Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 619,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

nie cebuluje od dwoch lat odkad kupilem vite, teraz na ps4 tez tylko jedno konto :)

aaaa...sorki bylo jedno wylamanie....cebulka dymka na gta5

Opublikowano

Ja pre ordera na wersję z Plusa za 169zl juz mam

WWelcome in Club ;)

Opublikowano

Ja pre ordera na wersję z Plusa za 169zl juz mam

Będzie można ściągnąć przed premierą tak jak z Destiny?
Opublikowano

nie wiadomo, tym bardziej ze w opisie wyraznie pisze, ze by sciagnac update do pelnej wersji potrzeba miec zainstalowana ta z ps plusa 

Opublikowano

Po zamównieniu gry w pss jest możliwość aktywowania preloadu.

Opublikowano

a ta wersja free z ps+ nie miała ważyć też 14gb ?

tak jakby pełna wersja tylko z poblokowanymi trasami i autami

tak 17gb sry

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

17gb miała zajmować chyba.
Opublikowano

tak 17gb sry

czyli wychodzi na to ze wersja z ps plus to full z blokada, a ta wersja odblokowujaca moze sie okazac ze wazy kilkaset kilobajtow

Opublikowano

czyli wychodzi na to ze wersja z ps plus to full z blokada, a ta wersja odblokowujaca moze sie okazac ze wazy kilkaset kilobajtow

Ficuś - no ja tak to rozumiem

:)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Oświetlenie w tej grze urywa głowę 

Opublikowano

Wiadomo, w końcu to Evolution.

pssite spytał co z marką MotorStorm

Na ten moment nie mamy żadnych planów związanych z Motorstormem. Ludzie pytają mnie o to co chwilę w trakcie wywiadów [śmiech]. Jako studio czerpaliśmy mnóstwo przyjemności z prac nad tą serią, ale to nie od nas zależy czy i kiedy zabierzemy się za nią ponownie.

Jesteśmy w stanie pracować nad dosłownie każdym typem gry wyścigowej, ale Motorstorm jest nam najbliższy sercu. Ale tak jak mówię - na razie nie mamy żadnych planów.

http://www.pssite.com/news-36656-motorstorm_nauczyl_ekipe_evolution_wielu_waznych_spraw__dzieki_ktorym_driveclub_jest_lepsze.html

Niebawem cały wywiad.

Opublikowano

Wiele bym dał, by ujrzeć kolejnego Motorstorma, znów w dżungli. Asfalt mi się już przejadł. Pacific Rift to dla mnie jeden z najlepszych racerów 7 generacji, który właśnie pokazał jaka siła leży w zamkniętych trasach, gdy gra jest odpowiednio na nie zaprojektowana. 

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

wywiad i materiały z pokazu, fajnie mówią na początku o kontrolowaniu przez Sony materiałów reklamowych

Panowie mam jeszcze takie pytanko, czy gdy zakupie ten upgrade z plusa za 169zł i bede w przyszłości zmieniał konsole na białą, bede mógł to pobrać jeszcze raz?

nie miałem do tej pory doświadczenia z grami cyfrowymi

Opublikowano

TAK , domyslam sie ze swoje konto zachowasz

Edytowane przez Niewidoczny

Opublikowano

Przeniesiesz licencję i będzie git

Opublikowano
Panowie mam jeszcze takie pytanko, czy gdy zakupie ten upgrade z plusa za 169zł i bede w przyszłości zmieniał konsole na białą, bede mógł to pobrać jeszcze raz?

nie miałem do tej pory doświadczenia z grami cyfrowymi

TAK , domyslam sie ze swoje konto zachowasz

Przeniesiesz licencję i będzie git

Mówiłem ci :)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Jak zrobisz preorder na upgrade, to automatycznie również normalną wersję gry zaznacza jako kupioną.

Opublikowano

gify w wysokiej rozdzielczości

i coś na koniec :D

https://cdn.mediacru...3SBHMUMLjfr.mp4

do zobaczenia na trasie, Panowie przydałoby sie ogarnąć liste osób w oddzielnym temacie i zakładamy od razu klub w dniu premiery do jazdy na punkty?