Nikt na tym nie straci i skonczy sie bieganie z ruskimi mieczami itp
Opublikowano 28 listopada 201410 l Ty tez zejdź na ziemię,sezonów na konsolach nie będzie,a powód jest tylko jeden - w D3 na konsole nie musisz być always online.Pisali o tym setki razy i dziwie się,że jeszcze w ogóle komuś się to marzy.Twórcy wykluczyli taką możliwość.
Opublikowano 28 listopada 201410 l Nie jest to pierwszy raz kiedy Blizzard zmienia zdanie zaleznie od sytuacji, Juz nawet nie zlicze ile razy slyszalem (pipi)enie z waszej strony ze tego albo tamtego nie bedzie, ze to tylko dla pc , bla bla bla i tak w kolko. Owszem, pisali ze nie maja w planach robienia sezonow na konsolach a Kevin Marten napisal cos takiego "For seasonal conquests and things to be what they are, everyone has to be playing on the same leveled field. That's a great example for something that doesn't work for consoles." Szybko to odszczekal na Blizzconie kiedy tlum ludzi uswiadomil mu ze w zasadzie konsole sa non stop online i nie ma z tym problemow. Ludzie dalej beda mieli swoje postacie pozwalajace na gre offline, ale nic nie stoi im na przeszkodzie zeby zrobic sezony. Jedyne czego napewno nie bedzie to cross-platform granie.
Opublikowano 28 listopada 201410 l Tak masz rację,trzy tygodnie po wypowiedzi,że nie będzie sezonów na konsole nagle ich olśniło i już szykują niespodziankę specjalnie dla Ciebie. Zmień dilera. Online na konsolach nie opiera się o battle net,tak ta gra została skonstruowana na konsole.Dlatego macie russian swordy i inne fajne akcje.Nie zmienią tego w patchu. Edytowane 28 listopada 201410 l przez Ader
Opublikowano 29 listopada 201410 l Wiem co pisali/mowili ludzie z Blizza i nie musisz tutaj strugac madrale, napisalem ze ''licze na sezony'' a nie ze bedzie nam to dane, licze tez na podwyzke w robocie, snieg w swieta i swietego mikolaja. Skup sie lepiej na swoich relacjach z tym calym dilerem czy kim on tam jest albo napij sie melisy na uspokojenie nerwow, moze wtedy przestanie cie draznic ten temat tak bardzo.
Opublikowano 29 listopada 201410 l Aż jestem czerwony ze wściekłości xD Nie wiem czy wiesz do czego służy cytat,najwidoczniej nie,bo nigdzie nie napisałeś ,że liczysz na sezony.Napisałeś "obstawiam" i "upieram się przy" a to jednak różnica. Mniejsza o to,nikt Ci marzeń nie zabierze Sezony na konsole już tuż tuż Edytowane 29 listopada 201410 l przez Ader
Opublikowano 29 listopada 201410 l nie bedzie sezonow z prostej przyczyny. tak jak mowi Ader zeby byly sezony musisz byc stale podlaczony do battlenetu a watpie zeby obecna struktura uslugi PSN czy XLIVE na to pozwolila bo jedna z cech naszych konsolek jest granie offline dwa nie jestem sieciowcem ale widzac jakie sa problemy z psnem nawet niechce wiedziec jak sezony by mulily jak my normalnie teraz mamy lagi jak talala. ja licze na jakies dodatki stricte dla konsoli np moze dadza nam itemy w patchu ktore sa tylko w sezonach, albo jakies nowe challange. sezony uwierze jak zobacze czyli ba swietego nigdydygdy. nie zmienia to faktu ze dalej mi sie swietnie gra i ide masterowac demon huntera (wczoraj szamanem udalo mi sie pociagnac team na gr39, kurcze te mass conf jest super szkoda tylko ze bez maski jarema dmg petkuf poszedl sie kochac i na nic mi kukri czy rheno tam, bede musial pomyslec czy nie zmiksowac tego z jade harv jakos)
Opublikowano 29 listopada 201410 l Ojoj wybacz uzycie synonimu w cytacie, nie wiedzialem ze rozmowa zejdzie na taki poziom, ja tam mam swoje zdanie co do sezonow, nie chce mi sie bawic w utarczki z wszechwiedzacym, zobaczymy za tydzien co to za wielka niespodzianke ma Blizzard Edytowane 29 listopada 201410 l przez Longstar
Opublikowano 29 listopada 201410 l Ader do jednego konta Kame do drugiego macie szlaban na granie na tydzień.
Opublikowano 29 listopada 201410 l Longstar weź przestań pisać. Dostaniecie dodatkowe itemki/skórki do broni,zbroi/ tereny związany z plejstejszyn jak to było z riftami TLoU itp ale i tak pewnie będzie to Heartstone na ps4 xd albo overwatch dostęp do bety w 2016 #this is waiting Edytowane 29 listopada 201410 l przez Orzeszek
Opublikowano 29 listopada 201410 l Najprawdopodobniej ogłoszą prace nad patchem 2.1.2,tym samym który wychodzi na PC niebawem.Sporo zmian na plus w tym patchu,nowe sety,przedmioty,gobliny.
Opublikowano 29 listopada 201410 l nie bedzie sezonow z prostej przyczyny. tak jak mowi Ader zeby byly sezony musisz byc stale podlaczony do battlenetu a watpie zeby obecna struktura uslugi PSN czy XLIVE na to pozwolila bo jedna z cech naszych konsolek jest granie offline dwa nie jestem sieciowcem ale widzac jakie sa problemy z psnem nawet niechce wiedziec jak sezony by mulily jak my normalnie teraz mamy lagi jak talala. ) tu się nie zgodzę :spróbuj pograć w destiny offline