Opublikowano 20 sierpnia 20241 r Teraz, pawelgr5 napisał(a): Ale to jakis stand alone DLC czy nowa gra? Goeff mówi że coś na 20h więc brzmi jak dodatek. Standalone DLC jak The Following.
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r Eh szkoda, że nikt nie zrobi remastera Dune 2000 tak jak był zrobiony C&C Remastered. Zamiast tego mamy to chuj wie co
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r Reanimal - czyli Little Nightmares 3, gdyby Tarsier nie zostało kupione przez Embracera i dalej kuchciło dla Namco. Wygląda bardzo dobrze. I w sumie fajnie, że obok powstaje LN3 w całkiem innym wizualnym stylu. Zaraz pewnie zobaczymy zwiastun.
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r 1 minutę temu, Mejm napisał(a): Ja pier.dole, zapowiedz auta do starfielda z data premiery To data premiery dużego dodatku a nie auta.
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r 3 minuty temu, suteq napisał(a): To data premiery dużego dodatku a nie auta. To nie zauwazylem. Minute jezdzili autem jakby to miala byc skorka do Forzy. Chinczycy wygrali nagrode za byc proekologicznym czy mi sie przewidzialo? xD
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r Teraz, Mejm napisał(a): "Je.bac was". to chyba do resetery było skierowane w tym trailerze
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r Pricing for your spot at gamescom Opening Night Live 2024: Duration Price 30 Sec. 115,000.00 EUR 60 Sec. 165,000.00 EUR 90 Sec. 215,000.00 EUR 120 Sec. 265,000.00 EUR
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r No ten Little Nightmares 3 to wygląda bardzo biednie w porównaniu z Reanimal. Ale pewnie kiedyś zagram. Herdling może nie czaruje grafiką, to po FAR mam zaufanie do devów i oczekuję wciągającego gameplayu.
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r Zlotousty Piotrus. Zabawne, "znam" go cale swoje gejmingowe zycie a pierwszy raz slysze na zywo. W combie ze Spencerem to bylby dopiero wykon.
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r 3 minutes ago, Mejm said: Zlotousty Piotrus. Zabawne, "znam" go cale swoje gejmingowe zycie a pierwszy raz slysze na zywo. W combie ze Spencerem to bylby dopiero wykon. Warto sobie przypomniec jego pierdolenie o Milo
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r 8 minut temu, pawelgr5 napisał(a): Piotruś kłamczuszek returns Co tym razem chce zrobić?
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r 4 minutes ago, KrYcHu_89 said: Co tym razem chce zrobić? Nie wiem jak to nawet opisac
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r 1 minutę temu, Ryuk napisał(a): Nie wiem jak to nawet opisac Po obejrzeniu też nie wiem xD. Gra i tak pewnie nie wyjdzie . Jak tam jego projekt NFT xD? Nie no typ widać nigdy się nie poddaje, ostatnie jego dokonania są niebywałe.
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r No to bedzie mix wszystkiego z ich dorobku, Dungeon Keepera, B&W, Populousa itd.
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r No, a jeszcze ma być Indiana, na co zejdzie kilka dobrych minut. Może jakaś bomba na koniec? Przydałoby się.
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r Teraz, Wojtq napisał(a): No, a jeszcze ma być Indiana, na co zejdzie kilka dobrych minut. Może jakaś bomba na koniec? Przydałoby się. Może przynajmniej Kojima wejdzie i się pośmieje na scenie.
Opublikowano 20 sierpnia 20241 r Hard hiting action i najbardziej anemiczna animacja strzalu w ryj xD