Opublikowano 13 grudnia 20177 l Underground teraz jest teraz mocno nieobliczalny wczoraj robilem na ambitnym i na sam koniec, drugiej fazy już po zabiciu bossa gdy idzie sie do kolejki/windy, zaatakowalo nas 5 lub 6 hunterów. Adrenalina +100%. Fajne emocje, polecam
Opublikowano 14 grudnia 20177 l Jak najbardziej. W sumie mimo zakupu SP, nadal gram w podstawkę, na DLC jestem jeszcze za cienki. W każdym razie jest tu masa grania w samej podstawce i w przeciwieństwie do Destiny bez dodatków nie jesteś skazany praktycznie na wersję demo.
Opublikowano 15 grudnia 20177 l 16 godzin temu, maciekww28 napisał: da się w to grać bez dlc/sp? Dodatki mają sens jak jesteś grubo po 30lvl, jesteś na 5 poziomie świata gry i masz złożony conajmniej jeden zielony set.
Opublikowano 20 grudnia 20177 l Wczoraj w końcu osiągnąłem 30. poziom, ale mam jeszcze trochę misji do wykończenia, plus oczywiście czyszczenie mapy (szkoda, że tak późno się dowiedziałem o tych znajdźkach, że lepiej je chomikować na później). W każdym razie wpadło trochę złotych itemków, dwie skrzynki kupiłem u vendora, ale najlepsza akcja przyszła później... Zobaczyłem info o supply drop z mojej okolicy - bez zastanowienia ruszyłem w tym kierunku, wdałem się w strzelaninę i oczywiście dostałem srogi wpyerdohl. Po respawnie wróciłem troszkę ostrożniejszy i wypatrzyłem fajny balkon na budynku nieopodal skrzynki - wlazłem, zasadziłem się ze snajperką... Trochę mi zeszło, bo 32levelowe mobki trochę ołowiu przyjmują, nawet na głowę, ale się powiodło i loot ze zrzutu padł moim łupem - ależ byłem z siebie dumny
Opublikowano 20 grudnia 20177 l 16 minut temu, Wredny napisał: (szkoda, że tak późno się dowiedziałem o tych znajdźkach, że lepiej je chomikować na później). Nie ma co żałować. Fakt jest tak jak pisałem wcześniej. Exp jest kilkaset razy wyższy co daje szybko nowe skrzynki z itemami ale...jak jeszcze trochę pograsz i zgarniesz dobre itemy (min. zielone sety i broń na poziomie 280-290) to zobaczysz, że wszystko co wpada w tych pudłach idzie w 99% z miejsca na sprzedaż albo na złom (ja w tej chwili mam chyba z 30 zasobników których nawet nie otworzyłem bo wiem że nic tam dla mnie ciekawego nie będzie, a nie chce mi się ich otwierać bo zaraz mi się skończy miejsce w plecaku). Ostatnio zebrałem w DZ czerwony zasobnik (pierwszy raz, wogole nie wiedzialem ze takie istnieją), po otworzeniu go są same egzotyczne sztos itemy. Niestety zabili mnie przy strefie zrzutu i to by było tyle o historii czerwonego zasobnika Może dzisiaj się uda (jak go znajdę) go przemycić z DZ Edytowane 20 grudnia 20177 l przez Ryo-San
Opublikowano 20 grudnia 20177 l w ekwipunku mam jakieś wody, konserwy itp zapychacze - mogę to jakoś wywalić? wpadają jakieś itemki ale nie mogę zebrać bo ekwipunek zapełniony bronie/przedmioty zbieracie czy lepiej rozmontować albo sprzedać? o jakich znajdźkach piszecie?
Opublikowano 20 grudnia 20177 l Ja z konserw, wody, batonikow korzystałem tylko po to zeby je dawać cywilom za exp i itemy(oprocz tego dodają też energii). Teraz z nich wogole nie korzystam ale one nie zapychają ekwipunku. Możesz mieć ich pierdyliard. Co do rozmontowywania/sprzedaży broni to zależy jak z hajsem stoisz. Ja mam chyba kilka mln kredytów więc nie chce mi się sprzedawać i zazaczam wszystko jako złom i rozmontowuje. Ewentualnie jak coś mi się może jeszcze przydać to wrzucam do skrytki. A jesli chodzi o znajdźki to pisaliśmy o 2 różnych rzeczach. Wredny o zrzutach z itemami które są tylko dla posiadaczy SP a ja o egoztycznym zasobniku który można znaleźć (chyba) tylko w DarkZone. I jest chyba najrzadszym zasobnikiem w grze. Edytowane 20 grudnia 20177 l przez Ryo-San
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Gram w tą grę od premiery i jeszcze mi nie wypadł egzotyczy zasobnik w dz, ta gra mnie nie lubi teraz na dz ostra farma div tech bo trza optymalizować nowo zdobyty set drapieżnika x6 [emoji41]
Opublikowano 22 grudnia 20177 l Z tego co zauważyłem to największa (a może i jedyna) szansa na zdobycie takiego czerwonego zasobnika to wykonywanie misji w DZ w likwidowaniu skażenia. Niestety ale wtedy trzeba wchodzić do miejsc które są skażone na poziomie filtra 5+ (max w grze to filtr poziomu 4) więc w teamie musi być ktoś kto ma za(pipi)iste leczenie (najlepiej to oczywiście tajny zestaw odzysku). Wczoraj wykonując taka misje na poziomie skażenia 8 (pierwszy raz spotkałem się z tak dużym poziomem) wpadł mi nie tylko znowu czerwony egzotyczny zasobnik ale też masa czerwonych itemow). Oczywiście skażenie na tym poziomie zabija dosłownie w kilka sekund więc trzeba tam wchodzić mocno do(pipi)aną drużyną. Najlepiej dwóch medyków i dwóch z dopakowaną siłą ognia ile się tylko da. Edytowane 22 grudnia 20177 l przez Ryo-San
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Kurde mam problem z ostatnim Echem Nie mogę go znaleźć. Cała mapa wyczyszczona, wszystkie misje główne, poboczne i potyczki skonczone i brakuje mi tylko tego jednego Echa. Nie ma opcji żebym przeoczył bo skanuje mapę już chyba ponad godzinę i NIC. Wiem że było wczesniej zglitchowane Echo w Chelse'a którego nie dało się zebrać ale już to naprawili i to Echo akurat mam. Fuck! Nie ma ostatniego Echa nie ma platyny. Znowu Ubi coś z(pipi)ało?
