Opublikowano 19 czerwca 201410 l W razie czego stworzylem klan i kazdy kto gral w Alphe moze tworzyc wlasne i dolaczac do istniejacych. https://alpha.bungie.net/en/Clan/Detail/2364 Nazwa "generyczna" w chuy ale coz, jak ktos chce dolaczyc to zapraszam W sumie lepiej bedzie jak kazdy dolaczy do grupy/klanu Forum PSX Extreme https://alpha.bungie.net/en/Clan/Detail/2368 Bedac w grupie mozna gadac na grupowym forum lub scianie i umawiac sie na mecze, bardzo mozliwe tez ze beda jakies itemy tylko dla klanu, podobny patent jest np w Warframe, klanowe bronie, odznaki na cialo etc . dziwne, bo dane są z Alphy, a ponoć mają być zresetowane (statsy). Prawda to?
Opublikowano 19 czerwca 201410 l Dokladnie, dane postaci maja byc usuwane, choc klany mozna zakladac, bardzo mozliwe ze i klany zostana usuniete jednak wolalem zaklepac nazwe PSX Extreme bo jak jakas nazwa klanu zostanie wpisana, to juz na amen, drugiej takiej samej byc nie moze a watpie ze jestesmy jedynym PSXE na swiecie . Lepiej dmuchac na zimne. Edytowane 19 czerwca 201410 l przez Bansai
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Raczej nie jesteśmy, bo ostatnio na metacrit. wyhaczyłem, że do średniej są brane recki od PSX E., i wszedłem na jakąś śmieszną stronkę zagraniczną, ale nie miałem czasu przeglądać Chyba jednak skuszę się na premierę na D. Do tego czasu, jeśli chodzi o multi będę nadal cisnąć w KZ:SF, który nadal mnie bawi, ale wątpię by wytrzymał konkurencję z D. Chociaż, pewnie czasami dla odmiany będzie można odpalić, bo jednak feeling zupełnie inny.
Opublikowano 20 czerwca 201410 l Moj pierwszy ever montaz na YT z jednego meczu w Destiny (jakos zayebiscie mi nie poszlo niestety, jednak 3/4 moich nagran za pomoca share okazalo sie czarne :<), gdzies tak od 5ej minuty zaczalem eksperymentowac z innymi opcjami Share Factory i w sumie zaskoczony jestem jak latwo sie tym operuje . Edytowane 20 czerwca 201410 l przez Bansai
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Nie wiem czy ktos to wklejal wczesniej ale: http://www.reddit.com/r/DestinyTheGame/comments/1pe7cd/heres_a_complete_list_of_all_the_destiny_trading/ Mozna te kody wklepac na swoje konto bungie zeby po premierze cos odblokowac, nie wiadomo jeszcze co.
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Hype rosnie i nie maleje, czego dowodem sa tego typu twory xD Osobiscie chcialbym juz zatopic swoje szopny w tym tytule i nie puszczac dopoki nie wycisne z niego ostatnich pikseli. Edytowane 22 czerwca 201410 l przez Bansai
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Powinieneś dostać bana na posty w tym temacie, bo za każdym razem podnosisz mi hype. A tak serio, to dzięki za podtrzymywanie pamięci jak ta gra jest za(pipi)ista. Pozostaje tylko czekać do bety, a następnie do września... To jest jedna z tych gier, dzięki którym na nowo chce mi się grać całymi wieczorami. Drugą (mam nadzieję) będzie DriveClub.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Ja zamówiłem w euro. Podobno dają kody do bety. Jak dostanę, to mogę komuś oddać, bo już jeden mam.
Opublikowano 23 czerwca 201410 l Ja zamówiłem w euro. Podobno dają kody do bety. Jak dostanę, to mogę komuś oddać, bo już jeden mam. Również zamówiłem w Euro z opcją przesyłki pobraniowej. Według regulaminu w ciągu 21 dni od zamówienia powinni wysłać kod do bety.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Ja zamówiłem w euro. Podobno dają kody do bety. Jak dostanę, to mogę komuś oddać, bo już jeden mam. Również zamówiłem w Euro z opcją przesyłki pobraniowej. Według regulaminu w ciągu 21 dni od zamówienia powinni wysłać kod do bety. Zamawiałem u nich 15 czerwca z opcją normalnego przelewu. Kody do bety przysłali mi dzisiaj, póki co żadnych danych odnośnie konta na jakie mam wpłacić pieniądze mi nie wysłali.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Właśnie dostałem kod do bety od RTV. Za grę płacę osobiście żadnego przelewu nie robiłem.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Również dostałem kod, opcja za pobraniem. Kiedy dokładnie beta startuje?
Opublikowano 24 czerwca 201410 l Filmik jaki zmajstrowałem w poniedziałek, który okazał się być ostatnim dniem z testowania wersji Alpha: http://youtu.be/IYaMdc68UWM Sam kupię bezpośrednio w PSS Polska, bo: nie zamierzam tego tytułu odsprzedawać, cena jest bardzo dobra oraz preferuję cyfrową dystrybucję.
Opublikowano 24 czerwca 201410 l w jaki sposób tak długo utrzymywales się w powietrzu JetPackiem ? Wiesz co, nic specjalnego nie robiłem. Po prostu zwyczajny podwójny skok. Zawsze tak miałem. Może to akurat ta klasa tak ma, nie wiem.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l w jaki sposób tak długo utrzymywales się w powietrzu JetPackiem ? Nie wiem czy o to Ci chodzi ale trzeba przytrzymać przycisk i wtedy unosisz się w powietrzu długo. Co do bety dla ps+ to podobno były takie pogłoski a patrząc na miłość Sony z Destiny to może dostaną tydzień później.
Opublikowano 25 czerwca 201410 l No i koniec spekulacji Witajcie. Mam nadzieję, że odpoczęliście po emocjonującym E3 i jesteście gotowi na niesamowity lipiec. Nie tylko dostarczymy Wam wtedy masy świetnych gier, lecz także 17. startuje beta Destiny, jedynie na konsolach PlayStation. Jeśli jesteście członkami PlayStation Plus, będziecie mogli w pełni doświadczyć Destiny i jego rewelacyjnego multiplayera
Opublikowano 25 czerwca 201410 l No i uj z newsa Update : The Destiny Beta will be available via pre-order only. The blog post is worded incorrectly and will be amended