Opublikowano 8 lutego 201510 l Ech pierwsze Parasite Eve, grałem w to jeszcze nie mając memory card, więc survivalowy smaczek w ogóle był wywindowany. I ta frustracja gdy się umarło pod koniec Day 5th . Nie mniej później udało się przejść całą, bez żadnych zapisów.
Opublikowano 8 lutego 201510 l The Last Of Us 2, Mafia III, nowy Tomb Raider, Max Payne IV, nowy Red Dead Redemption
Opublikowano 11 lutego 201510 l Nie jestem zbyt wymagający. Crash Team Racing 2 Medal of Honor z PSX w next genowej oprawie :] (ile ja się nagrałem w multi na splicie)
Opublikowano 11 lutego 201510 l - Crash Bandicoot - Mafia - Red Dead Redemption - Fight Night Round/Champion
Opublikowano 11 lutego 201510 l to co pierwsze wpada mi do głowy. Chaos Engine (amiga) Baldurs Gate Dark Alliance Front Mission Contra shattered Soldier i wiele innych o których można sobie pomarzyć.
Opublikowano 11 lutego 201510 l to co pierwsze wpada mi do głowy. Chaos Engine (amiga) Baldurs Gate Dark Alliance Front Mission Contra shattered Soldier i wiele innych o których można sobie pomarzyć. Co ja bym dał, aby wydali pełnoprawne Front Mission, eh. Dodatkowo fajnie by było jakby odnowili serię vigilante, no i oczywiście colony wars red sun! Wciąż czekam na nową onimushę od Capcomu;/ Coś czuję jednak, że te gry są już uśmiercone na amen;/
Opublikowano 5 marca 201510 l Cannon Fodder, Suikoden, Wild Arms ( niby sie robi), Pandemonium tylko w 2,5D jak poprzedniczki, Vigilante 8 i jak na razie wystarczy.
Opublikowano 6 marca 201510 l Pewnie nie będę oryginalny, ale pierwsza myśl - Rollcage, później BC2. Może jeszcze kontynuacja Pirates! (amiga) na PS4, ale właśnie w formie strategii, a nie sandboxa jak Black Flag.
Opublikowano 10 marca 201510 l U4 będzie, Just Cause 3 też Wiec pozostaje dodać: Red Dead Redemption prequel lub sequel - moje największe marzenie Mafia 3 Kolejny Tomb Raider.
Opublikowano 10 marca 201510 l Mam nadzieje, ze skoro Battlefield Hardline jest juz skończony to panowie z Visceral Games zabiorą sie teraz, za kolejnego Dead Space'a. Najlepiej w klimatach DS1 - i nie musi chodzić w 60fps, wystarczy gesty klimat w oprawie 1080p Dead Space jest bliskie naszemu sercu. Dla wielu osób to ich ukochany projekt. Aktualnie pracujemy nad Battlefield: Hardline, ale chcielibyśmy później wrócić do serii Dead Space. Jesteśmy na to zdecydowani. Edytowane 10 marca 201510 l przez MEVEK
Opublikowano 27 marca 201510 l Ja bym najchetniej ujrzal kontynuacje Parasite Eve, ale koniecznie z aktywna pauza podczas walk jak w jedynce!
Opublikowano 6 kwietnia 201510 l Kolejny pełnoprawny Suikoden ze 108 postaciami do zwerbowania, systemem walki jak w 2 i grafą jak Ni No Kuni.