Skocz do zawartości

Halo 5: Guardians

Featured Replies

Opublikowano

Już wkrótce Halo Freaks oraz Halo Arena będą mieli dla was konkurs w którym do wygrania będzie kod na grę HALO5!!Więcej szczegółów już wkrótce!! :)

Edytowane przez Salwador

• Odpowiedzi 1,8 tys.
  • Wyświetleń 185 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Bęęęędzie grane jak uj  

• H5 ukończone, jakieś 12-15h grania bez zbieranie dzienników i właściwie na szybko do przodu więc jest nieźle   + soczysty, miodny i dynamiczny gameplay + ultra płynne 60 fpsów + najlepsze fabular

• Największym problem uniwersum Halo jest to, ze nie ma go na plejstejszon.   Ja tam sie jaram strasznie, nie moge doczekać sie multi <3

Opublikowano

co to jest Halo Freaks i Halo Arena?

Opublikowano

@Juan, Czezare, Vexilium
To o której Panowie możemy się wstępnie umówić? Każdy z Was będzie mieć we wtorek Swoją kopię?

Martwiłem się o day one patch i moje wolne łącze, ale właśnie znalazłem info:

Fortauntely, the patch will be available to download before the game's release, meaning if you buy a physical copy, you can prepare before and play the game online straight out of the box.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Ja moge grac we wtorek (o ile gra przyjdzie do sklepu bez opoznien w dniu premiery) od godziny 20-stej z minutami do powiedzmy polnocy.

Opublikowano

No ja mam L4 do czwartku włącznie, więc gdy tylko dostanę grę i pobiorę patch mogę grać do upadłego.

Opublikowano

@Hum, kopie bede mial, mozemy sie umowic okolo 20 ( do 19 work ) tylko tak jak napisalem wstepnie sie umawiamy bo u mnie to roznie bywa.

@Tomci23 z tego co wiem patcha jeszcze nie ma

Opublikowano

Ja moge grac we wtorek (o ile gra przyjdzie do sklepu bez opoznien w dniu premiery) od godziny 20-stej z minutami do powiedzmy polnocy.

Ja sie dopisuje do wspólnej gry we wtorek po 20. W poniedziałek muszę zonie odcinek m jak miłość wykupić i tv mam dla siebie  :banana: Chyba że GRAM się nie wyrobi... Zamawiał już ktoś z tego sklepu ? Bo na moim zamówieniu mam termin wysyłki 27.10...jak nie dojdzie to smuteczek :(

Edytowane przez Tooptek

Opublikowano

@Legendarna Ekipa: sklep powiedział, że dostaną Halo 5 najpóźniej w dniu premiery, więc też będę gotowy do gry we wtorek od 20 (pewnie będę wcześniej, ale biorę pod uwagę czas na instalację gry) do 23:30 (niestety kolejnego dnia trzeba iść do pracy :/). W środę i czwartek powinno być podobnie.

Opublikowano

Już mam 20% :) Jak da rade grać to może i po streamuje :)

Opublikowano

Ja sie dopisuje do wspólnej gry we wtorek po 20. W poniedziałek muszę zonie odcinek m jak miłość wykupić i tv mam dla siebie :banana: Chyba że GRAM się nie wyrobi... Zamawiał już ktoś z tego sklepu ? Bo na moim zamówieniu mam termin wysyłki 27.10...jak nie dojdzie to smuteczek :(
W razie gdyby komuś coś wypadło lub nie dał rady ze zdobyciem gry - będziemy pamiętać:)

Z gram.pl kilka razy zamawiałem i nigdy problemów nie było. Tym razem znowu wziąłem z Ultimy bo mam tam spory rabat. Liczę ze znowu się spiszą i kurier nie zawali.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Czekalem na ten dzień od bety :)

Ps :Salwador wyślij zaproszenie na xone do znajomych

Opublikowano

Ludzie zaczynają już streamować multika na Twitchu  :)

No :D fap, fap, fap.

Edytowane przez mausenberg

Opublikowano

Ciekawe kiedy i czy faktycznie udostępnią patch dla wszystkich, by mogli pobrać go przed zdobyciem fizycznej kopii...

Opublikowano

Przeczytałem gdzieś, że będzie to możliwe i nic więcej nie wiem. Z poziomu konsoli póki nigdzie nie widzę takiej opcji - może jeszcze za wcześnie. Lub po prostu był to jakiś fake news. Na Halo Channel/Halo Waypoint też nie znalazłem nic związanego z tematem.

Opublikowano

Przeczytałem gdzieś, że będzie to możliwe i nic więcej nie wiem. Z poziomu konsoli póki nigdzie nie widzę takiej opcji - może jeszcze za wcześnie. Lub po prostu był to jakiś fake news. Na Halo Channel/Halo Waypoint też nie znalazłem nic związanego z tematem.

Jakbys chcial sciagnac cos do czegos czego nie masz?

Skad ma niby konsola wiedziec, ze kupiles plytke z gra, ktora kiedys tam dojdzie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.