Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kosmos to jest w ToO bo tam zlagowanie przeciwnika boli podwójnie jak nie potrójnie :/ Inna sprawa, że ja najczęściej jestem po prostu zlagowany przez browara :D

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 565,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

Siemka! Szukam ludzi do grania na xbone w destiny! Mam prawie 28 lvl lockiem, chciałbym poraidowac i popykać pvp. Jestem bardzo często w grze. Teraz po przerwie żeby się wkręcić lvluje nowa postać. Także byłoby miło jak ktoś by mnie przygarnął do jakiejś ekipy :) mic oczywiście w użyciu! Mój gt: Kasajer X1PL. Do zobaczenia wtakim razie w grze :)

Opublikowano

Założony plan zdobycia 3x rangi 5 w Iron Bannerze udało mi się dzisiaj osiągnąć... :D W sumie 3,5 dnia ciągłego grania w IB... teraz na spokojnie mogę skupić się na bounty od królowej oraz Heroic Strike'ach... może jeszcze jakiś VoG lub Crota, ale to już nie koniecznie...

Na chwilę obecną mam dość i muszę odpocząć od trybu PvP... chociaż IB bardziej mi odpowiada niż zwykłe PvP... jedynie teraz widać pełno osób posiadających 34 poziom, które nie ogarniają co i jak... Zdecydowanie łatwiej teraz jest zdobyć uzbrojenie dające 34 poziom, niż wcześniej 32 z uzbrojenia z Croty... szkoda że tak uprościli zdobywanie poziomu postaci jak i wszelkie upgrade'y... kiedyś trzeba było się nieźle namęczyć, a teraz... ehhh...

Opublikowano

Kurde, chciałbym zakończyć moją przygodę z Destiny "z przytupem", coby mi do łba nie strzeliło następnego DLC kupować, ale w tym celu muszę wbić platynkę. Na przeszkodzie stoi oczywiście trofeum Flawless Raider - czy są tu dobre duszyczki, które pomogłyby mi tego dokonać? :)

Opublikowano

No pewnie, że są :D mogę zagrać Crotę hunterem lub tytanem. Raz mi się udało, więc wiem co i jak... :)

Tylko uważaj z Gjallahornem na wiedźmach :D

Opublikowano

No pewnie, że są :D mogę zagrać Crotę hunterem lub tytanem. Raz mi się udało, więc wiem co i jak... :)

Tylko uważaj z Gjallahornem na wiedźmach :D

Gjallarhorn TYLKO do strzelania w Crotę, a i tam na dobrą sprawę nie trzeba.

Opublikowano

Tę broń po prostu trzeba mieć i tyle. Choćby dla samej legendy owej wyrzutni i dla wyglądu. Ktoś kto zaprojektował to cudo powinien dostać jakąś nagrodę :)

Opublikowano

Tę broń po prostu trzeba mieć i tyle. Choćby dla samej legendy owej wyrzutni i dla wyglądu. Ktoś kto zaprojektował to cudo powinien dostać jakąś nagrodę :)

Mieć trzeba tylko gorzej, że nie chce wypaść, licznik z godzinami i rajdami bije ,a powiększa się tylko frustracja co tydzień  :angry:  :angry:  :angry:  :angry:

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

Nie pocieszę Cię, ale mi pierwszy i jak na razie ostatni Gjallahorn wypadł po 7 miesiącach intensywnego grania i była to ostatnia broń egzotyczna jakiej mi brakowało.

Opublikowano

No niestety, rng jest bezlitosne. Trzeba grac i grać. Teraz jest więcej okazji do zdobycia egzotyka niż przed dlc (Poe, ToO). Z paczek z ToO dostałem 3 ghorny jak na razie.

Opublikowano

No niestety, rng jest bezlitosne. Trzeba grac i grać. Teraz jest więcej okazji do zdobycia egzotyka niż przed dlc (Poe, ToO). Z paczek z ToO dostałem 3 ghorny jak na razie.

To racja możliwości obecnie się powiększyły, tak jak ilość exotic shardów w moim gear vault po tego typu wypadach  :sorry: mam tylko nadzieje,że doczekam się wymarzonego dropu (zawsze można anulować pre-ordera)

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

.........Mi brakuje tylko ubić Skolasa. :)

Mam ten sam problem i  nadzieje, że w ten weekend wyrwę chwasta ^_^

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

Gdzie to sprawdzić?

my legend-profile-triumphs

Edytowane przez Cottage

Opublikowano

Panowie i Panie czy jest jakieś oficjalne info o  wrześniowym DLC na płycie? Zestawy które  reklamują ewidentnie wskazują że takowa wersja będzie...

Edytowane przez rave

Opublikowano

Tego nie wie nikt, równie dobrze dodatek może być w formie kodu do ściągnięcia z PSN.

1 rok z Destiny

Opublikowano

Całkiem to fajne :D
Co jak co ale ta gra mimo, że jest jaka jest to i tak jest na swój sposób świetna :)
Żeby tylko było więcej czasu żeby w nią pograć :P