Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Tom Clancy's The Division

Featured Replies

Opublikowano

A ja ze zdziwieniem spostrzegłem, że normalnie można wbijać tokeny na Lexington... Myślałem, że tylko te wyszczególnione misje, które wchodzą w skład tego GE będą dawały monety, a tu niespodzianka - Lexi też daje 750 :)
Ale nie chce mi się farmić teraz, choć mógłbym nazbierać te 5000 (chyba taki jest limit) i później już mieć na kupno skrzynek z następnego GE, gdzie będzie Striker...
Poczekam jednak, bo znudziło mi się już takie farmienie :)

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 242,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem dziś kilka godzin (przeszedłem główne misje w becie + poboczne) - 7 lvl.  Muszę przyznać, że gra się w to naprawdę w dobrze, a z ekipą po prostu kapitalnie! Gierka jest dużo wolniejsza od De

• zminusowalem, tego nie da sie ogladac   cos mruczyc do kamery a nie mowisz normalnie, idzie zasnac, pier dolisz o jakis studzienkach i zaparowanej jezdni lmao, wez idz z tym crapem

Opublikowano

Max to 10k GP. Ja już nie farmie skrzynek. Tzn kupiłem 30 żeby wbić akta. Wbiłem wszystkie maski i naszywki z aktualnego Globala i cały czas gra daje mi masę frajdy mimo że mam już trochę ponad 1000 godzin :D

Opublikowano

Jak to jest z the Division? Odpaliłem wersje próbną, zrobiłem pierwsze 3 misje poboczne i ten świat wydaje się cholernie pusty. 

Gameplay jest fajny, fabuła też może byc ciekawa. Warto się w to pchać jeśli nie mam kumpli do grania?

Opublikowano

Wiesz jak masz epidemie gdzie umiera 99% populacji to raczej ciężko o tłok na Manhattanie :D Tłok w tej grze robi społeczność graczy która jest naprawdę olbrzymia. A co do tego że nie masz z kim grać. Ja jak pierwszy raz odpaliłem Dywizje to miałem na liście znajomych chyba 10 osób i nikt z nich nie grał w Dywizje. Teraz mam prawie 100 i w Dywizje gra jakieś 90% ludzi z listy(sami Polacy), także o to się nie martw!

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

No chodzi mi o puste ulice bo nie widzę community prócz Hubów. No ale okey, jutro zaryzykuje i kupie podstawkę :). Z tego co widzę wyżej - nie ma sensu brac wersji GOLD?

Opublikowano
W dniu 3.03.2018 o 12:44, Ryo-San napisał:

A więc leci to tak:

G1: Lone Star, Dead Eye, Final Measure

G2: Striker, Sentry, Reclaimer

G3: Predator, Defense, Banshee, Nomad

G4: Alpha Bridge, Tactican, Firecrest, Hunters

Człowiek cały czas dowiaduje się czegoś nowego. Dzięki za info - wiem już, iż nie mam co liczyć na rękawice taktyka w tym evencie i ostatnie 5 skrzynek oraz 1900G zostawię na na następny GE. Dead Eye złożony. Fajnie się strzela :)

(striker - najemnik, reclaimer - odzysk, sentry - wartownik?)

Edytowane przez friedrich

Opublikowano
49 minut temu, Ryo-San napisał:

Kup koniecznie SP za 54 zeta. Jutro się chyba promo kończy

Biore, zaraz zapro leci żeby ktoś do grania był ;)

Opublikowano
13 minut temu, friedrich napisał:

Człowiek cały czas dowiaduje się czegoś nowego. Dzięki za info - wiem już, iż nie mam co liczyć na rękawice taktyka w tym evencie i ostatnie 5 skrzynek oraz 1900G zostawię na na następny GE.

Może się mylę, ale skrzynki tu zakupione, będą zawierać gear z TEGO eventu, więc raczej możesz je otworzyć.
Ja teraz farmię Lexi, żeby mieć tokeny na zakupy w przyszłych dwóch eventach, gdzie będzie Striker i Nomad :)

Opublikowano

Ja Obóz Uchodźców cisnę  już chyba 50 raz pod rząd. Czas ucieka. Event kończy się chyba o 10 rano a zostały mi 2 akta do wbicia! Cała noc farmy! Jestem po. (pipi)any :D

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

(pipi)a, AI w tej grze to najgorsza rzecz na świecie. Ubisoft sie nie (pipi)i i juz na misjach tutorialowych sugeruje żeby sobie kumpli znaleźć.

