Opublikowano 29 stycznia 201510 l Jedyna w miarę skillowa rzecz w KI to zgadywanie breakerów i manuale,których timing uprościli w s2. Oglądałem zeszłoroczne evo i tam cały turniej opierał się na zgadywance - zgadłeś przerywasz combo,nie zgadłeś to dostajesz za 50-70%
Opublikowano 29 stycznia 201510 l Sorry Don po ostatnim failu zapomnialem ze ty poza CW jestes dosc ogarnietym czlowiekiem Soban w porownaniu do mechaniki Bursta z GG to sie smiac z rozpaczy chce widzac mechanike Breakera najgorsze jest to ze tam na prawde ciezko popsuc combo nawet jakl juz cos popsujesz to na szybkosci machasz cos na pale co mozna przeciagnac w EXa i jechac dalej ok fakt damage spadnie ale nie o tyle jak po popsuciu Inputa w SF/GG/BB/T/VF czy kazdej innej bijatyce ktora nie jest januszowa tylko w SC mozna psuc combosy ale gra nadrabia movementem i zbiciami ktore z automatu czynia jej system bogatszym
Opublikowano 30 stycznia 201510 l Bijatyka jak każda inna, szukanie wad na siłę. w SC też wszystko jest proste z początku i nie wymaga bóg wie czego, dopiero jak człowiek pogra zaczyna dostrzegać więcej ciekawych smaczków, po za tym nie ma co porównywać KI do GG.
Opublikowano 1 lutego 201510 l czas na lekkie podsumowanie KI od czasu PL premiery: plusy - miodność i widowiskowość walk - grywalność - miażdżące efekty cząsteczkowe i desgin - muzyka! - dynamika - ilość trybów/opcji - klimat czasów snesa/n64 minusy - model dystrybucji - mikropłatności - 13/14 postaci obecnie to za mało mocne 9/10 i najlepsza bitka na xo/ps4
Opublikowano 5 lutego 201510 l Meet Aganos Concept art areny: Porównanie wielkości do pozostałych postaci: Edytowane 5 lutego 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 5 lutego 201510 l boss?czy postać do wyboru?Jeśli to drugie to nieco przegięte Sama wielkość to chyba pełna 1/2 ekranu....
Opublikowano 5 lutego 201510 l Do wyboru PS. W Marketplace w jakiejś zakładce odnośnie zawodników KI są sylwetki wszystkich postaci, jest też zarys sylwetki CIndera i wygląda to tak jakby tułów z biodrami łączył niemalże sam kręgosłup - to raczej nie będzie człowiek Za 10 minut stream z tym nowym potworem http://www.twitch.tv/irongalaxy EDYTA: Mega postać Dobre pomysły na gameplay, ale wbrew pozorom postać nie jest przepakowna, będzie trzeba się napocić żeby udały się co bardziej widowiskowe akcje. Cały stream z Aganosem, polecam Gif z kolejną postacią Nowe akcesoria: Edytowane 21 lutego 201510 l przez wet_willy
Opublikowano 27 lutego 201510 l Cały motyw muzyczny Aganosa prosto od Micka Gordona. EDYTA: Aganos ma bajeranckie akcesoria, kamienna głowa Minotaura czy smoka zamiast jednej ręki, budynki na plecach Edytowane 5 marca 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 8 marca 201510 l nowa postać https://www.youtube.com/watch?v=FxZBG2hkTa8&feature=youtu.be&a jej intro xD
Opublikowano 8 marca 201510 l Tu dłuższa prezentacja Hisako: Kolejna kapitalna postać. Na PAX zapowiedzieli parę ciekawych rzeczy - w czerwcu story mode dla wszystkich postaci drugiego sezonu. A w kwietniu dojdzie nowy tryb do gry w "multi", Shadows - wzorowany trochę na Drivatarach, gra będzie tworzyć nasz wirtualny odpowiednik, z którym będzie można walczyć. EDYTA: Dziewiąty kolor dla obecnych postaci - odblokowany na 50 lvl, dla każdej postaci osobno: https://youtu.be/rjOAGCtma1k Edytowane 27 marca 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 6 kwietnia 201510 l W sklepie MS na allegro mają KI na płycie po 40PLNów. Edytowane 6 kwietnia 201510 l przez Daddy
Opublikowano 6 kwietnia 201510 l Polecam sezon drugi - set postaci kopie zadek, co jedna to lepsza Ostatni dodatek, Hisako, a na końcu trailera tease Cindera, który z tego co widziałem na stronie Iron Galaxy już trochę inaczej wygląda: Edytowane 6 kwietnia 201510 l przez DonSterydo
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Właśnie ściągam tą darmową wersję. To jest tak że pobieram cała grę i tylko dokupuję postacie?
Opublikowano 18 kwietnia 201510 l Chyba co do zasady tak. Masz jedną postać darmową w rotacji. Teraz jest Riptor. EDYTA: Pierwszy stream z Cinder: EDYTA: No i jest i boss - Aria: No i jest oficjalny trailer ostatniej postaci w drugim sezonie Czekam na E3 i zajawkę 3 sezonu ARIA = Megatron + Skynet Edytowane 4 czerwca 20159 l przez wet_willy
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Pierwszy sezon na płycie można kupić po 40-50 zł nowe. Drugi sezon standardowo 69 zł za całość (jak się kupuje cały pakiet to dostaje się dziewiątą postać - Omen). Nie ma co kupować pojedynczych postaci. Edytowane 3 czerwca 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Pierwszy sezon na płycie można kupić po 40-50 zł nowe. Drugi sezon standardowo 69 zł za całość (jak się kupuje cały pakiet to dostaje się dziewiątą postać - Omen). Nie ma co kupować pojedynczych postaci. Jak już mam ściągnięty z neta a kupię płytkę to tylko postacie wskoczą? btw season II jest też na płycie? Edytowane 3 czerwca 20159 l przez koval
Opublikowano 3 czerwca 20159 l Może update większy wskoczyć bo wersja na płycie jest stara i sporo się zmieniło. Sezonu drugiego nie ma na płycie. Generalnie to bardziej polecam sezon pierwszy w wersji cyfrowej, nie trzeba płyty wkładać, pomimo płyty update trzeba ściągać, ale jest wyraźna różnica w cenie.
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Chodzi mi o to że mam tą darmówkę ściągniętą a nie mam postaci. Na allegro płytkę kupię za 30zł i pytanie czy właśnie będzie to tylko update do tego co już mam zainstalowane czy jednak gra będzie wymagała płyty ;/ edit ogółem ceny za marketplace dość spore za te sezony ;/ Edytowane 4 czerwca 20159 l przez koval
Opublikowano 4 czerwca 20159 l Gra będzie wymagała płyty. Spore? 140 zł za oba sezony. Te pozostałe zestawy (2x droższe) zawierają dodatkowo wszystkie płatne akcesoria + skiny retro + wersje arcade Killer Instinct 1 i 2. Edytowane 4 czerwca 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 8 czerwca 20159 l Po wygaśnieciu golda będę mógł pograć w singla? Nie kupowałem żadnych postaci.