Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie bardzo, jedna mapa w multi oraz sa 3 misje fabularne ktorych w alphie nie bylo, level cap to tez 8.

2 mapy multi, Księżyc i Wenus. Ogólnie bardzo fajna "szczelanka", jednak na ps3 nikt z moich znajomych nie gra ;C

Ale on pytal o roznice do alphy :), wiec tylko jedna mapke dodali.

@gamerTHC

Przytrzymaj trojkat.

Edytowane przez Bansai

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 561,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Wczoraj kilkanaście minut w Tower spędziłem na graniu w piłe i to dosłownie (tylko bramek nie było). Już przy pierwszej wizycie w Wieży miałem to szczęście. Zabawa trwała aż do chwili gdy ją przez przypadek, oczywiście, wykopałem za barierki. Dzisiaj żadnego gracza z futbolówką nie spotkałem. Wiecie, taka okrągła, łaciata... Znalazcę proszę o kontakt.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Wiecie może jak się przelaczyc na broń ciężka? Chodzi mi o bazooke i miniguna

Po prostu przytrzymujesz dłużej trójkąt 

Opublikowano

3 kody na PS3:

6RQ7-F9NB-75AH

3AMH-FBNF-N2F7

GFK3-NQNP-RN3L

2 kodzik zrealizowany dz.

Edytowane przez a_di1

Opublikowano

2 kody PS4:

3DEE-PGNQ-72NJ

67RL-HRNQ-N2FP

2 kod zużyty dz.

Opublikowano

Dlaczego postać nie łapie się krawędzi? Jak mogli o tym zapomnieć

Opublikowano

2 kody PS4:

3DEE-PGNQ-72NJ

67RL-HRNQ-N2FP

2 kod zużyty dz.

1 kod również, dzięki :)

Opublikowano

ktoś mi powie gdzie mogę kupić swój pojazd do poruszania się po mapie? W jednej misji miałem ,a teraz cały czas jest unable. Próbowałem coś poszukać w mieście,ale strasznie drogie . Pewnie coś przegapiłem , bo na nizszych lvl ludzie normalnie śmigają motorkiem :D

Opublikowano

ktoś mi powie gdzie mogę kupić swój pojazd do poruszania się po mapie? W jednej misji miałem ,a teraz cały czas jest unable. Próbowałem coś poszukać w mieście,ale strasznie drogie . Pewnie coś przegapiłem , bo na nizszych lvl ludzie normalnie śmigają motorkiem :D

bo ścigacz już jest od 3 lvl, i go masz dalej po prostu pewnie wracasz do trybu story na 2 lvl :) i wtedy go nie ma. Zagraj na misji z levelem 5 to zobaczysz że go znów masz 

Opublikowano

grałem w alphe, gram w bete, jedyne co moge powiedzieć to Halo na PS4 w klimatach gwiezdnych wojen z elementami mass effect jest premierą generacji. :)

oczywiście do tej pory

Opublikowano

2 kody PS4:

3DEE-PGNQ-72NJ

67RL-HRNQ-N2FP

2 kod zużyty dz.

1 kod również, dzięki :)

Jak to możliwe ze też go użyłeś?

Opublikowano

Swoją drogą fajne by było się po ścigać tymi motorkami po układzie słonecznym :)
Opublikowano

Dobra panowie pograłem troche w pvp jest dobrze ale powiedzcie jak wyglada sprawa z bronią każda ma ten sam damage,zostaje zbierać heavy,special ammo ?

Opublikowano

Geralt w Destiny :D ?

10557534_741898842538624_500463055725923

Moj rekord w PvP, kto pobije :P ?

10454502_741861609209014_234944615521006

Edytowane przez Bansai

Opublikowano
  • Autor

Dobra panowie pograłem troche w pvp jest dobrze ale powiedzcie jak wyglada sprawa z bronią każda ma ten sam damage,zostaje zbierać heavy,special ammo ?

Tak dmg jest taki sam, różnica jest tylko w umiejętnościach postaci.
Opublikowano

a jak wyglada sprawa z defense pomimo tego że powiedzmy mam 74 to w pvp też każdy jedzie z jednego pułapu ?

Opublikowano

Ci co kodów nie mają - złozcie preoder darmowy na cyfrowa wersje i betę dostaniecie. BTW jak ktoś chce jutro popykać psn : ZikusPL

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Edytowane przez Ziku

Opublikowano

Tak, wszystko przedmioty zdobyte podczas gry nie mają znaczenia.

Tylko elemental dmg zostaje i należy o tym pamiętać np.fire podpala.