Skocz do zawartości

Jaką kontynuację chcesz ujrzeć na nowej konsoli Sony?

Featured Replies

Opublikowano

Ech pierwsze Parasite Eve, grałem w to jeszcze nie mając memory card, więc survivalowy smaczek w ogóle był wywindowany. I ta frustracja gdy się umarło pod koniec Day 5th :reggie: . Nie mniej później udało się przejść całą, bez żadnych zapisów.

• Odpowiedzi 191
  • Wyświetleń 25,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

The Last Of Us 2, Mafia III, nowy Tomb Raider, Max Payne IV, nowy Red Dead Redemption

Opublikowano

legacy of kain, medievil, wipeout, driver, tenchu, onimusha

Opublikowano

Spyro,Crash,Ratchet and Clank, Jak and Daxter,World at War,BF BC,SH

Opublikowano

Nie jestem zbyt wymagający.

Crash Team Racing 2 :D Medal of Honor z PSX w next genowej oprawie :] (ile ja się nagrałem w multi na splicie)

Opublikowano

- Crash Bandicoot

- Mafia

- Red Dead Redemption

- Fight Night Round/Champion

Opublikowano

to co pierwsze wpada mi do głowy.

Chaos Engine (amiga)

Baldurs Gate Dark Alliance 

Front Mission

Contra shattered Soldier

i wiele innych o których można sobie pomarzyć.

Opublikowano

to co pierwsze wpada mi do głowy.

Chaos Engine (amiga)

Baldurs Gate Dark Alliance 

Front Mission

Contra shattered Soldier

i wiele innych o których można sobie pomarzyć.

Co ja bym dał, aby wydali pełnoprawne Front Mission, eh.

Dodatkowo fajnie by było jakby odnowili serię vigilante, no i oczywiście colony wars red sun!

Wciąż czekam na nową onimushę od Capcomu;/

Coś czuję jednak, że te gry są już uśmiercone na amen;/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cannon Fodder, Suikoden,  Wild Arms ( niby sie robi), Pandemonium tylko w 2,5D jak poprzedniczki, Vigilante 8 i jak na razie wystarczy.

Opublikowano

Pewnie nie będę oryginalny, ale pierwsza myśl - Rollcage, później BC2. Może jeszcze kontynuacja Pirates! (amiga) na PS4, ale właśnie w formie strategii, a nie sandboxa jak Black Flag.

Opublikowano

U4 będzie, Just Cause 3 też :) 

Wiec pozostaje dodać: 

Red Dead Redemption prequel lub sequel -  moje największe marzenie :)

Mafia 3

Kolejny Tomb Raider.

Opublikowano

Mam nadzieje, ze skoro Battlefield Hardline jest juz skończony to panowie z  Visceral Games zabiorą sie teraz, za kolejnego Dead Space'a. 

Najlepiej w klimatach DS1 - i nie musi chodzić w 60fps, wystarczy gesty klimat w oprawie 1080p  :banderas:

Dead Space jest bliskie naszemu sercu. Dla wielu osób to ich ukochany projekt. Aktualnie pracujemy nad Battlefield: Hardline, ale chcielibyśmy później wrócić do serii Dead Space. Jesteśmy na to zdecydowani.

Edytowane przez MEVEK

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja bym najchetniej ujrzal kontynuacje Parasite Eve, ale koniecznie z aktywna pauza podczas walk jak w jedynce!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tony Hawk's Pro Skater i seria Legacy of Kain.

Opublikowano

Kolejny pełnoprawny Suikoden ze 108 postaciami do zwerbowania, systemem walki jak w 2 i grafą jak Ni No Kuni.