Opublikowano 17 lipca 20168 l Don, Ty masz zawsze na liscie milion osob, które grają w danego exa, widujesz kogoś kto gra w KI jeszcze? Może jednak ktoś z tematu się znajdzie by pomashowac przyciski, powbijac jakieś osiągnięcia?
Opublikowano 17 lipca 20168 l Z tych co kojarzę, to grają lepiej ode mnie, więc do "mashowania" nie za bardzo.
Opublikowano 17 lipca 20168 l Ooooo. Top 8 nie oglądałem, bo za późno było, ale w eliminacjach to niesamowite akcje odchodziły
Opublikowano 17 lipca 20168 l Tak na marginesie - przed pokazaniem trailera na EVO Adam Isgreen w odpowiedzi na skandowanie tłumu "One more year" (w nawiązaniu do jego stwierdzenia, że to już 3 lata z samym KI jak i EVO) powiedział, że będą robić/wspierać KI tak długo jak będziemy chcieli w to grać, więc w sumie potwierdził dalszy rozwój gry poza obecnym sezonem. Ja osobiście spodziewam się jakiegoś season passa na samych nowych zawodników, tym razem już be aren, nowych trybów itp. i później jakieś większe uderzenie już na Scorpio. PS. Obejrzałem finał - bajka Pomyśleć, że finał został wygrany przy użyciu Gargosa, który jest na rynku ledwie od miesiąca z hakiem :mindblown: Edytowane 17 lipca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 18 lipca 20168 l ojezu ale wczoraj w nocy pomaszowaliśmy z easye btw ja na xone, easye na pc i grało się wybornie, może z dwa momenty w których zacięło a tak to miodzio
Opublikowano 18 lipca 20168 l Również wczoraj po południu mashowalem z isis, wybornie było, świetne mashowanko i to pomimo grania x1-win10 Nawet grupę utworzylismy by rozmawiać sobie przez headset Edytowane 18 lipca 20168 l przez Rayos
Opublikowano 18 lipca 20168 l a ile osiagniec chlopy wbily - miliooooon ! xD Powiem wam szczerze, ze o grupach to sam sie dowiedzialem stosunkowo niedawno - mega opcja, chcialbym zeby Sony cos takiego zrobilo, jak nie na PC to przez apke w telefonie. Co do pojedynkow to piekna jest ta gra! Moja ulubiona tlucznia obecnie - czlowiek wraca po calym dniu pracy, odpala piwko i moze spokojnie powciskac sobie przyciski napadzie, robiac przy tym 50 ciosowego ULTRA Miod wylewa sie z ekranu! Edytowane 18 lipca 20168 l przez easye
Opublikowano 18 lipca 20168 l bardzo dużo, bo musisz w zasadzie sciągnąc cały S2, S3, wszystkie patche itd itp. jakies 30gb będzie pewnie. Ja mam S1 na płycie, ale mam go też z golda i właśnie w formie cyfrowej polecam w niego grać, trochę się człowiekowi nie chce żonglować płytkami, żeby poobijać się po mordzie pół godziny
Opublikowano 18 lipca 20168 l Jak wyszedł s3 [ w marcu?] odpaliłem i 30 gb do zassania było. Wczoraj odpalam i znowu 30gb. XD
Opublikowano 18 lipca 20168 l Jak wyszedł s3 [ w marcu?] odpaliłem i 30 gb do zassania było. Wczoraj odpalam i znowu 30gb. XD Właśnie to samo miałem i miałem ogromne ździwko o co chodzi, ale pobierało tak naprawdę bodaj 5 GB (tyle miejsca zajęło).
Opublikowano 18 lipca 20168 l ZASTANOWIE SIE. miałem sobie quantum kupic ale mam ochote sie ponapierdalać
Opublikowano 18 lipca 20168 l Gierka jest wyborna do januszowego lania po mordach jak coś to jestem chętny.
Opublikowano 18 lipca 20168 l Jak wyszedł s3 [ w marcu?] odpaliłem i 30 gb do zassania było. Wczoraj odpalam i znowu 30gb. XD Wydaje mi się, że to jakieś wstępne pakiety i zmiany do Shadow Lords, które wyjdzie we wrześniu. Nie mówiąc o tym, że od marca jeszcze 3 zawodników wyszło. Edytowane 18 lipca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 21 lipca 20168 l Sam gameplay: Podstawowe kolorki: Reszta pod tym adresem: http://www.ultra-combo.com/eyedols-default-colors/ Sety akcesoriów dla podstawowego i retro skinu: Reszta pod adresem: http://www.ultra-combo.com/eyedols-accessories/ / 10 Edytowane 21 lipca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 21 lipca 20168 l Dopiero przejrzałem wszystkiego charactery i serio, zaje.bisty design wszystkich postaci.
Opublikowano 17 sierpnia 20168 l Ten tryb będzie dostępny dla wszystkich czy tylko dla posiadaczy trzeciego sezonu?