Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Osobne sety z większym light (Harrowed w nazwie).

• Odpowiedzi 6,6 tys.
  • Wyświetleń 529,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Również dziękuję, sprawnie poszło, gra nas strollowała z enrage, ale daliśmy radę hehe.  Nastąpił moment, którego jeszcze tydzień temu bym się nie spodziewał, ale jednak. Pozbyłem się PS4 na rzecz Xb

• Skleiłem taki montage korzystając z SHAREfactory. Swoją drogą przyjemny programik.    Nie ma jakiś mega czadowych akcji, ale to dosłownie z 4 meczyków posklejane.   Głównie stuff z multi PvP. Na

• Opis aukcji XD http://allegro.pl/destiny-na-ps4-raz-w-czytniku-stan-6-6-i4615010390.html

Opublikowano

ale rozniace sie cos wygladem? czy tylko wiekszy light. nie wiem jak dla mnie jesli nie zmienia czegos to do swiat znowu bedzie to co z podstawka czyli wypalenie. poza nowym rajdem nie ma nic co by sklanialo do dalszej gry. stare rajdy nic nie daja, misje bzdety, nightfall to samo nie wspominajac o strike. multi jak kto lubi to moze i jest okay. mnie przy grze trzyma tylko super ekipa z ludzmi z ktorymi gralem od poczatku chociaz podejrzewam ze jak wyjdzie nfs to bede siedzial na czacie a gral wlasnie w nfs;). mam nadzieje ze w destiny 2 cos zmienia i bedzie bardziej mmo a i gra bedzie mniej monotonna.

Opublikowano

Halo halo !
Czy mam rozumieć, że odczucia graczy już są podobne do tych po podstawce / 1 dodatku / 2 dodatku, z tą różnicą, że ostatni był dwa i pół raza droższy ? :)

Opublikowano

Czy masz tak rozumieć? Mam wrażenie, że bardzo, bardzo chcesz tak rozumieć.

Opublikowano

A czemu nie masz 1 blueprint'u na primary? Wygląda, że masz faktycznie wszystko...

Mi brakuje już tylko 3 broni: The Chapperone, The First Curse i No Time To Explain. Resztę mam... :)

Opublikowano

Jade Rabbit tylko na najpotężniejszej konsoli świata.

Edytowane przez wrog

Opublikowano

Tak, a przeczytałeś post wyżej nad moim ? :)

Cieszę się, że znajdzie się 5% (strzelam, może ciut więcej, może ciut mniej) graczy, którzy będą ciorali w Destiny do upadłego.

Ale interesuje mnie cała reszta, która jak widać na załączonym obrazku ze strony 274, zaczyna odczuwać monotonność.

A ile minęło od premiery TTK ?

Opublikowano

Tak, a przeczytałeś post wyżej nad moim ? :)

Cieszę się, że znajdzie się 5% (strzelam, może ciut więcej, może ciut mniej) graczy, którzy będą ciorali w Destiny do upadłego.

Ale interesuje mnie cała reszta, która jak widać na załączonym obrazku ze strony 274, zaczyna odczuwać monotonność.

A ile minęło od premiery TTK ?

Tak tylko Danielskii,zapomnial napisac ze juz ma w TTK wbite lekka reka z 150h a w samym destiny ma ponad 600h. Wiec po 150h,TKK ma sie prawo znudzic ;)

Opublikowano

Zeratul, ile czasu się szarpaliście?

Edytowane przez Hipolos

Opublikowano

Ale z godzinę albo i trochę więcej zeszło na przerwy i problemy techniczne.

Opublikowano

Czy ktoś jest w posiadaniu polskiego spisu wszystkich znanych i aktualnych ukrytych misji na broń czy cokolwiek innego (coś podobnego do misji black spindla ) tylko że w języku polskim ?? :P

Opublikowano

robimy teraz weekly nightfall strike? mam 281lvl

ps4

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Powstało oficjalne polskie forum Destiny, które znajduje się pod adresem http://destiny.cdp.pl/forum/. Forum jest administrowane przez CDP.pl za zgodą Activision. Zostałem poproszony o pomoc w moderowaniu forum, więc jeżeli macie jakieś pytania to walcie do mnie śmiało. W między czasie zapraszam wszystkich do rejestrowania się. 

Opublikowano

Wczoraj z ciekawości odpaliłem sobie Crotę normal na Hunterze i w niecałą godzinę udało mi się go skończyć... :D

Walka z samą Crotą jest tak banalna, że chyba nigdy wcześniej taka nie była... Crota klęka od jednego potężnego uderzenia mieczem egzotycznym (solar), a potem 3 uderzenia normalnym mieczem i Crota nie ma połowy życia... :) Potem powtórka i Crota pada... :) Wystarczy 6 uderzeń mieczem, żeby Crota padł... Jakby się uprzeć, to można zrobić go na 1 miecz... Zresztą motywacją do przejścia był właśnie film, gdzie gościu w 1,5 minuty załatwia Crotę. Nie wybijał przeciwników na początku, leciał do Swordbearera i od razu na Crotę. Dwie serie z jednego miecza i Croty nie ma... :)

Mogliby zrobić teraz ten Raid jako Strike, bo generalnie nie sprawia problemów, nawet robiąc go samemu.

--- EDIT ---

A jakby ktoś chciał zobaczyć, to udało mi się zapisać 5 minutowy film... :) Co prawda drugi miecz zablokował mi Crota i nic mu nie weszło, ale 3 miecz wszedł cały i Crota padł...

Będę musiał następnym razem spróbować położyć go na jeden miecz... :)

--- EDIT ---

Wczoraj w końcu udało się ubić ojca Croty na heroicu, dzięki czemu dostałem ostatnie trofeum i znowu mam 100% na liście... :D Moment ten postanowiłem uczcić zakupem tańca zombie u Tess Everis... :P

W sumie do samego Oryx'a robiliśmy 3 podejścia, pierwsze pokazało, że mieliśmy za mały poziom light i w sumie po dużej ilości prób odpuściliśmy.

W następnym tygodniu większość z nas dostała rzeczy, które podniosły poziom light i grało się już lepiej, aczkolwiek nie udało się go ubić za drugim podejściem. Wczoraj znowu mieliśmy przerwać, ale się spięliśmy i Oryx padł... :)

Sumując heroic ma 2 trudne walki: Golgoroth i Oryx, ale to głównie ze względu na to, że większość musi przeżyć. W Golgorocie nie jest to może aż tak krytyczne, ale na Oryxie, bez jednej osoby jest bardzo ciężko...

Teraz pozostaje robić dalej heroic'i, bo w sumie nie ma po co robić normala, bo później na heroicu nie dostaje się nic, poza samymi bosami.

Wszystkie moje postaci są już powyżej 311, więc mogę grać heroica 3 razy, tylko na razie znalezienie stałej ekipy na 3 podejścia jest kłopotliwe... :)

Edytowane przez piotros

Opublikowano

Moze chcial by ktos zrobic 2 trophy na ps4? Dzien i godzinne ustalimy miedzy chetnymi. 

Raiding Party i Flawless Raider. Najlatwiej bedzie to zrobic na krocie.

1. Zaqair
2. SG1-Zielu
3.
4.
5.
6.

Edytowane przez Zaqair

Opublikowano

Jakby co, to mogę pomóc z flawless raider. Robiłem 2 razy przed dodatkiem, a po powinno być zdecydowanie łatwiej :) najlepszy zestaw postaci, to jeden Hunter, a reszta Tytani strike'rzy żeby wskoczyć na wieżę po przejściu lamp.