Skocz do zawartości

Crackdown 3

Featured Replies

Opublikowano

ja pier.dole spelnienie mokrych snow, 100% zniszczalne srodowisko + coop, setki godzin funu

• Odpowiedzi 572
  • Wyświetleń 87,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• raven_raven
    raven_raven

Może powinni byli to nazwać Crackdown Remake zamiast Crackdown 3? Ostatnio popularne całkiem są. Wtedy gameplay sprzed 10/20 lat to zaleta, a nie wada.

• Nawet crysis przy premierze tak nie niszczył grafiką.

Opublikowano

Ciekawe czy to Summer 2016 to jest jakas beta czy juz moze szykuja sie pod premiere gry?

Opublikowano

Fajnie to wygląda, ale nie powiedziałbym, że destrukcja to orgazm bo wygląda to jak Red Faction Guerrilla, te same kartonowe budowle z lepszą fizyką.

Edytowane przez XM.

Opublikowano

Będzie ogień, muszę jedynkę chyba ograć bo widzę, że właśnie ficzery z pierwszej części powracają.

Opublikowano

zapowiada sie niezle, cieszy ze wszystko mozna rozwalic no i bedzie mozna biegac w coopie

Opublikowano

Przeciez taka rozwalka w coopie na 4 to jest ograzmus maximus  :fsg:

Opublikowano

http://gfycat.com/GrimyColossalCentipede

Ciekawe chociaż multi z taką destrukcją mnie nie interesuje. Czekam na powrót orb huntingu :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

w tej grze ograniczać nas będzie tylko wyobraźnia bez kitu

Opublikowano

Widzieliscie projekt tego miasta? Przeciez nie jest to pustnia i jedne budyneczek na srodku zeby rozlecial sie jak zrobiony z kartonu, a wiezowiec na wiezowcu i dzieki takiej fizyce wszystko bedzie sie walic jak domino. Coop na czterechm pojazdy, 100% zniszczalne miasto to wszystko co w zyciu chcialem :obama:

Opublikowano

Moim zdaniem to akurat szybko się znudzi w MP, no bo co, będziesz sobie łupał okna w ścianach gdy inni będą do ciebie strzelać ;) Multi będzie po prostu widowiskowe, bo będziesz biegł po dachu jakiegoś wieżowca, a nagle ktoś ci parter wysadzi i cały budynek zacznie się walić.

W singlu mam nadzieję, że będzie to trochę bardziej stonowane, czyt. nie każdą bronią da się zniszczyć każą powierzchnię.

A widzieliście te transformery na filmiku? :)

PS. Ten MP latem to na 99,9999% beta. Domyślam, się że sama gra wyjdzie w 2017.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Wjezdzam cysterna oblepiana materialami wybuchowymi w wiezowiec i patrze jak sie widowiskowo wali, a nie jakies lupanie dziurek w murku  :yao:

Opublikowano

Don jak nie wiesz jaki będzie z tego fun w coopie to sobie jeszcze raz obejrzyj render z 2014.

Ten filmik z gamescomu tylko potwierdził że te akcje to nie jakaś podpucha a możliwości jakie niesie gra.

Opublikowano

No i to mi się podoba, zamiast w graficzka, ktoś wreszcie idzie w fizyczke :banderas:
Oby więcej takich gierek powstawało, które poświęcają moc w fizyke/AI a nie tylko rozdzialka, teksturki, oswietlenie i aa

Opublikowano

Obstawiam, że tak będzie tylko jak będzie połączenie z netem. Bez niego - brak destrukcji. 

Opublikowano

No ale suteq wiesz ze ta gra bedzie online only? xd

Opublikowano

Wait wut? 

:pechowiec:

Opublikowano

Do dzisiejszej prezentacji miałem totalnie wywalone na tę grę. :lapka: 

Opublikowano

Pierwszy poważny test mitycznej chmury, ciekaw jestem jak poradzą sobie serwery MS

Opublikowano

Do dzisiejszej prezentacji miałem totalnie wywalone na tę grę. :lapka:

No to juz nie miej :lapka: