Gość DonSterydo Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 No to może ktoś słyszał o Szczecinie... Ktokolwiek? XD Odnośnik do komentarza
JuanMag 159 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Juan ile u ciebie zajmuje gra z tym patchem 9 gb? 54.8GB Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 W Gdańsku już sprzedają jakby co (229 zł, mogę na pw napisać gdzie), za godzinkę-dwie będę miał swoją kopię - weekend zaorany. Poproszę... Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Może jakaś sieciówka się wcyhyliła na Dolnym Śląsku? albo jakiś mały sklep ? Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) W Gdańsku już sprzedają jakby co (229 zł, mogę na pw napisać gdzie), za godzinkę-dwie będę miał swoją kopię - weekend zaorany. Jezu, co? Musze ogarnąć Poznań! Tak jak piszesz, weekend byłby boski. MCC sprzedawali dwa dni wcześniej niż pierwotnie planowali, może tu tez się zlitują Halo:Reach o ile pamiętam tez kupiłem wcześniej o dzień. --------------------------- info z panelu empikowego przy H5: Planowana data wysyłki: 28 października 2015 - 29 października 2015 - To ja im chyba zaraz ładnie podziękuje. Edytowane 23 Października 2015 przez mausenberg Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Halo reach normalnie w warszawie do dostania bylo 3 dni przed premiera.. i cena 169zl Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 W Gdańsku już sprzedają jakby co (229 zł, mogę na pw napisać gdzie), za godzinkę-dwie będę miał swoją kopię - weekend zaorany. Jezu, co? Musze ogarnąć Poznań! Tak jak piszesz, weekend byłby boski. MCC sprzedawali dwa dni wcześniej niż pierwotnie planowali, może tu tez się zlitują Halo:Reach o ile pamiętam tez kupiłem wcześniej o dzień. --------------------------- info z panelu empikowego przy H5: Planowana data wysyłki: 28 października 2015 - 29 października 2015 - To ja im chyba zaraz ładnie podziękuje. Zawsze tak piszą, ale gry mają normalnie w dniu premiery w sklepie dosłane z magazynu (a czasem nawet kilka dni wcześniej jak z Forza 6). Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Byłem zobaczyć w euro rtv i mają już wystawione puste pudełka. Jak ktoś u nich zamówi to może nawet w niedziele już by było do odbioru, w poniedziałek raczej już na pewno - tak mnie poinformował pracownik. Jeszcze wieczorem zobaczę do Avansu. A jak nie to znowu wieczór z Twichem i piwkiem Odnośnik do komentarza
Tooptek 0 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Byłem zobaczyć w euro rtv i mają już wystawione puste pudełka. Jak ktoś u nich zamówi to może nawet w niedziele już by było do odbioru, w poniedziałek raczej już na pewno - tak mnie poinformował pracownik. Jeszcze wieczorem zobaczę do Avansu. A jak nie to znowu wieczór z Twichem i piwkiem Ja poszedłem z tym pudełkiem w poniedziałek do kasy ( wiem ze to atrapa chciałem normalny egzemplarz) bo myślałem ze maja juz. Moze ktoś sie pomyli ale niestety nie mieli. Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 No wątpię jednak, żeby jednak była szansa przyciąć już w ten weekend. Ale oczyma wyobraźni widziałem już ten weekendowy tryb zombie. Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 a ja sie ciesze ze będę miał poniedziałek po południu a tu niektórzy już będą ogrywać za moment dobrze ze wyjezdzam na weekend to poniedziałek szybko nastanie Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Nie beda ogrywac bez early access kodu. No chyba, ze jakims cudem ruszy bez neta...? Do H4 (fizyczny nosnik) potrzebowlaem early access kod. Odnośnik do komentarza
Moldar 2 242 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Pograłem na targach trochę, 60 klatek robi robotę, świetna to będzie gra Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Mam niewielkie bo niewielkie, ale jednak szanse wygarnąć fizyczny nośnik już w niedzielę. Jak sądzicie? Grozi mi bananik, jeśli w tym właśnie dniu odpalę grę? Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 23 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ja pamiętam że Halo Reach ogrywałem w sobotę przed wtorkową premierą. Na playlistach już było parę tysięcy graczy. bana nie dostałem ale wtedy inne czasy były... Odnośnik do komentarza
tomci23 55 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jakim prawem mieli by banowac jak masz oryginalna płytę. Systematycznie ogrywam gry przed premierą i nic się nie dzieje Odnośnik do komentarza
czeskimaster 3 251 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 https://youtu.be/BMthCepuzM8 Polscy podkładacze głosów in Action :-D Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 (edytowane) Chwilę pograłem i tak wstępnie to singiel jest pod każdym względem lepszy od H4. Gra wygląda cudnie, ostra jak żyleta oprawa, super design światów i te widoczki + ultra płynne 60fpsów robi (wiadomo że to nie poziom Ryse wizualnie ale serio jest bardzo ładnie, niektóre tekstury to bieda) Muzycznie tak samo i w końcu w serii Halo można dowolnie regulować muzykę/efekty/dialogi. Muzyka nie będzie tak wyciszona jak w H4, swoją drogą zmiażdży ona wam uszy na atomy Dźwięki wybuchów w tle, broni, itd. są bardzo zbliżone do gier Dice, sztywniutko. Dynamiczne i efektowne starcia, miodny gameplay, rozległe i wielopoziomowe etapy, szybkie loadingi, wciągająca fabuła...śmiało można napisać że to będzie najlepsze Halo. Polski dub ssie ale po zmianie języka w dashu mamy ENG niestety nie ma opcji z PL napisami. Edytowane 23 Października 2015 przez Daddy 1 Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Mam tylko nadzieje, ze nie ma tego głupawego wciskania guzików jak w czwórce... Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Jakby ktoś ogarnął jakiś sklep gdzie dałoby radę w ten weekend w Warszawie kupić gierkę to niech da znać Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Mam tylko nadzieje, ze nie ma tego głupawego wciskania guzików jak w czwórce... Tzn.? Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Mam tylko nadzieje, ze nie ma tego głupawego wciskania guzików jak w czwórce... Tzn.? Pierwsza sekunda ponizszego filmiku, piecdziesiata itp... Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Chwilę pograłem i tak wstępnie to singiel jest pod każdym względem lepszy od H4. Gra wygląda cudnie, ostra jak żyleta oprawa, super design światów i te widoczki + ultra płynne 60fpsów robi (wiadomo że to nie poziom Ryse wizualnie ale serio jest bardzo ładnie, niektóre tekstury to bieda) Muzycznie tak samo i w końcu w serii Halo można dowolnie regulować muzykę/efekty/dialogi. Muzyka nie będzie tak wyciszona jak w H4, swoją drogą zmiażdży ona wam uszy na atomy Dźwięki wybuchów w tle, broni, itd. są bardzo zbliżone do gier Dice, sztywniutko. Dynamiczne i efektowne starcia, miodny gameplay, rozległe i wielopoziomowe etapy, szybkie loadingi, wciągająca fabuła...śmiało można napisać że to będzie najlepsze Halo. Polski dub ssie ale po zmianie języka w dashu mamy ENG niestety nie ma opcji z PL napisami. Dlaczemu mi to robisz dziadu Odnośnik do komentarza
Janush 224 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 Ehhh czyli trzeba będzie grać z ENG dubbingiem i napisami mimo, że na płycie są dostępne napisy PL ... ja pier.dole, co za idioci to wymyślają - _ - Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 23 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2015 @Czezare: erm... raczej nie jest, az tak zle Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi