Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Silnik forum 2.0

Featured Replies

Opublikowano

U mnie nie działa, zostałem wylogowany i nie idzie sie zalogować przez tapatalk tylko wyskakuje info 'there is a problem with the forum. Please contact the forum admin or try again later."

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Wyświetleń 172,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No moj szef sie wk.urwia juz powoli, jak widzi ze trace 10x tyle czasu na forum.   - Red, zrobilbys juz 3 raporty w excelu w tym czasie - No ale odswiezam posta pietnasty raz - No co za gunwo, a c

• dalej chyba minusują   No właśnie ja troche tak samo jak Mazzeo.. z 404 pewnie chodziło o tapatalk

• Gość Sycho141
    Gość Sycho141

W linku, który podał square widać. Problem w tym, że nie rozumiem o co człowiekowi chodzi, pisałem do niego, próbowałem się dogadać, a on olał moje wiadomości i dalej minusuje...  @Shankor Bardziej

Opublikowano

U mnie "Forum PE jest obecnie niedostępny na Tapatalku... blablabla", wcześniej jeszcze niby się łączył, ale żadnych tematów nie wyświetlał. 

Opublikowano

zrobiłem ankietę goty pare dni temu i teraz zamiast ankiety wyświetla się coś takiego

Error: Could not load template '__f__f5dc2e1bddabfd3ce788f05d4062ed7c' from group 'topic'

Opublikowano
  • Autor

Hmm no to jest problem, bo to po prostu najnowsza aktualka, wiec nie wiem, o co biega. Jutro sprawdze, co za bledy.

Opublikowano

zrobiłem ankietę goty pare dni temu i teraz zamiast ankiety wyświetla się coś takiego

Error: Could not load template '__f__f5dc2e1bddabfd3ce788f05d4062ed7c' from group 'topic'

Z tego co widzę to wszystkie ankiety się zje'bały  :beksa:

Opublikowano

u mnie tapatalk od wczoraj dziala normlanie poki co

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem, ze z ankietami odpalanymi przez tapa? Sprobuje go jeszcze raz przeinstalowac.

Opublikowano

Nie na tapatalku, na kompie też nie działają.

Opublikowano

U mnie działają normalnie, zarówno na kompie jak i telefonie w wersji mobilnej. Tapa nie używam.

Opublikowano
  • Autor

No wlasnie u mnie na mobilce tez OK. Podrzuccie screena z bledem czy czymkolwiek z ankiet, bo nawet nie wiem, czego szukac.

Opublikowano

W wersji mobilnej, ankiety działają, ale w wersji desktopowej (czy to na kompie, czy fonie), jest taki błąd:

e1d9dce2eee36d6958318abf308dcb11.png

Nie wiem, czy widać bom na tapalku:)

Opublikowano

Na kompie mam ok, ale na telefonie pełna wersja daje ten błąd.

Opublikowano
  • Autor

Poszło zapytanie do nich. Wywala jakiś błąd, że rzekomo apka nie widzi, że jest u nas zainstalowany Tapatalk, co jest dziwne, bo aktualizacja została wykonana tak samo jak zawsze. 

Jeśli zaś chodzi o ankiety - sprawdzamy. Problem najpewniej dotyczy domyślnej skórki w wersji desktop, bo na ciemnej ankieta jest OK, tak samo jest OK na wersji mobilnej. Odświeżenie skórki i przeładowanie stylu na razie nic nie dało. 

Opublikowano

serio używacie taptalka na mobilkach? imo bardzo nieporęczna apka.

Opublikowano

Tapatalk ma tylko jedną dobrą funkcję - powiadamia, że ktoś nas zacytował. Jak ktoś wali dużo postów, to można się pogubić, a tak przynajmniej apka nas powiadamia.

A najlepiej to i tak chodzi wersja mobilna na telefonie.

Opublikowano

Na mobilnej masz przecież takie powiadomienie.

Opublikowano

Ale jak tam powiadamia? Na maila? W tapatalku na ikonie widzę ile mam powiadomień, plus do tego na wysuwanej belce (?) wyświetlają się tematy, gdzie zacytowano.

Opublikowano

Nie mam teraz żadnego, ale pojawia się w menu (w prawym górnym rogu).

Sama lista powiadomień wygląda tak:

post-23740-0-83929100-1481032321_thumb.png

Opublikowano
  • Autor

Czekam na odpowiedź z supportu. Dadzą znać, co jest nie tak, będziemy działać. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.