Opublikowano
8 minut temu, Kalel napisał:

(pipi)a, AI w tej grze to najgorsza rzecz na świecie. Ubisoft sie nie (pipi)i i juz na misjach tutorialowych sugeruje żeby sobie kumpli znaleźć.

Bo tu nie ma AI jako takiego. Grasz solo, abo z kumplami, a JTF to banda NPCów, którzy udają, że strzelają do przeciwników.

Ja tam na liczniku mam praktycznie równe 10 dni (wiem, niewiele, w porę udało mi się uwolnić od uzależnienia, ale na pewno będzie więcej:)), z czego gdzieś 85% grałem solo, świetnie się przy tym bawiąc.

Opublikowano

Mnie te NPCe/AI wkurzali przy pierwszej walce z bossem na dachu. Szczególnie ze caly ogień na gracza idzie, a NPCe potrafia zniszczyć dobry plan. 

Opublikowano
10 godzin temu, Wredny napisał:

Może się mylę, ale skrzynki tu zakupione, będą zawierać gear z TEGO eventu, więc raczej możesz je otworzyć.
Ja teraz farmię Lexi, żeby mieć tokeny na zakupy w przyszłych dwóch eventach, gdzie będzie Striker i Nomad :)

Być może. Albo gra losuje zawartość dopiero w momencie otwierania. Przekonam się podczas kolejnego GE :)

(A obóz "zadżumionych" mam w małym palcu po niemal 40krotnym przejściu w ciągu 2 dni)

Opublikowano

Tak na marginesie: pod koniec niedzieli odpuściłem w końcu farmienie, założyłem na siebie świeżo wylosowany 6x Dead Eye i wybrałem się go potestować na bossach na mapie. I tutaj ciekawostka: każdy boss podczas GE daje 150GE. Ośmiu bossów zachodnich daje więc 1200 punktów, a robi się ich krócej niż jedna misja ambitna. No i jakaś odmiana.

Opublikowano
3 godziny temu, Kalel napisał:

SP zakupiony, po pracy lecę po pudełko i widzimy się w NY.

Tak naprawdę to powinniśmy zobaczyć się w NY kiedy zrobisz 4 poniższe rzeczy:

1. Przejdziesz fabułę

2. Wbijesz 30 lvl postaci w LightZone

3. Wymaksujesz wszystkie skrzydła bazy na 100% (techniczne, medyczne, ochrony)

4. Zdobędziesz min. 256 klasę sprzętu i wejdziesz na 5 poziom świata gry.

Punkt pierwszy jest opcjonalny no ale bez sensu omijać fabułę.

Chodzi o to że my mamy za mocne postacie i na chwilę obecną gra z nami zabije Ci radość z gry. Wyglądało by to następująco. Wjeżdżamy na misje na poziomie np. ambitnym. Ty jesteś tak słaby że musisz trzymać się z tylu bo jedna kula od najslabszego nawet przeciwnika Cię zabija. Natomiast my kończymy misje w 5 minut. Wpada Ci 5 czy 6 lvl w górę, dostajesz od nas mega itemy których i tak nie będziesz mógł teraz użyć. Tak więc reasumując: graj sobie spokojnie sam, odkrywają fabułe i zakamarki NY. Zbieraj sceny echo, rozmowy telefoniczne, szukaj zaginionych agentów i poznawaj mechanikę tej wspaniałej gry. Ewentualnie leć na misje z randomami którzy są na Twoim poziomie. Rozkminiaj statystyki, premie i modyfikatory. I jak będziesz miał jakieś pytania to wal tutaj albo na PSNa.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

No to czas na Szturm ;] maski, akta, naszywki, global pointsy! Czas zebrać wszystko. 3...2....1.... jedziemy!

2f40f4f57cd7d.jpg

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Na E3.