Skocz do zawartości

Console Wars 6: Kogo Bardziej Wyruchają

Featured Replies

Opublikowano

Jak w Reacha trochę pogrywałem, to te tryby 8 na 8 omijałem szerokim łukiem. Więcej biegania z jednego końca mapy na drugi niż samej akcji :P

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 23,7 tys.
  • Wyświetleń 744,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Reklama kawałka plastiku #eksajt, heh.   EDYTA: Jaki ból 4 liter XD

• Dobra, dość.   Dziś pojechałem do znajomka, który akurat niedawno kupił sobie mocarnego w miarę kompa. Może nie NASA ale przynajmniej moc zbliżona do next genów ( i5 3470 3.2GHz @ 3.6GHz, Radeon 785

Opublikowano

Najgorsze jest to, że BTB w H4 cieszył sporą popularnością, taki SWAT też, najbardziej n00bowksie tryby.

Seria poszla w zla strone. Zyebali multi tylko po to by dogodzic dzieciakom z CODa i BFa. Moga sobie teraz pogratulowac, chyba nigdy tak malo graczy nie gralo w Halo po sieci xD

PS. Juz widze, jak beda promowac H5 24 graczami w multi i kolejnymi zbednymi pojazdami ...

Edytowane przez Ins

Opublikowano

już widze turnieje  w titanfall

E-sport teraz stoi grami MOBA, LoL, Dota 2 etc a tam, suprajs suprajs, nabija się kille na przeciwnikach sterowanych AI -_-

albo sie sporo zmieniło od czasu jak olalem lola i już nie gra sie 5vs5 albo jesteś błaznem który nie wie o czym pisze.
Opublikowano

No PS3 to w ogóle był mega przypadek, ludzie kupowali konsolę która kosztowała 2 miliony złotych

:good:

Opublikowano

Good news for Sony, Nintendo and Microsoft. China has lifted a 14-year-old ban on video game consoles.

http://cnn.it/JHBboM

czyzby sprzedaz konsol wystrzelila niedlugo w kosmos  ? wiadomo , ze chiny to w elektronice jeden z najwazniejszych (i najwiekszy) rynek

Opublikowano

Tylko ciekawe jak tam bedzie z cenzurowaniem gier. Obstawiam że nintendo może tam rynek zawojować swoimi kolorowymi grami.

Opublikowano

ciekaw jestem jaki gust growy mają chinczycy. Logika i demografia podpowiada, że to będzie mniej więcej kopia japonskiego wiec sony, a zwlaszcza nintendo czeka renesans ale też nie można zapominać jak mocno rozwinięty jest tam pc-gaming więc może jakiegoś cody czy bf4 też tam się zadomowią

Opublikowano

Mmo tam sa bardzo popularne, tak jak w Korei, co jeszcze to nie wiem, ale widze wlasnie szanse dla nintendo.

Opublikowano

ciekaw jestem jaki gust growy mają chinczycy. Logika i demografia podpowiada, że to będzie mniej więcej kopia japonskiego wiec sony, a zwlaszcza nintendo czeka renesans ale też nie można zapominać jak mocno rozwinięty jest tam pc-gaming więc może jakiegoś cody czy bf4 też tam się zadomowią

Chiny to jest Sonyland (xbox też ma fanów). Nintendo tam prawie nie istnieje.

Opublikowano

M$ znowu bedzie mial najciezej , tak jak z JP , tyle to na pewno ...

Edytowane przez erix

Opublikowano

Z profilu na fb

Fantasmagieria

Chciałem tylko przypomnieć kpiarzom z "6 na 6 plus boty" w Titanfall, że za grą stoją

goście, którzy stworzyli najbardziej kasową, tj. popularną, strzelankę poprzedniej generacji,

a nikt kto grał w Titanfall na targach, nie narzekał, a wręcz przeciwnie. Nie wiem skąd

komuś się wydaje, że wszystkie shootery muszą mieć mapy i armie jak BF. Przecież

Respawn robi dokładnie to za czym wszyscy płaczą, czyli wprowadza coś nowego do

skostniałych konwencji. Zresztą, nudy w styczniu, to i ekscytowanie przychodzi łatwo.

Przewiduje i tak deszcz 10/10.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Opublikowano

Z profilu na fb

Fantasmagieria

Chciałem tylko przypomnieć kpiarzom z "6 na 6 plus boty" w Titanfall, że za grą stoją

goście, którzy stworzyli najbardziej kasową, tj. popularną, strzelankę poprzedniej generacji,

a nikt kto grał w Titanfall na targach, nie narzekał, a wręcz przeciwnie. Nie wiem skąd

komuś się wydaje, że wszystkie shootery muszą mieć mapy i armie jak BF. Przecież

Respawn robi dokładnie to za czym wszyscy płaczą, czyli wprowadza coś nowego do

skostniałych konwencji. Zresztą, nudy w styczniu, to i ekscytowanie przychodzi łatwo.

Przewiduje i tak deszcz 10/10.

call of duty ŁAŁ

Opublikowano

Tak call od duty "ŁAŁ", bo cod1, cod 2 i mw1 to wspaniałe gry były, a kolejne części były już tworzone po odejściu ludzi, ktorzy teraz nad titanfall pracują (chyba jeszcze nad mw2 pracowali, ale tutaj zgadzam się, że to był trochę niewypał, przesadzona gierka). To, że ty pewnie nie przepadasz za fpsami ogólnie nie znaczy, że każda gra z tego gatunku jest beznadziejna.

Edytowane przez terror

Opublikowano

warofthegeny4ypz.jpg

Zbyt śmieszne żeby tego tutaj nie było =)

Opublikowano

ach ta kamera. co oni sobie myśleli? któryś nfs też tak chyba miał.

Opublikowano

Ustalmy raz na zawsze, IV to najlepsza część GTA. Doskonała w każdym aspekcie poza framerate'em na konsolach

Opublikowano

Nawet nawet to wygląda ale przepaści żadnej nie ma.

Opublikowano

Ustalmy raz na zawsze, IV to najlepsza część GTA. Doskonała w każdym aspekcie poza framerate'em na konsolach

Szkoda że nie.

Opublikowano

@ MeSSer

Znaczy sie co wygląda nawet nawet i przepaści nie ma między czym a czym? Bo chyba nie piszesz o tej wczesnej wersji moda, gdzie nie ma oświetlenia, cieniowania i jest pełno błędów w wyświetlanej grafice...?

btw. IV miała najlepszą fizykę i najlepsze (największe, najbogatsze i najciekawsze) miasto (nie mapę jako całość).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Ustalmy raz na zawsze, IV to najlepsza część GTA. Doskonała w każdym aspekcie

:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:

I tyle w temacie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.