Skocz do zawartości

Star Wars: Battlefront

Featured Replies

Opublikowano

Tpp nie ogarnę w ogóle ale pukawke muszę zmienić bo ta moja ledwo robi piu piu, najgorzej mam na otwartych lokacjach, walą do mnie z daleka a ja nic ustrzelić nie umiem

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 125,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• RIP Luke Skywalker - pamietamy     

• Cały czas było grywalne. Problemy były tylko przez pierwszy tydzień po premierze PS4, kiedy co kilka meczy wywalało do dasha (a i tak gierka dawała już wtedy dużo frajdy). Występowały też drobne probl

• Uwielbiam jak ktoś przychodzi do tematu i zaczyna tyradę o tym jak ktoś powinien wydawać swoje pieniądze

Opublikowano

Spróbuj się przekonać do TPP, największą zaletą takiej gry będzie to że o wiele więcej jesteś w stanie zobaczyć. Pamiętaj też że korzystanie z przybliżenia przy strzelaniu za bardzo nie ma sensu bo wszystkie blastery są tak samo celne jak nawalasz z biodra. 

Opublikowano

Jakoś boje się zwarcia w Tpp, że gdzieś po xwingach będę strzelać zamiast w rywala, bo na dystans może to mieć sens

Opublikowano

Macie wibracje podczas gry? W opcjach mam włączone a w grze nic nie czuje, w jakich momentach powinien wibrowac?

Opublikowano

Macie wibracje podczas gry? W opcjach mam włączone a w grze nic nie czuje, w jakich momentach powinien wibrowac?

Mhm?
Opublikowano

w pierwszym filmiku macie mojego killstrejka jaki udało mi się wbić na supremacji, a w drugim gre z boba fettem, też wysoki wynik, oglądać jak ktoś chce :kaz:

Opublikowano

Sorry ze tak z dupy wyskocze ale mam szybkie pytanie jakie tryby sa w co op na splitscreenie ?? Tylko ta pseudo horda ?? I jak to sie odpala bo kiedys czytalem ze jakies pronlemy sa z odpalenie gry na dwoch

Opublikowano

Jak wygląda wasza ręka i pasywne skille?

Ja wczoraj odblokowalem E11 i biegam z nim, fajny burst i celność, do tego mam plecak i granat lub zdalnie naprowadzany pocisk, nie wiem jaką pasywke dać...

Opublikowano

Jaka pasywke dać... to są trudne decyzje i myśle, że nikt ci takowej nie udzieli aby nie brać odpowiedzialności za to.

Ja biegam ze wzmocnionym shotem, zadaje wieksze obrażenia

Opublikowano

Masz na myśli te karty co mają określoną liczbę użyć ? Najlepiej sobie zmieniać dobierając do trybu w którym grasz, np jako Rebeliant na walker assault dobrze wybrać strzał jonowy. Popróbuj i dobierz coś co Ci spasuje, a zawsze wpierw możesz ulepszyć sobie plecak i granaty, warto. 

Opublikowano

Karty tarcza, a pasywna to scout. ew.łowca. Blaster hana, granat uderzeniowy i jetpack. Grałem głównie na potyczce i się sprawdzalo.

Opublikowano

Kurde mało zabijam tym e shitem, ściągam burstem 90% HP i gine, nie umiem zadać ostatnich strzałów..

Opublikowano

Poćwicz nad celnością, E11 spokojnie można zabić kilku przeciwników zanim broń się przegrzeje.

Ja gram z cechą zwiadowca (niewidoczność na radarach), pod trójkątem mam bańkę a l1/r1 to granat i kusza. Kusza jest uber, są sytuacje że można ściągnąć 2-3 przeciwników naraz.

Opublikowano

A nie prościej rozegrać tutorial?

będziesz wszystko wiedział

Opublikowano

Do kuszy jeszcze nie dotarłem, kupię dzisiaj zwiadowce, Btw jak się lvluje te cechy?

Killstreakami, po 3 fragach z dostajesz +1, jak padniesz to cofasz się do poprzedniego poziomu, tak że nie trzeba za każdym razem zaczynać od 0.

Jak chciałbyś pograć razem online to moje id qra_, gram praktycznie codziennie wieczorami.

Opublikowano

Ja już się gry pozbylem bo za mocno uzależniała ;) jeszcze jedna mapa.. itd.

Edytowane przez Citizen