Longstar 62 Opublikowano 27 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Zabijasz bossy z ktorych moga dropnac klucze, u kowala robisz z kluczy Infernal Machine i otwierasz portal do uber bossow (ktore w sumie teraz nie sa takie straszne) Nastepnie z tych uber bossow moga dropnac materialy potrzebne do zrobienia Amuletu. Bossy z ktorych dropia klucze (tylko poziom udreka i wyzej): Akt1 - Pola niedoli Akt2 - Oaza Dulgana (czy jakos tak) Akt3 - Kamienny most Akt4 - Srebrna iglica lvl1 Recki na amulet lub pierscionki (lvl60) kupujesz na 2-gim akcie w miescie (taka mala dziewczynka, na S... cos chyba) To tylko tak ogolnie, wpisz ''key wardens'' na youtube albo google. W necie pelno tego jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Niewidoczny 334 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Platyna wpadła, Diablo do żyda, kolejne gierki czekaja Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Ktos chetny do pogrania w co-opie wieczorami? Zaczalem przygode, gram na ekspercie i koncze II akt wiec jakby co to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 zrob jak najszybciej cala gre przelec nawet na easy. jak odblokujesz tryb przygody to bedziemy mogli pociupac cos razem wtedy szybko nabijesz do 70 i zacznieny robic rifty;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 971 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Wiec biore sie do roboty ; ) Jak ukoncze gre na jakimkolwiek teraz poziomie to lvl i tak moj zostaje w trybie Przygodowym czy sie resetuje? Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 zostaje i lecisz potem dalej. najwznuejsze to zrobic szybko kampanie i jak odblokujesz tryb przygody zobaczysz jak szybko leci level pozniej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 można gdzies sprawdzic ile godzin przegrane jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 20 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Przeniesienie postaci z ps3 na ps4 odbywa sie bezproblemowo? Wersja gry ma jakis wplyw? Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Duza niespodzianka od Blizzarda zwiazana z Diablo na ps4, ja obstawiam ze beda to sezony Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 watpie. zeby byly sezony musieli by trzymac postacie u siebie na serwach chyba zeby nie bylo przeginki z oszustwami a to chyba wymaga bycia online i podlaczenia do battlenet. moze jakas nowa postac, nowe przedmioty a moze nowy akt;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Mogliby dać jakaś nową postać. Najlepiej alternatywę dla czarodzieja, brakuje mi jakiegoś nekromanty lub druida. Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 masz przeciez with doctora, ja postaciowo jestem zadowolony;) natomiast nowe tereny z checia przygarne! lasy kurast np. pozatym nowe przedmioty i jakies nowosci na miare gr czy cos:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Niby tak, ale mi szaman jakoś nie siadł. Za bardzo na przywoływanie jest nastawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Zejdzcie na ziemie, takie bonusy jak nowe postacie, akty itd dostaniemy dopiero w nowym PLATNYM dodatku pokroju ROS, Teraz mozemy dostac jakies nowe itemki itp, ja sie i tak upieram przy sezonach a jesli chodzi o postacie to oczywiscie ze beda je trzymac na serwerach i bedzie mozna grac na nich tylko online. Nikt na tym nie straci i skonczy sie bieganie z ruskimi mieczami itp Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Ty tez zejdź na ziemię,sezonów na konsolach nie będzie,a powód jest tylko jeden - w D3 na konsole nie musisz być always online.Pisali o tym setki razy i dziwie się,że jeszcze w ogóle komuś się to marzy.Twórcy wykluczyli taką możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Nie jest to pierwszy raz kiedy Blizzard zmienia zdanie zaleznie od sytuacji, Juz nawet nie zlicze ile razy slyszalem (pipi)enie z waszej strony ze tego albo tamtego nie bedzie, ze to tylko dla pc , bla bla bla i tak w kolko. Owszem, pisali ze nie maja w planach robienia sezonow na konsolach a Kevin Marten napisal cos takiego "For seasonal conquests and things to be what they are, everyone has to be playing on the same leveled field. That's a great example for something that doesn't work for consoles." Szybko