Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kurna pograłem 2 wyścigi i... od razu kupiłem sesson pass... czuć klimat pgr'a. :banderas:

Edytowane przez mozi

• Odpowiedzi 6,5 tys.
  • Wyświetleń 657,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Screeny z nowych tras        

• SzczurekPB
    SzczurekPB

Jutro update z nową trasą       Trasa za free, dodatek "No limits" 3.59€ (około 15 zł).

• DIVECLUB NIESTETY ROZCZAROWANIE i to duże. Kupiłem zeszłym tygodniu XONE z Forza 5 i poczułem co to są dobre wyścigi. Zaczynając od modelu jazdy, to twórcy nie wiedzieli czy ma to być bardziej Arcade

Opublikowano

(pipi)a, ten Venom Hot Lap 2 jest jakis popier.dolony, jedyna czasowka z ktora mam problem. 1:22:xx

Forumku, jakies pro-tipsy?

Opublikowano

(pipi)a, ten Venom Hot Lap 2 jest jakis popier.dolony, jedyna czasowka z ktora mam problem. 1:22:xx

Dużo używaj ręcznego
Opublikowano

Ehh, no wlasnie ostatnio zaczalem sie tym troche bawic jezdzac sobie na recznym  :sorcerer: ale w tym deszczu uwazalem ze nie bedzie mialo to najmniejszego sensu. Dzisiaj jeszcze popróbuje wedlug twojej podpowiedzi, ale osobiscie stwierdzam ze troche psuje mi to zabawe w DC, zaraz napisze do Evolution zeby to w nastepnym patchu wywalili :D

Opublikowano

A, mówisz o tym w deszczu, to jeszcze do niego nie dotarłem wiec nie podpowiem

Opublikowano

Mój sposób był taki, że pierwsze 3 zakręty jadę na maksa z restartu, nie poprzedniego okrążenia bo jest dobry rozpęd, tak aby mieć czas na 3 gwiazdki za sobą, potem na tym nawrocie i 2 szybkich zakrętach staram się przejechać powoli ale pewnie nieco tracąc. Potem jest zakręt w prawo i szykana na której duch dużo traci i na prostej startowej z dobrym wyjściem dogoniłem go.

Opublikowano

z oficjalnego konta gry z facebooka, zmienili zdjecie w tle, Japonia nadchodzi panowie ;)

1469948_758660927551603_7597089710340408

Opublikowano

Wiemy, rozmawialiśmy o tym gdy Ty moczyles pysk na zlocie.(nie odbierz tego zle, tak sie mówi chyba) :P

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ciekawe czy beda skosnoocy kibicie :D

Opublikowano

No wlasnie w sumie nie rozkminialem jaki to woz, a w sumie nie mam pomyslu. Generalnie to ta fotka lepiej by wygladala gdyby postawili tam w tym momencie GTR'a, lepiej by sie wpasowal a i bysmy wiedzieli ze pojawia sie japanese carsu 

Opublikowano

GTA spano

Sporo egzotykow w tym DC

Jak nie dostanę Lamborghini żadnego to sie wkur.wie

Opublikowano

te auto to troche kolejny zapychacz, widać ciężko im zdobyć licencje na te znane marki

GTA Spano

gta-spano_amarillo_2.jpg

100576.png

to będzie tylko 1 trasa dodana na Japonii czy więcej?

Opublikowano

tak, japonia w zamysle to nowa lokacja, tras ma byc w niej wiecej ale pewnie na dzien dobry w styczniu jedna badz max dwie wpadna w patchu

tez sie zawiode jak wraz z japonia evo nie przygotuje paczki z autkami z tego kraju :/

Opublikowano

tak, japonia w zamysle to nowa lokacja, tras ma byc w niej wiecej ale pewnie na dzien dobry w styczniu jedna badz max dwie wpadna w patchu

tez sie zawiode jak wraz z japonia evo nie przygotuje paczki z autkami z tego kraju :/

Mysle ze każdy na to liczy i moze być flejm :-)
Opublikowano

Logicznie rzecz biorąc to powinny się również pojawić japońskie samochody wraz z trasami. W przeciwnym wypadku, byłoby to troszkę dziwne

Opublikowano

pytanie pierwszoklasisty , czy są replaye z wyścigu ?

Opublikowano

nie ale dojda w patchu, moze nawet w tym styczniowym

Opublikowano

o to spoko , bo takie fajne furki a nie idzie ich pooglądać w akcji tylko z tyłu :)

Opublikowano

z takich wiekszych nowosci o ktorych oficjalnie mowia to procz replayow i nowej lokacji (japonii) pracuja jeszcze nad prywatnymi lobby do multi

Opublikowano

te auto to troche kolejny zapychacz, widać ciężko im zdobyć licencje na te znane marki

to będzie tylko 1 trasa dodana na Japonii czy więcej?

Przecież ten samochód jest w grze od początku :P

A Japonia ma mieć tyle tras co w innych krajach. Generalnie to do lutego mają wrzucić jeszcze 6 tras, więc ciekawe jak to rozłożą. Może teraz 5 w JP, a w lutym P2P w Norwegii, którą chyba kiedyś zauważono na jakimś pokazie.

Opublikowano

GTA Spano ostatnio dodali w grudniu, mam na nim 0 km przejechanych :P