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Miałem ten sam problem jak wbijałem platynę. Nie mogłem znaleźć jednego echa bo nie wyświetlało się ono na mapie. Pomogło wtedy wyjście z gry i załadowanie postaci jeszcze raz. W końcu udało się odnaleźć brakujące echo i trofik wpadł.
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Chyba natrafiłem na mur, który wieszczył mi @KOMARZYSKO - 30 level, 216 Gear Set, fabuła wyczyszczona, World Tier 3... Chciałem sprawdzić te Incursion, ale matchmaking nie chciał mi nikogo wyszukać, a samemu doopa... Dalej już raczej nie mam co grać sam, chyba że robić jakieś daily challenge, czy szukać znajdziek.
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Kurde, takiego przeciągania właśnie bym nie chciał... Wolałbym zagrać z kimś na podobnym poziomie, kto na spokojnie, bez pośpiechu będzie chciał przejść np wszystkie misje fabularne na Hard - tak na początek. I te Incursion np.
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Jak tam chcesz ale może być ciężko bo wszyscy grają na t5, chyba że faktycznie znajdziesz jakiegoś świeżaka. Jak by co to wiesz.
Opublikowano 23 grudnia 20177 l To wyglada tak że robimy u mnie na t5 rundkę po bossach imiennych i lecą Ci itemki dzięki którym podskoczysz do poziomu ok 270+-. To Ci umożliwi granie aktywności na t5, bez frustracji giniecia co chwilę. A czy dalej bedziesz gral sam czy w coopie, to Twoja wola.
Opublikowano 23 grudnia 20177 l Niestety ale mapa innego gracze pokazuje mi wszystko z wyjątkiem elementów do pobrania (czyli min. Echa), co jest zresztą logiczne. Restart gry/konsoli nic nie dał to Echo gdzieś sobie wisi tylko go nie widać na mapie. Fuck Ubi! Całe szczęście w aktach i danych terenowych jest spis wszystkich które zebrałem, więc z namierzeniem brakującego nie powinno być jakiegos mega problemu. edit. Ok już namierzylem. Chodzilo o 1 echo w quescie z Heather Lau. Czyli jezeli pominie się echo w misji pobocznej to nie będzie później widoczne na mapie. Natomiast jeśli chodzi o misje główne to wtedy nie ma problemu - Echo jest widoczne dopóki go nie zbierzemy. Niby pierdoła ale jednak powinni to ogarnąć w jednym z patchy Edytowane 23 grudnia 20177 l przez Ryo-San
Opublikowano 23 grudnia 20177 l A mi udało się dojść do World Tier 5 samemu, więc teoretycznie przeciąganie przez bardziej doświadczonego gracza jest już niepotrzebne, ale oczywiście skorzystam z oferty Komarzyska i pobiegam z nim, zbierając po nim resztki Ostatnie parę dropów (z randomowych patroli) to zielony gear na 270+, dzięki czemu aktualnie mam 254 GS i mogę grać w najwyższej lidze Jak na złość, teraz gdy się zacząłem rozkręcać, muszę odstawić The Division na parę dni, ale niedługo wrócę z nowymi siłami Ogólnie wsiąkłem w gierkę, staram się rozkminić jak najwięcej samemu i powiem, że pod tym względem jest ona dużo przystępniejsza od Destiny - wszystkiego dowiadujemy się stopniowo, gracz jest wdrażany po kolei itp. No i w przeciwieństwie do dziecka Bungie, tutaj można śmiało atakować wersję bez dodatków i nie zostaniemy z wersją demo w czytniku.
Opublikowano 24 grudnia 20177 l Da się gdzieś sprawdzić na jakim poziomie przeszedłem poszczególne misje z wątku fabularnego? Na mapie przy każdej misji widnieje poziom trudności normalny co oczywiście jest bzdurą bo przechodziłem te misję na trudnym/ambitnym/legendarnym poziomie trudności. A muszę namierzyć której misji mi brakuje (zapewne jednej z poczatkowych) do trofka za przejście wszystkich na hardzie na 30 lvl