Opublikowano 10 czerwca 20177 l dzisiaj pierwsza konfa a cisnienia nie ma..pewnie nawet nie obejrze a jedyne co mnie interesuje to co tam do TF2 pokaza...cala reszta ziewwwww
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Wrzucam tu bo w betoniarni nikogo nie interesuje ;) Kolejne zwiastuny z okazji E3 - tym razem robiony już dość długo Kingdom Come. Wygląda nawet wporzo: --- A Capcom rejestruje domenę znak towarowy Monster Hunter: World http://imgur.com/nhANQ5Y Edytowane 10 czerwca 20177 l przez Cedric
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Z konfy EA interesuje mnie tylko SW Battlefront 2 i ten drugi SW od Visceral. Reszta do zaorania, no chyba że zgodnie z plotkami wpadnie jakaś bomba o której nic jeszcze nie wiemy...
Opublikowano 10 czerwca 20177 l W momencie kiedy zapowiedzieli Kingdom Deliverance na konsole a potem premierę równocześnie na konsole/pc już nie czekam. Liczyłem na pokaz mocy PC a teraz pewnie będzie to jedynie średniak z kiepską optymalizacją. Niech EA pokaże nowe Star Wars , które zajawili rok temu a reszta nikogo.
Opublikowano 10 czerwca 20177 l A Capcom rejestruje domenę znak towarowy Monster Hunter: World http://imgur.com/nhANQ5Y Na 99% to będzie angielski tytuł MHXX.
Opublikowano 10 czerwca 20177 l EA pewnie nie pokaże nic więcej niż trailery i gampleye z już zapowiedzianych gier, mnóstwo gadania o sportówkach i na koniec teasowany przez całą konferencję jako wielkie wydarzenie gampley z battlefronta. A mogliby zapowiedzieć chociażby nowe skate. :/
Opublikowano 10 czerwca 20177 l W tym momencie nie jestem w stanie wyobrazić sobie EA zapowiadające jakąkolwiek nową markę. :/ Chyba, że to faktycznie będzie ta niezapowiedziana gra od Bioware albo jakiś indyk. EDIT: Śmieszki Yoko Taro.... chyba ;) https://twitter.com/yokotaro/status/873345149727776769 Edytowane 10 czerwca 20177 l przez Cedric
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Już chyba szybciej ubi zaskoczy jakimś nowym IP niż EA które jedzie na sportowkach i SW. Edytowane 10 czerwca 20177 l przez hav7n
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Też tak myślę. EA to korporacja do szpiku kości. Zrobią tak aby mieć największy możliwy zysk i zadowolić inwestorów. Taka korpokoorwa Ubi prędziej wyskoczy z czymś nowym. Na pewno będzie to nowa seria od Tom Clancy. Edytowane 10 czerwca 20177 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Jaranie sie EA. Co wy macie 10 lat? Nikt się EA nie żarzy, ale miło by było gdyby nagle ni z gruchy ni pietruchy wyskoczyli z nową marką a la np Dead Space...
Opublikowano 10 czerwca 20177 l EA i bomby xD Serio jeżeli ta korporacja zapowie cokolwiek nowego, to to że z gier przerzucają się na hodowle jedwabników.
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Przesadzacie, demko nowej fify na wieczory przy piwku ,na kolejny rok, zawsze na propsie. Edytowane 10 czerwca 20177 l przez eX4cT_PL
Opublikowano 10 czerwca 20177 l EA i bomby xD Serio jeżeli ta korporacja zapowie cokolwiek nowego, to to że z gier przerzucają się na hodowle jedwabników. Nie mniej jednak Dead Space kiedyś zapowiedzieli i okazał się to sztos nad sztosy EA rzadko bo rzadko, ale czasem potrafią zaskoczyć czymś pozytywnym...
Opublikowano 10 czerwca 20177 l Jedynie co mnie ciekawi to nowe IP od BioWare. Niby ma być na mode Destiny, a to mnie średnio jara ale coś w świecie fantasy? Sprawdził bym. Tak to zostaje tylko FIFA - przy 17 bawiłem się spoko to może 18 też obczaje. W końcu będzie możliwość zrobienia normalnych transferów w Chelsea Konfy i tak nie obejrzę bo dzisiaj na wesele, jutro niby jakiś biwak XD więc dopiero obejrzy się Sony jak prawdziwy konsolomaniak o 3 nad ranem. Edytowane 10 czerwca 20177 l przez hav7n
Opublikowano 10 czerwca 20177 l https://www.youtube.com/watch?v=EC-5FdMl0gQ ale bym ponapier.dalał w Jedi Academy na takim silniku ;______________________________; no ale nie, PAKA NA B, RASZUJEMY, TANKUJ ALBO WYPAD Z PARTY