Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 185,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bęęęędzie grane jak uj  

• H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle   + soczysty, miodny i dynamiczny gameplay + ultra płynne 60 fpsów + najlepsze fabular

• Największym problem uniwersum Halo jest to, ze nie ma go na plejstejszon.   Ja tam sie jaram strasznie, nie moge doczekać sie multi <3

Opublikowano

aż się prosi o pełnometrażowy film w kinach   :frog:

Opublikowano

Jeszcze ponad 3 tygodnie. :frog: 

Mam nadzieję, że empik nie zawali. 

Opublikowano

Nie strasz. A coś zawalili kiedyś na premierę? Też mam w Empiku. Czekanie boli ale jednak tak jak czekałem 3 lata temu na H4 to teraz jest pikuś. Co ten hype robi z mózgami...:)

Opublikowano

Nie no, chyba jeszcze nie zawalili, ale to wiesz zawsze jest jakaś obawa. Na szczęście premiera we wtorek więc bez paniki. :P

Opublikowano

Ależ ta gra jest udźwiękowiona!! :fsg:

:banderas:

Opublikowano

Dokładnie, wszystko brzmi "mega". Ciekawe, w tym drugim filmie z warzone, BRka brzmi jak stara BRka a nie jak ta z bety. Choć w innych nowych materiałach brzmi ona znowu jednostrzałowo. Może to coś w stylu: mocniejszy celownik--> większe odstępy w serii? Tam w końcu jest po kilka wariantów każdej broni do wyboru.......edit: Typ tam w pewnym momencie wybrał opcje "longshot" z przedłużeniem lufy i wtedy ta BR,a brzmi jak stara.
W żadnym poprzednim Halo spartanie nie robili tylu epickich szpagatów po zgonie co tu :>

Edytowane przez mausenberg

Opublikowano

Dokładnie, wszystko brzmi "mega". Ciekawe, w tym drugim filmie z warzone, BRka brzmi jak stara BRka a nie jak ta z bety. Choć w innych nowych materiałach brzmi ona znowu jednostrzałowo. Może to coś w stylu: mocniejszy celownik--> większe odstępy w serii? Tam w końcu jest po kilka wariantów każdej broni do wyboru.......edit: Typ tam w pewnym momencie wybrał opcje "longshot" z przedłużeniem lufy i wtedy ta BR,a brzmi jak stara.

W żadnym poprzednim Halo spartanie nie robili tylu epickich szpagatów po zgonie co tu :>

W trybie Warzone będzie masa broni z różnymi modifikacjami. Prawdopodobnie nawet sam H1 pistol wystąpi jako karata rare. Ale w Arenie będzie jednak standard, taki jaki był w becie oczywiście z wieloma poprawkami ;)

Tak ogólnie to mam hajp na maxa. I pierwszy to raz z całej tej serii Halo mam ochotę przejść całą kampanie :D

Opublikowano

Ja mam taki hajp ze lo jezusie. Pewnie tydzień góra dwa i będę grał :)

Opublikowano

Ja tam na singla hajpu nie mam żadnego, choc po jakims czasie, po paru miesiącach  z cala niepewnością go posmakuję, za to multi, a w zasadzie MULTI...OMG!!!

jsg8x0.gif

Opublikowano

Czy ktoś potrafi mnie zahibernować do 27-go października, a potem obudzić?

dywtjn.jpg

Opublikowano

Ło matko, tak zayebistego remixu jak The Trials dawno nie słyszałem. Cudowne.

Opublikowano

Ta muzyka...

y9EayOkRK1WN2.gif

Jeszcze 3 tygodnie.

Opublikowano
Opublikowano

Pomyśl, że to tylko 3 tygodnie a nie 10 miesięcy jak zaraz po becie, która wtedy namieszała ostro w głowach a jej zakończenie było na prawdę bolesne dla mózgu ;)

Czy ktoś potrafi mnie zahibernować do 27-go października, a potem obudzić?

dywtjn.jpg

Opublikowano

mi tam, mimo że czekam, biere na premiere itp - szybko leci czas do premiery, ogrywa sie zaleglosci i masteruje forze bo pozniej wychodzą 3 sztosy

czuje ze warzone bedzie miejscem gdzie forumek czesto bedzie sie spotykać

Opublikowano

Kto robi soundtrack do tej czesci? 

Opublikowano

Kto robi soundtrack do tej czesci?

Kazuma Jinnouchi. Miał też wkład do Halo 4 ale za OST głównie odpowiadał Neil Davidge. Teraz cały soundtrack jest w jego rękach i widać, a raczej słychać, że była to dobra decyzja. 

No jasna cholera, The Trials powinno być themem tej części.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Czuję, że ponownie soundtrack z Halo zrobi ze mną wiele kilometrów w samochodzie. :obama:

The Trials

giphy.gif

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.