to odszczekal na Blizzconie kiedy tlum ludzi uswiadomil mu ze w zasadzie konsole sa non stop online i nie ma z tym problemow. Ludzie dalej beda mieli swoje postacie pozwalajace na gre offline, ale nic nie stoi im na przeszkodzie zeby zrobic sezony. Jedyne czego napewno nie bedzie to cross-platform granie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Tak masz rację,trzy tygodnie po wypowiedzi,że nie będzie sezonów na konsole nagle ich olśniło i już szykują niespodziankę specjalnie dla Ciebie. Zmień dilera. Online na konsolach nie opiera się o battle net,tak ta gra została skonstruowana na konsole.Dlatego macie russian swordy i inne fajne akcje.Nie zmienią tego w patchu. Edytowane 28 Listopada 2014 przez Ader 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Wiem co pisali/mowili ludzie z Blizza i nie musisz tutaj strugac madrale, napisalem ze ''licze na sezony'' a nie ze bedzie nam to dane, licze tez na podwyzke w robocie, snieg w swieta i swietego mikolaja. Skup sie lepiej na swoich relacjach z tym calym dilerem czy kim on tam jest albo napij sie melisy na uspokojenie nerwow, moze wtedy przestanie cie draznic ten temat tak bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Aż jestem czerwony ze wściekłości xD Nie wiem czy wiesz do czego służy cytat,najwidoczniej nie,bo nigdzie nie napisałeś ,że liczysz na sezony.Napisałeś "obstawiam" i "upieram się przy" a to jednak różnica. Mniejsza o to,nikt Ci marzeń nie zabierze Sezony na konsole już tuż tuż Edytowane 29 Listopada 2014 przez Ader 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
danielskii 155 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 nie bedzie sezonow z prostej przyczyny. tak jak mowi Ader zeby byly sezony musisz byc stale podlaczony do battlenetu a watpie zeby obecna struktura uslugi PSN czy XLIVE na to pozwolila bo jedna z cech naszych konsolek jest granie offline dwa nie jestem sieciowcem ale widzac jakie sa problemy z psnem nawet niechce wiedziec jak sezony by mulily jak my normalnie teraz mamy lagi jak talala. ja licze na jakies dodatki stricte dla konsoli np moze dadza nam itemy w patchu ktore sa tylko w sezonach, albo jakies nowe challange. sezony uwierze jak zobacze czyli ba swietego nigdydygdy. nie zmienia to faktu ze dalej mi sie swietnie gra i ide masterowac demon huntera (wczoraj szamanem udalo mi sie pociagnac team na gr39, kurcze te mass conf jest super szkoda tylko ze bez maski jarema dmg petkuf poszedl sie kochac i na nic mi kukri czy rheno tam, bede musial pomyslec czy nie zmiksowac tego z jade harv jakos) Cytuj Odnośnik do komentarza
Longstar 62 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Ojoj wybacz uzycie synonimu w cytacie, nie wiedzialem ze rozmowa zejdzie na taki poziom, ja tam mam swoje zdanie co do sezonow, nie chce mi sie bawic w utarczki z wszechwiedzacym, zobaczymy za tydzien co to za wielka niespodzianke ma Blizzard Edytowane 29 Listopada 2014 przez Longstar Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Ader do jednego konta Kame do drugiego macie szlaban na granie na tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 (edytowane) Longstar weź przestań pisać. Dostaniecie dodatkowe itemki/skórki do broni,zbroi/ tereny związany z plejstejszyn jak to było z riftami TLoU itp ale i tak pewnie będzie to Heartstone na ps4 xd albo overwatch dostęp do bety w 2016 #this is waiting Edytowane 29 Listopada 2014 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Ader 383 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Najprawdopodobniej ogłoszą prace nad patchem 2.1.2,tym samym który wychodzi na PC niebawem.Sporo zmian na plus w tym patchu,nowe sety,przedmioty,gobliny. Cytuj Odnośnik do komentarza
j3acek 1 Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 nie bedzie sezonow z prostej przyczyny. tak jak mowi Ader zeby byly sezony musisz byc stale podlaczony do battlenetu a watpie zeby obecna struktura uslugi PSN czy XLIVE na to pozwolila bo jedna z cech naszych konsolek jest granie offline dwa nie jestem sieciowcem ale widzac jakie sa problemy z psnem nawet niechce wiedziec jak sezony by mulily jak my normalnie teraz mamy lagi jak talala. ) tu się nie zgodzę :spróbuj pograć w destiny offline Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi