Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

W mm mają ale mają zakaz sprzedaży, tak samo empik.

heh po twojej wizycie 10min temu zmienili status na www na niedostepny, teraz znowu pokazuje dostępny xD

ktoś tam trolluje nas ostro

Edytowane przez nero2082

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 530,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Jak nie dostane w żadnym sklepie to kupuje na PSN i od północy gram. Hype mi się udzielił prawie jak na GTA V rok temu

Opublikowano

Euro wysłało wiadomosc ze jutro bedę miał, kurier dziś dostał paczkę.

Dobra, opuszczam te forum by nie mieć spoilerow, filmików z unboxing limitki tez ominalem, dozobaczenia w kosmosie.

Edytowane przez Styku

Opublikowano

udało się dostać w undergroundowym sklepiku, była cała 1 sztuka 

kto chce pograć coopa - dodawać PSN  nero-2082 i ciśniemy oporowo  :banana:

Opublikowano

Ultima mi wysłała. Teraz czekam do jutra. Dobrze, że na rano w robocie, bo chyba stałbym przy drzwiach w oczekiwaniu na kuriera :P

Opublikowano

Tez moze sobie kupie na PS4. Da sie grac multi z kims kto ma PS3 czy dupa z tego?

Opublikowano
  • Autor

I pewnie wersja USA sie laczy tylko do serwerow USA a EU do EU?

Nie, nie ma takich ograniczeń. Dziś byłem w euro, grę mieli w magazynie, ale nie mogli sprzedać, zapraszali jutro. :/

Opublikowano

Ja jutro z rana koło będę mieć swoją kopię na PS4. Jakby ktoś chciał zacząć grać kampanię co-op koło 11-12 dnia jutrzejszego z jakimś mikrofonem to DreyesPL

Opublikowano

Ktoś kto już grał dzisiaj może napisać swoje pierwsze wrażenia ? Wstrzymuję się do piątku z zakupem gry, bo czekam właśnie na wasze opinie co do tego tytułu :)

Opublikowano

Ja swoją kopię biorę jutro w saturnie w lodzi, za 199zł już na półce jest :)

Opublikowano

Ktoś kto już grał dzisiaj może napisać swoje pierwsze wrażenia ? Wstrzymuję się do piątku z zakupem gry, bo czekam właśnie na wasze opinie co do tego tytułu :)

Tak najwcześniej w piątek, pojawią się pierwsze obiektywne opinie. Tak więc lepiej poczekaj:)